BRAVO URSULEATA!!! Pufuleti 2010 (119)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

rebiana stari de voma....ioaiii mama lor si acum iti doresc sa treaca paerioada cat mai ai si sa uiti repede repede de starile urate!
sot de alecsa mami cum mai e?bebe?speram ca bine bine si mai putin sunteti toti acasa sa va linistiti!

40+
AMR vedem noi
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

cristies te admir la maxim, mamico! pt tine ca esti asa de organizata si ai timp si de noi sa ne povestesti toate cele... Las` ca gargaritzu isi va reveni la program

bubu cum mai esti? Vine bebe sau nu?

Eu am mai pus niste pozici mai recente (si de la plimbarea de aseara), le gasiti la semnatura la poze gravi, impreuna cu un filmulet cu ora de dans a lui bebe

37+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

AMR 3 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

bubu_bu fata ce faci? nasti???? iar mi-o iei inainte?

Bubu Doamne ajuta sa nasti usor! sa ai un bb sanatos si papacios, si refacere rapida!!!

cum esti cu contractiiile? l-ai trezit pe sot?

39+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

cristies te admir la maxim, mamico! pt tine ca esti asa de organizata si ai timp si de noi sa ne povestesti toate cele... Las` ca gargaritzu isi va reveni la program

bubu cum mai esti? Vine bebe sau nu?

Eu am mai pus niste pozici mai recente (si de la plimbarea de aseara), le gasiti la semnatura la poze gravi, impreuna cu un filmulet cu ora de dans a lui bebe

37+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

AMR 3 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!

mamaaaaa ce valuri face!!! si tu ce picioare subtiri ai! numa burtica e de tine!

39+

Mergi la inceput

is aici...inca....dureri mai am dar mai rare si mai dureroase....nu stiu ce sa zic...parca nu imi arde sa stau prin spital nenascuta si singura....mai stau poate poate se rupe apa sau vin contrcatiile la interval mai scurt...pacat ca nu am emotion cu suflat ca fac ca o locomotiva

40+
AMR vedem noi
poze

Mergi la inceput

curaj mamico! iti tin pumnii! astepti pana se fac din 10 in 10 min? mult curaj !

39+

Mergi la inceput

pai cam asa ar fii bine.....cam la 10 min desi cred ca ele cam sunt dar mai stau putin inainte sa il trezesc pe sot...ca inca nu dureaza decat cateva secunde

40+
AMR vedem noi
poze

Mergi la inceput

cum esti? contractiile cica tre sa dureze mai mult de 30-40 de secunde, si sa iti puna dificultati , sa-ti fie greu sa vorbesti si sa te misti cand le ai.acum eu nu stiu ce sa zic...doar ce am auzit/citit si eu
Doamne ajuta sa nasti ushor! ai luat nr de tel? te-am pupacit! ma bag la somn ca in 6 h plec la medic la control.sa ai grija de tine si sper ca pe cand ma intorc tu sa fii cu bb in brate, da?

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Bubule, mai esti pe aici?

Iti trimit doar doua fete sa aiba grija de tine!

Haide Bubu! Haide bebe!

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

am cronometrat cam 45 50 sec dureaza...si cam la 10 min....inchid si eu ochii intre ca nu doare deloc(intre contractii)si astept sa vad!somn usor!am luat nr...sa vii cu vesti bunesi incerc si eu sa vin cu bune

Mergi la inceput