Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*145
Raspunsuri - Pagina 20
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Manole are cancer ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 9luni |
Imi pare nespus de rau
!!Dar e sigur sigur? nu se mai poate face nimic ?
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Nu, pt ca numai eu sunt disperata dupa amintiri in poze. Probl e ca nici nu am mai facut poze zilele astea si as fi avut ce surprinde, ca sa nu scriu pe card. ![]() A zis Alex ca-i mai tinem odata ziua la 1 an de la DPN. ![]() Cica dincolo asa se face la prematuri. |
Of, Ayla, nu ai reusit sa le salvezi? Eu nu am mai scris ca nu prea am avut ce... Costin mi-a zis ca el stia niste tooluri veki de MS DOS, cu siguranta ca acum sunt kestii mai eficiente... zice ca daca nu ai rescris se pot salva... nu a mers nika din ce-au zis fetele? sa mai insist...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
gigelica20 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Imi pare nespus de rau !!Dar e sigur sigur? nu se mai poate face nimic ? Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Nuuu

...offff, putem trece la alt capitol cu vesti bune, va roog?! Aveam o stare sufleteasca la pamant si zic...intru la fete sa le salut si sa ma incarc de energie...si uite ce gasesc...

As vrea sa existe zane sau macar vrajitori buni, care sa ne ajute in astfel de situatii...
Cred ca vorbesc in numele multor fete, dar Manu e si el ghiocelul nostru...

Ce e de facut pentru el saracutul? Nu poate fi operat???
Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Ilinca_M. spune:
Acuma daca va zic ca eram sigura ca asta va fi atitudinea lui Aris, ma credeti? Exact asta ar fi fost si a mea; nu stiu daca toate "scorpiile" sunt asa, dar vad ca noi doua da
.
Aris, si mai ales gandeste-te: ai ramas insarcinata singura data fara protectie, neprogramat...asta nu suna deloc a problema de fertilitate
Ca e avort spontan sau oprire din evolutie...vezi cat de multetufete doar de la odiseea noastra au experimentat asta deja...
Monvass, m-ai facut sa rad la faza cu socru'to...ce bolunda esti![]()
Zsuzsu, ce de necazuri!
Si patzania cu manutzaa pus capac
.Imi inchipui ce disperata ai fost! Multi
pe manutza frumoasei Julia. Dar si-a scrantit manutza in pat sau a picat din pat?
Gigelica, multumesc pentru ganduri...Nu poate fi operat, e prea batran. O sa am grija si-o sa fac tot posibiluls-o duca cat mai mult, fara suferintza. Azi dupa perfuzie a fost bine, a mancat si a baut apa, ieri a fost ingreva totala...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Acuma daca va zic ca eram sigura ca asta va fi atitudinea lui Aris, ma credeti? Exact asta ar fi fost si a mea; nu stiu daca toate "scorpiile" sunt asa, dar vad ca noi doua da Aris, si mai ales gandeste-te: ai ramas insarcinata singura data fara protectie, neprogramat...asta nu suna deloc a problema de fertilitate Ca e avort spontan sau oprire din evolutie...vezi cat de multetufete doar de la odiseea noastra au experimentat asta deja...Monvass, m-ai facut sa rad la faza cu socru'to...ce bolunda esti Zsuzsu, ce de necazuri! Si patzania cu manutzaa pus capac .Imi inchipui ce disperata ai fost! Multi pe manutza frumoasei Julia. Dar si-a scrantit manutza in pat sau a picat din pat?Gigelica, multumesc pentru ganduri...Nu poate fi operat, e prea batran. O sa am grija si-o sa fac tot posibiluls-o duca cat mai mult, fara suferintza. Azi dupa perfuzie a fost bine, a mancat si a baut apa, ieri a fost ingreva totala... mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 9luni |
Ilinco, de unde atat optimism pe scorpioance? Oare am mancat eu ceva stricat de pe jos??? Sau imi dauneaza statul la Focsani???
Adevarul e ca m-am plictisiiiiit de moarte si am depresie cumplita...poate si pt ca nu prea dorm noaptea din cauza Pitonului
...ii ies dintii pe banda rulanta si plange saracutul si se foeiste si iar plange...numai somn nu e ala...pe la 2-3 noaptea bad cate o ora de legant in brate ca sa il calmez...il dau si cu Orajel...ii dau si nurofen, dar nici nu vreau sa il droghez....Hai sa va arat ce am descoperit in seara asta:
http://picasaweb.google.com/luciapirlog/10Luni02#5433353869092207426
Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
inapreda spune:
Hola tufetele,
Azi inca nu am reusit sa citesc nimic dar din ce am parcurs ieri, am retinut 2 lucruri:
1. Ca Aris "tematoarea de bebe 2" ii face un fratior/surioara lui Vitamina. Wow! Felicitari, draga mea si sa ai un bebe la fel de reusit ca si primul; sper sa ai parte de o sarcina usoara. 
2. Ca Manole e bolnavior rau. Sanatate multa ii doresc. Pupici pentru Ilinca.
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
novus spune:
Hello fetele!!
Am citit cu sufletul la gura tot...
Aris, multi
in primul rand si sa fie bine pt tine ! Imi place atitudinea ta si sincer la fel cum ziccea Ilinca, exact la asta ma si asteptam de la tine ! Esti o femeie pe cinste 
!!
Ilinca, chiar imi pare super de rau pt Manole
!! Sa ii fie senine zilele si anii care ii mai are de trait !!
Zsuzu, ce patanii pe voi !! bine ca nu si-a rupt mana frumoasa ta !! sanatate multa va doresc !!
Georgiana, bine ca nu ai mai tinut-o ascunsa pe Bris, si eu tot am intrebat de poze !! E superba 
!!!
Si ce tort
!!
Provista, l-am admirat si pe umblaretul tau, ce viteza are
!!!
Nikoleta, delicios cosul cu bunatati
!!
Olishka, 
tort cu morcovi zici
? da-mi si mie reteta te rog (sa o dau mamei
)
Ela, si mie imi pare tare rau ca nu veniti in Grecia, dar poate poate reusiti, ar fi super
!!!
Am vorbit si de patuturi pt bebe si mai mult ca sigur se poate,mersi Pisik
!!
Am mai vrut sa zic ceva dar se vede am fost emotionata cu toate evenimentele si am uitat !!
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
magdyi2001 spune:
Buna seara fetele! Intram si noi dupa un car de saptamani...
ARIS imi pare rau pentru ce sa intamplat si ma
ca totul sa fie bine.
ILINCA imi pare tare rau pt Manole
. Si eu am in Rom un caniche(sper ca am scris bine) in varsta de 12 ani si este si el bolnav, medicii tot asa zic ca au cancer

. De fiecare data ma gandesc ca o sa primesc tel sa-mi spuna ca a murit Tedy.
Aici in Belgia am un terrier rusesc. Am pus-o in POZE LA SEMNATURA.
Si am pus si cateva poze si filmulete cu Gabriel, pentru cine vrea sa vada.
MONNVAS eu stiam ca nu se da miere la copii sub un an. Nu vreau sa-ti zic decat sa ai grija. Vazut si filmulete cu plimbatorul tau.Ce viteza are

. Care bunic il filma? Este cumva si el profesor?
Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
inapreda spune:
Si eu imi fac probleme cu manichiura pentru ca nu am timp sa-mi ingrijesc miinile, lucru care ma streseaza; ma tenta si pe mine sa incerc oja permanenta dar, pina la urma, em ales varianta unghii tehnice pentru ca tin mai mult
O sa-mi fac "french", desi nu-mi mai place asa mult dar, daca sint bine puse, poti sa nu mai dai chiar si 6 saptamini pe la salon
si miinile arata ingrijit. Optez pentru unghii f. scurte, unghiile tehnice lungi nu mi-au placut niciodata. Vineri am programare si o sa va spun cum mi-au iesit.
PS. Eu am mai avut o data timp de 3 ani
(chiar pina inainte sa nasc, cind, m-am gindit ca o sa ma incomodeze la bebe) si am fost super multumita ca puteam merge oriunde fara sa am si grija asta pe cap.
| citat din mesajul lui olishka Buna seara!!! Nu pot sa dorm caci am gatit tort buuuuuun de morcovi si am mancat ca o sparta. Acum ma doare burtica Am mancat si paine astazi; m-am prostit rau ![]() Asa ca stau pe net si ma uit la filmulete si poze cu ghioceii nostri frumosi ![]() Nicky sa stii ca si David, neaparat, are trezirea peste aprox o ora, iar apoi doaaarme...cam 2 ore ![]() Chato pai avantajul este ca nu ti se rupe deloc unghia si nu cade oja. Ai manichiura perfecta cam o saptamana si ceva, dupa care incepe sa creasca unghia, dar nu se vede chiar asa tare, si nu se vede urat. Nu creste jumatate de unghie in 3 saptamani. dar poti sa dai deasupra si cu oja, se vede ok. Eu acum vreau sa-mi dau jos gelul, caci le am din vara, si vreau sa fac o mica pauza, si nu mi-a crescut nici jumatate de unghie de la Craciun. Mai vroiam sa va povestesc ceva, dar mi-e somn. Noapte buna! Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
inapreda spune:
Si eu imi fac probleme cu manichiura pentru ca nu am timp sa-mi ingrijesc miinile, lucru care ma streseaza; ma tenta si pe mine sa incerc oja permanenta dar, pina la urma, em ales varianta unghii tehnice pentru ca tin mai mult
O sa-mi fac "french", desi nu-mi mai place asa mult dar, daca sint bine puse, poti sa nu mai dai chiar si 6 saptamini pe la salon
si miinile arata ingrijit. Optez pentru unghii f. scurte, unghiile tehnice lungi nu mi-au placut niciodata. Vineri am programare si o sa va spun cum mi-au iesit.
PS. Eu am mai avut o data timp de 3 ani
(chiar pina inainte sa nasc, cind, m-am gindit ca o sa ma incomodeze la bebe) si am fost super multumita ca puteam merge oriunde fara sa am si grija asta pe cap.
| citat din mesajul lui olishka Buna seara!!! Nu pot sa dorm caci am gatit tort buuuuuun de morcovi si am mancat ca o sparta. Acum ma doare burtica Am mancat si paine astazi; m-am prostit rau ![]() Asa ca stau pe net si ma uit la filmulete si poze cu ghioceii nostri frumosi ![]() Nicky sa stii ca si David, neaparat, are trezirea peste aprox o ora, iar apoi doaaarme...cam 2 ore ![]() Chato pai avantajul este ca nu ti se rupe deloc unghia si nu cade oja. Ai manichiura perfecta cam o saptamana si ceva, dupa care incepe sa creasca unghia, dar nu se vede chiar asa tare, si nu se vede urat. Nu creste jumatate de unghie in 3 saptamani. dar poti sa dai deasupra si cu oja, se vede ok. Eu acum vreau sa-mi dau jos gelul, caci le am din vara, si vreau sa fac o mica pauza, si nu mi-a crescut nici jumatate de unghie de la Craciun. Mai vroiam sa va povestesc ceva, dar mi-e somn. Noapte buna! Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |