Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*145

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

ayla chiar voiam sa iti zic, asta ca tot te-ai enervat mai devreme si nu voi mai fi eu cea care te enerveaza, referitor la poze ziua luanei... invitati care au avut aparat foto nu ai avut? sa recuperezi de pe la ei cate ceva

http://www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

gata pauza, plecam la plimbare in pasul piticului, .. revenim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Aris imi pare rau...eu cred ca a fost un avort intermenstrual(asta am patit si eu la 5 sapt)...daca era extrauterina cred ca valoarea BHCG era acum mai mare.
sunt alaturi de tine

_

rasfat pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ilinca imi pare rau. Ti-am zis ca aceleasi simptome le avea socru-meu? Si tot cu cancerul de prostata se lupta.
[stiu, nu-i frumos sa-l compar pe Manole cu socru-meu, da' sa stii ca e baiat bun si el]

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

hello,

intram si noi dupa ce in we am tras chiulul,dar am fost la socrii si acolo nu avem net...
nu stiu altii cum sunt...dar socrii mei sunt super de treaba...cred k suntem cei mai rasfatati la ei,ne-au asteptat cu tot felul de bunatati...de am mancat iar ca sparta,bine...k nu regret....

Mda... si ai mei ne asteapta cu bunatati, dar asta nu-i face deloc de treaba. Mai exact asa de tare m-a enervat socra-miu we asta!!!! Nici nu-mi vine sa va povestesc, ca iar ma enervez!!! Pe scurt, s-a hotarat sa tina el evidenta, ca sa se ingrase copilul meu, ca e distrofic!!!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Dau si eu o mana de ajutor la . Socrii mei sunt simpatici, da' se tot intreaba de ce nu dau copilului sare si zahar?? Cat o sa ii mai gatesc separat? I-am pus miere in biscuiti (pediatrul a dat OK-ul) ca sa scap de intrebarea cu mierea. Si au iesit buni

Ca veni vorba, Ilinca, nu, am 52,5 kg, mai am pana la 45 Hai ca ma apuca nostalgia, ce bine era la 45 de kile...

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Of, Arisica... Sa stii ca linia aia roz pal putea insemna sarcina mica-mica, dar si extrauterina. sa dea DD sa fie bine...

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

fetelor am avut o zi!
sa incepem ca Julia nu se simte mai bine de la viroza, ci mai rau
a inceput sa tuseasca,sa ii curga nasucul rau de tot
Dani la fel doar ca el nu mai tuseste asa de rau ci ii curge numa nasu
incerc sa dau de medic, nu reusesc imi zice sa sun la 3, bun
la 14.45 pun fata pe pat sa impatur niste haine, ea se rastoarna si isi suceste mana dar asa de prost ca am crezut ca si-a rupt-o
fata urla, nu reusesc sa o linistesc nicicum
bineinteles mai face si caca asa incat iese pe langa scutec si eu trebuie sa ii schimb toate hainele si body ul- ceea ce da din nou motive sa urle ca o doare manutza si eu o intorc pe toate partile sa ii schimb hainele
in fine reusesc sa io linistesc si dau din nou telef( ma intzeleg cu asistenta ca merg la 6, si ma vede dr- adica pe Julia si pe Dani)
si adorm apoi fata masand-o la manutza.
bineintzeles mi-am dat seama ca nu ii e rupta mana dar o durea rau ca nu si-o prea misca si daca ii miscam eu plangea si in somn.si cand am pus-o jos si s-a miscat un pic manutza a plans in somn- saraca de rupta ce era nu se putea trezi nici la durere
in fine, are putin rosu in gat dar ii coboara in jos asa ca ne-a dat amoxicilina si jumate de plic de acc
iar mana a zis sa-i dau cu fastum gel si e ok, probabil s-a intins un pic
acum a adormit in sfarsit, dar mana nu o mai doare asa de tare;
deja se intinde dupa jucarii , ridica cu manutza asa ca e ok
dar nu va spun ce m-am speriat
si Dani e mai bine, doar ca speram sa nu ajungen la antibiotic

Aris imi pare rau ca nu ti-a dat medicul vesti mai bune
uite stiu ca nu te incanta mult da eu iti dau o si un macar asa virtual

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

ayla chiar voiam sa iti zic, asta ca tot te-ai enervat mai devreme si nu voi mai fi eu cea care te enerveaza, referitor la poze ziua luanei... invitati care au avut aparat foto nu ai avut? sa recuperezi de pe la ei cate ceva

Stai linistita, ca nu ma enervezi. Doar nu-i vina ta.
Nu, pt ca numai eu sunt disperata dupa amintiri in poze. Probl e ca nici nu am mai facut poze zilele astea si as fi avut ce surprinde, ca sa nu scriu pe card.
A zis Alex ca-i mai tinem odata ziua la 1 an de la DPN.
Cica dincolo asa se face la prematuri.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

am primit si analiza: 36,39
deci sarcina ok nu mai are cum sa fie. eu sper totusi ca fiind atat de mica sa fie vorba despre un avaort spontan

bubu - sora-mea a facut metotaxatul si sarcina si-a vazut in continuare de treaba ei, cu activitate cardiaca si tot tacamul pe trompa, pana la urma tot la laparo a ajuns, de asta imi e frica de injectia asta

monique - sa stii ca si eu m-am gandit la asta. oricum nu fusese cu intentie, ca nu ash fi indraznit sa fac de capul meu fara sa vorbesc cu doct mai intai

repet beta, sa speram ca scade

sunteti toate nishte dragutze si ma bucur ca v-am avut langa mine

25 martie 2009

Of... imi pare rau ca ti-ai facut sperante pt o noua vitamina. E posibil sa ai acum un inceput de menstruatie? [ca si io, inainte de Chishcutza, chiar cu o luna, am avut un avort menstrual] sa ai putere multa, de fapt stiu ca ai...

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Zsuzsu multa sanatate la copilasi.
Intreaba medicul la ce medicamete poti sa le dai prin aerosli la copilasi, ia aparat de aerosoli si scapi mai usor si de boala si de probl cauzate de antibiotic. Pe mine m-a invatat la Szeged, si cu cine am mai vorbit dintre prietenele mele cu copilasi, si care fac la fel, au spus acelasi lucru. In primul rand tratamentul actioneza exact la locul cu probleme. Nu- rosu in gat sau rinita- si medicamentele se iau in stomac. Apoi antibioticele isi fac efectul mai repede, se pot face inhalatii cu solutiile din fiole care altfel ar trebui injectat sau date suspensie, si suspensiile strica stomacul.
Daca primiti totusi antibiotic suspensie, sau nu se poate face inhalatii, sau nu exista decat suspensie, dati-le biotics baby, altfel o sa aiba probl si cu burtica.
Bineinteles pt toate discutati cu medicul.
Dupa ce noi ne chinuiam cu injectii sau cu suspensii, dupa ce am venit de la Szeged o intreb pe dr, ea stia ca-i mai "simplu" cu inhalatiile? A zis ca da, dar daca nu aveam aparat de inhalatii, ea recomanda tramanet clasic. Ok, dar de ce nu mi-a zis sa-mi iau aparat? Pt ca nu poate obliga parintii la alte cheltuieli.. Pai si eu de unde sa stiu ca exista si alte variante. Dar de atunci (desi nu am mai avut decat o singura data probl cu Clau si de 2 ori cu Luana, dar nu grav) numai asa ne da, ce este posibil a lua tramant prin aerosoli.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput