BRAVO URSULEATA!!! Pufuleti 2010 (119)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Bea, faci subiect nou la nasterea unei stele, cu titlul..."In sfarsit s-a hotarat Ivan sa vina si mami sa-l scoata" ca sa-l gasim repede. Chiar ma gandeam cand am citit povestea, cat erai de nerabdatoare sa vina si totusi superstitia sa nu vina pe 13 a fost mai puternica.

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Si cu cresterea lui bebe, ne-a trimis Mariucasara pe contul comun tabelele de crestere. Eu le-am salvat pe undeva dar nu le mai gasesc. Uita-te pe acolo poate le gasesti, daca nu le mai caut eu maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Floricel, in capitolul trecut a postat Alexutzzza cu refacerea dupa cezariana si multe chestii care au ajutat-o (coctail-uri, epidurala...). Poate te inspiri de la ea sa stii ce sa ceri.

sarumana, ma duc sa caut

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 36+

Mergi la inceput

Alexis a inceput sa molfaie. Dragutul de el, e ora la care trebuia sa se trezeasca daca nu era deranjat de musafiri. Manca-l-ar mama pe el de gargaritz organizat. Va face cariera in Japonia...

Mergi la inceput

Si ca premiu ca a fost cuminte ma duc la el de acum, nu astept sa se trezeasca de tot.

Va las si pe voi sa dormiti. Ne vedem maine dimineata.

Pupici si noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Cristies am mai bantuit pe-aici ca n-a avut Luca somn.. insa acum l-a doborat!
Eu-s ok, atat cat imi permite greata/starea de voma omniprezenta in sarcina asta.. gabaritul de aproape 12 kg in 33 saptamani..
Ma pun la somnic, pupacesc...

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

feteleeee contractiile sunt dese si imi curge un lichid roz...nu foarte mult dar na....are ceva daca fac mai intai o baie....si imi tot vine la baie nu pt susuo idee ceva va rog daca aveti

40+
AMR vedem noi
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Bubu e rost de marea intalneala!! Fa dus/baie si pregateste bagajelul! HAI BUBU!!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna seara !!!!

bubule fugi la spital eu asa zic :D ...asa am patzit si eu cu sotia mea ...si in maxim 6 ore a nascut :) :-s ...acum vezi si tu ...chiar alta idee nu stiu ce sa zic :D ...

Mami de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)

23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

gata baia si durerile tot sunt....mai stau sa vad ce zice.....nu imi fac mari sperante ca la bafta mea se opresc ma las vreo ora sot la somn si daca tot asa este ma imbrac...multumesc sot de alecsa si rebiana scoti zbuciumixele la mine doar doar iese si fiu-meu la lumina ca mi-a crescut barba de cand il astept

40+
AMR vedem noi
poze

Mergi la inceput