Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*145
Raspunsuri - Pagina 21
cami_05 spune:
Aris, in prima faza m-am bucurat si chiar doream sa iti scriu sa nu iti faci probleme pt la mine asa a debutat sarcina, cu dureri de burta (ca si la CM care m-au tinut vreo 3 luni cu intermitente) sangerare dar nu abundenta( vreo 2 sapt.) doar ca eu avem bhcg 340 (in acel moment aveam 2 embrioni, ulterior unul nu s-a mai dezvoltat), dupa care m-am intristat. Dar imi place ca ti-ai ridicat moralul
.
Ilinca, imi pare tare rau de Manole
.
Fetita mea, mai nou, are o fixatie: peretii, pe care i-ar cam scarpina. Cum ajunge la un perete cum incepe sa-l scarpine
.
Premergatorul l-am primit de la o prietena am pus-o in el si merge ca si racul in el, dar nu prea vreau sa o tin in el pana nu sta bine in picioare.
Va
, fug s-a trezit mandra mea
Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)
inapreda spune:
Sa stii ca tot timpul imi place de mor pozele tale; uneori si eu il mai imbrac pe Ian " a la Michael JACKSON" ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Aris, asteptam vestile. Poate nu e asa de grav cum crezi tu. Sa va pun niste poze sa vedeti cum ne-am distrat noi sambata. |
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
aris26 spune:
gigelica -
sa stii ca si eu m-am gandit la varianta asta, dar am despicat firul in 16 si am zis asa: daca acum 5 zile iesea un amarat de barza slab pozitiv...la cat se pozitiveaza barza? la 20?(ar fi mult prea tare, dar sa zicem) insemna ca acum 3 zile sa am 40, acum o zi 80. nu are cum, nu avea cum sa iasa testele acum 5 zile si sa se dubleze la doua zile iar acum sa am 36![]()
cat despre scorpioance. stai linishtita ca te stiu eu si pe tine. cand e o situatie limita care te priveste direct, faci fatza mai bine ca oricine. dar si eu sunt la fel, cand e vorba de altcineva(la care mai si tzin) sunt haotica de-a dreptul.
p.s. - nu ai dat cu bata in balta deloc. toate am sperat pana in ultima clipa.
si stiu f bine cum e sa ai de recuperat la foc automat 5-10 pagini
ayla - daca ai stii cate nopti am plans si am promos ca tot ce imi doresc este doar un copil al meu....nu am cum, nu am dreptul sa ma plang
ilinca - asa e...incerc sa vad si asa problema deshi faptul ca am si o pierdere spontana de sarcina la dosarul meu cu probleme, nu ma ajuta f mult![]()
oricum daca asa s-a intamplat inseamna ca asa a fost mai bine sa fie, cine stie din ce motive.
da-i un pupic pe botul ala al lui umed din partea mea si sa nu uiti ca a fost un catel fericit si tie tzi-a umplut inima de fericire multi ani, primeste fiecare clipa in plus petrecuta cu el ca pe un bonus
. sa stii ca si noi suferim cu tine, doar e Manole al nostru. nu o sa uit niciodata ca l-am votat la concursul organizat de hotzii aia, erau unele dintre primele tale postari![]()
hai ca se incheie capitolul si sa speram ca incepem unul mai optimist
25 martie 2009
ramona7575 spune:
Buna fetelor,
Sunt tare necajita 
, sa va spun pe scurt ce am patit in seara asta.
M-am dus sa ma vopsesc in baie iar pe Stefan l-am lasat in patutz cu jucariile lui... cand m-am intors dupa 10 minute si m-a vazut cu parul pe spate a inceput sa urle isteric vre-o 20 min.

incat am fost nevoita sa inchid becurile, sa las televizoarele deschise si sa-l tin in brate la mine dar cu spatele... Doamne, urla intr-una, i-am zis si Tatal-nostru, l-am dat si cu aghiazma... intr-un final m-am pitit la baie fara sa ma vada iar eu am iesit ca o floare din baie iar el numai zambet...
Problema e urmatoarea, sambata ne vine tati acasa din america, plecat de 5 luni
, imi este groaza sa nu inceapa asta mic sa urle, sa fie nevoit saracu` sot sa stea ascuns prin casa... Stefan este un copil sociabil, il scot afara zilnic, mai vine vecina la mine, fratele cu copii, nu a face urat decat daca te uiti serios la el ... voi ati patit asa ceva?... cam cat dureaza pana se acomodeaza... sper ca nu cateva zile ca intra sotul in depresie, si asa saracu` e nacajit ca sta departe de noi atatea luni. (acasa o sa stea cam 2 luni jumate ).
http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96
Ilinca_M. spune:
Novus, noroc cu tine ca mi-am amintit:
1) ce frumoasa e Brisuca, ce ochi patrunzatori are
Si ce coditze i-a facut mami:)))
2) Olishka! Ce minune e aia "tort de morcovi"? Io nu ma pot gandi decat la un banc pe tema asta, care in liceu ma facea sa mor de ras:))
Magdy, tare frumos Ciornai Terrierul, imi place rasa...la noi in oras n-am vazut in schimb am pozat multi pe la expozitii:).
Bubulina,dar ce caine ai avut? Daca era de talie mica sau medie, cei 16 ani ai lui cam corespundeau cu cei 9 ai lui Manole...O sa vorbesc oricum cu vet-ul despre ce ai zis tu...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni
inapreda spune:
Eu in apa in care fieb cartofii pentru piure, pun un catel de usturoi pe care il scot ulterior. Am cumparat si un unt cu cimbru din care pun doar foarte putin dar care da o aroma deosebita
salivez de numa' cind i-l prepar, mai ales ca eu tin Monti si cartofii sint interzisi cu desavirsire 
Ficatel eu inca nu i-am dat.
| citat din mesajul lui saby A vroiam sa va mai intreb ceva...cele care dati ficatel, in ce combinatie il dati? Maia nu mananca piureul de cartofi, chiar daca il fac in combinatie cu lapte si branzica nu prea ii place, asa ca nu stiu cu ce asi putea sa-i mai dau ficatelul. Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
provista spune:
| citat din mesajul lui magdyi2001 Si am pus si cateva poze si filmulete cu Gabriel, pentru cine vrea sa vada. |

chiar imi era dor de saltaretul cel pletos
http://www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
inapreda spune:
Spanacul il poti pregati cu laptic si un pic de usturoi (daca vrei) si un galbenus de ou; e 
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Sfecla rosie cu branzica este de mare succes la noi ![]() Astazi vreau sa-i fac lui David spanac. Am gasit ieri la Mega Image frunze mici de spanac (baby spanac ii zice). Cum ziceti sa-l fac? Eu i-am mai dat pe la inceputul diversificarii, dar simplu, simplu si a fost cam bleahhhh atunci ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
aris26 spune:
ma tenteaza si pe mine sa imi pun iar nishte unghii tehnice
. azi le-am ros pana la sange si arata mainile mele ca naiba. de 9 luni nu au mai crescut ca oamenii. dar nu mai vreau perfect nails, ultima data le-au pus in bataie de joc. mai stie cineva alt salon care sa puna cu acril? daca se poate in zona de nord sau militari.
si eu le vreau tot scurte-scurte, dar sa nu le mai vad roase si exfoliate(zici ca nu eu le-am rontzait asa ma plang
)
ramona - nu cred ca sa fie o problema cu tatal. o sa-i recunoasca vocea, o sa isi aduca aminte. totul e sa aiba rabdare si sa nu se repeada la el(desi probabil asta o sa simta), trebuie sa ii lase spatiu si timpul necesar sa isi aduca aminte. brazelton spunea chiar sa nu se uite la inceput direct in ochii copilului
25 martie 2009
inapreda spune:
Sint dementiali; intotdeauna mi-am dorit gemeni (asa macar eram sigura ca am 2, eu dorindu-mi dintotdeauna 4 copii
); se vede ca sint "parteneri" ceea ce mi se pare minunat. 
| citat din mesajul lui iuca Olishka e mai complicat ptr ca stam intr-un aparatement cu 1 camera. Sper sa reusim sa luam un apartament cu 2 sau 3 camere ptr ca e tare greu asa.Am pus poze la semnatura si se vad scaunelele. de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009poze |

Maia Andreea ( 07 apr 2009)
fericita de