Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*145
Raspunsuri - Pagina 19
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Le-am citit la ciupercutele mele din carticelele de la Ziarul Adevarul, asa l-a invatat tati pe Clau, sa-i citeasca seara "ceva intersant" (nu povesti . In final au adormit, inainte sa raman eu fara voce.![]() Sunt super faine cartile alea. ![]() |
Am incercat si eu sa-i citesc Adelei din ele, dar nu prea am succes
Are o singura grija: sa dea paginile si e foarte dezamagita ca nu canta... (ii place foarte mult carticik Fisher Price care canta cand ii dai paginile) I-am luat acum niste carticele (cartonate!!!) cu animale domestice si salbatice... i le arat, i le numesc, fac ca ele... Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Am incercat si eu sa-i citesc Adelei din ele, dar nu prea am succes Are o singura grija: sa dea paginile si e foarte dezamagita ca nu canta... (ii place foarte mult carticik Fisher Price care canta cand ii dai paginile) I-am luat acum niste carticele (cartonate!!!) cu animale domestice si salbatice... i le arat, i le numesc, fac ca ele... Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Mie mi se par si peste varsta de intelegere a lui Claudiu, dar nu m-as mira sa ramana totusi cu ceva din ele, ca-l duce capul.
Dar el isi doreste sa-i citeasca tati "ceva interesant", nu simple povesti, ca de-astea tot aude.
Luana nu prea sta la citit, asta spuneam, azi a fost o premiera.
dar la ce nebunie au facut amandoi in casa azi, nu ma mir ca era atat de obosita incat sa asculte chiar si povestiri despre desherturi.
Acum sughita pe rupte, e intre somn si trezire. I-am dat apa si a scuipat-o. Sper sa se opreasca pur si simplu, pana nu-i sare somnul.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
dyana27 spune:
aris nu te speria, sigur a fost un avort spontan;nu e SEU, ar fi trebuit sa fie mai mare hcg-ul; oricum repeti analiza si te convingi; si daca n-a fost sa fie acuma.... o sa fie alta data; ia-o ca pe un fapt bun, ca ai reusit totusi sa ramai gravida, si fix cand nu te asteptai; eu asa as lua-o... bine, la mine sa raman gravida singura fara tratamente e un vis frumos...
; hai curaj, ca doar ai o vitamina langa tine sa te energizeze bine; si cu ocazia asta mi-ai dat de gandit, adica sigur mai aman o perioada urmatoarea sarcina; ia gandeste-te daca te punea tutu acuma la pat, in repaus total, fara sa ai voie efort...... ca totusi 9 kile de vitamina in brate e efort curat![]()
![]()
; te pup mult si suntem langa tine de incurajare; sa stii ca si eu v-as zice din prima zi daca as afla ca sunt gravida, si nu mi-ar parea rau ca v-am zis daca s-ar intampla ceva; ca doar de aia suntem aici, sa ne sustinem in toate

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume
aris26 spune:
sunteti nishte sumpe
nu va faceti griji pt moralul meu pt ca nu sunt atat de distrusa pe cat ash fi crezut, probabil pt ca il am pe piticul asta mic care imi sterge orice gand rau. am avut un singur moment de slabicune azi cand a trebuit sa explic unei gravide de ce trebuie sa intru in fatza ei. cand am pus in cuvinte problema mea de abia atunci parca am realizat ce se intampla si am inceput sa tremur.
dar ma cunoaste-ti, nu stau eu sa imi plang de mila, mai ales ca atunci cand trag linie sunt cea mai norocoasa si fericita femeie din lume
(bineinteles dupa voi toate)
cum o sa fie o sa fie, nu ma intereseaza nici daca trebuie laparo, nici daca imi scoate o trompa..nu mai conteaza nimic. m-am rugat mereu sa am si eu copilul meu si il am, daca o sa mi sa mai permita sa fiu inca o data mama f bine, daca nu, nu e un mare dezastru. sa fie piticul meu sanatos si restul trec toate.
oricum cred ca primul lucru pe care il fac dupa episodul asta e sa imi pun sterilet, nu cred sa mai prind curaj prea curand.
olga - cum sa ma supar, sau sa ma deranjeze intrebarile voastre? doar stiu ca le puneti cu cele mai bune intentii din lume asa ca eu ma bucur ca pot impartashi cu voi si bune si rele
maine promit ca schimb subiectul
25 martie 2009
zsuzsu spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Zsuzsu multa sanatate la copilasi. Intreaba medicul la ce medicamete poti sa le dai prin aerosli la copilasi, ia aparat de aerosoli si scapi mai usor si de boala si de probl cauzate de antibiotic. Pe mine m-a invatat la Szeged, si cu cine am mai vorbit dintre prietenele mele cu copilasi, si care fac la fel, au spus acelasi lucru. In primul rand tratamentul actioneza exact la locul cu probleme. Nu- rosu in gat sau rinita- si medicamentele se iau in stomac. Apoi antibioticele isi fac efectul mai repede, se pot face inhalatii cu solutiile din fiole care altfel ar trebui injectat sau date suspensie, si suspensiile strica stomacul. Daca primiti totusi antibiotic suspensie, sau nu se poate face inhalatii, sau nu exista decat suspensie, dati-le biotics baby, altfel o sa aiba probl si cu burtica. Bineinteles pt toate discutati cu medicul. Dupa ce noi ne chinuiam cu injectii sau cu suspensii, dupa ce am venit de la Szeged o intreb pe dr, ea stia ca-i mai "simplu" cu inhalatiile? A zis ca da, dar daca nu aveam aparat de inhalatii, ea recomanda tramanet clasic. Ok, dar de ce nu mi-a zis sa-mi iau aparat? Pt ca nu poate obliga parintii la alte cheltuieli.. Pai si eu de unde sa stiu ca exista si alte variante. Dar de atunci (desi nu am mai avut decat o singura data probl cu Clau si de 2 ori cu Luana, dar nu grav) numai asa ne da, ce este posibil a lua tramant prin aerosoli. Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video |
Ayla si eu am aparat de aerosoli-cumparat tocmai sa mai scap de medicamente- si ex ca si tine medicul nu a vrut sa ma expuna la cheltuieli

.dar acum e altceva si a zis pediatra de data asta ca nu merge cu aerosoli
si am mare incredere in pediatra asta, si ea e din Ungaria, de fapt e romanca care lucreaza dincolo in spital si mai face consultatii si aici
asa ca modul de a gandi si a prescrie medicamentele e cu totul alta decat aici la noi mai ales aici in Satu Mare

de Biotics stiu si eu si o si folosesc.
dar mai e si un produs similar- cu ceva mai bun din ungaria- NORMAFLORE-
si am intzeles ca ajuta si la pofta de mancare la copii, desi eu efectul asta nu l-am vazut la ai mei

oricum pt sfaturi
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Dau si eu o mana de ajutor la . Socrii mei sunt simpatici, da' se tot intreaba de ce nu dau copilului sare si zahar?? Cat o sa ii mai gatesc separat? I-am pus miere in biscuiti (pediatrul a dat OK-ul) ca sa scap de intrebarea cu mierea. Si au iesit buni ![]() Ca veni vorba, Ilinca, nu, am 52,5 kg, mai am pana la 45 |
Monn, merci de simpatie (etiologic vorbind) Asta cu sarea si zaharul o avea si socra-miu mai demult (am mai povestit eu; o are inca) Cu mierea sunt pe pozitii inca. Daca pronunt cuvantul "alergie" am castig de cauza ca sunt patiti cu Costin! Lasa, ca a dat inapoi pana la urma: dupa ce facea pe grozavul dupa principiul "curat pusca si vorbesc prostii", pana la urma a zis ca "ar trebui sa ascultam de parerea unui doctor batran".
Aha! Pai asa, dle, spune pareri, nu fa pe nebunul cu mine, ca nu ti-ai gasit clientul!
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Ayla21 spune:
Monica, super blogul tau.
De fapt tu stii ca-mi esti super draga.
Zsuzsu, de Normaflore nu stiu dar o sa caut daca mai ajuns la Szefed. O fi ceva ca Eco Florina? Ca ala tare bun e, dar greu il gasesc.
Aris, e bine ca nu esti foarte necajita, si ai maaaareee dreptate cu ce ai zis, il ai pe Alexandros si asta inseamna foarte mult. Am sa tin si eu minte...sa iau lectii.
Cum spuneau fetele, esti o luptatoare!
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
novus spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Aris, asteptam vestile. Poate nu e asa de grav cum crezi tu. Sa va pun niste poze sa vedeti cum ne-am distrat noi sambata. |

sunteti totali !! ce idee buna, o sa cumpar si eu !!
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui aris26 am primit si analiza: 36,39 deci sarcina ok nu mai are cum sa fie. eu sper totusi ca fiind atat de mica sa fie vorba despre un avaort spontan bubu - sora-mea a facut metotaxatul si sarcina si-a vazut in continuare de treaba ei, cu activitate cardiaca si tot tacamul pe trompa, pana la urma tot la laparo a ajuns, de asta imi e frica de injectia asta monique - sa stii ca si eu m-am gandit la asta. oricum nu fusese cu intentie, ca nu ash fi indraznit sa fac de capul meu fara sa vorbesc cu doct mai intai repet beta, sa speram ca scade sunteti toate nishte dragutze si ma bucur ca v-am avut langa mine ![]() ![]() 25 martie 2009 |
Incep rin a imi cere iertare anticipat...am un obicei din a o da cu bata in balta...dar nu mai am rabdare sa citesc tot din urma si vreau sa stii doar atat: SUNT SI EU ALATURI DE TINE
.Am vazut ca moralul e cat de cat ok asa ca m-am linistit. Cert e ca eu pe tine ma cam bazez sa ne sustii si nu invers, ca doar tu si cu Anca sunteti cele care stati de paza sa nu o luam razna cand incep sa ni se inece corabiile....iar Ayla e de mare ajutor cu cele mai precise info si cu o experienta care pe mine ma face sa rosesc...desi io sunt muuult mai batrana ca ea

Si am o chestie: cate sapt ai? De ce valoarea de 36 ti se pare mica? Mie la 5 sapt mi-a iesit 48, iar la cateva zile bune...vreo 4 sau 5 a iesti 128...adica eram cu mult sub statisticile varstei pe sapt a sarcinii...si totusi Pitonul iesit din floarea cu 5 petale e gras si frumos
....
zic si eu...dar recunosc ca nu cunosc toate datele probelei.Inca o data

Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
novus spune:
| citat din mesajul lui iuca Olishka e mai complicat ptr ca stam intr-un aparatement cu 1 camera. Sper sa reusim sa luam un apartament cu 2 sau 3 camere ptr ca e tare greu asa.Am pus poze la semnatura si se vad scaunelele. de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009poze |
Iuca, sunt superbi ghioceii tai !!!

Prima poza e de Neckermann
!!!Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
. Socrii mei sunt simpatici, da' se tot intreaba de ce nu dau copilului sare si zahar?? Cat o sa ii mai gatesc separat? I-am pus miere in biscuiti (pediatrul a dat OK-ul) ca sa scap de intrebarea cu mierea. Si au iesit buni