BRAVO URSULEATA!!! Pufuleti 2010 (119)
Raspunsuri - Pagina 15
Vi4i spune:
pun si eu niste agitate p-u Linioara

maine mai punem!!!!
37+
Dionisios-Ionnas
baby in burtica
hainute bebe
AMR: 3 zile!!!!
da pote bb te hotarasti sa vii si singur acum ca sa nu ne taie dr ala rau!!!
linioara spune:
Saru-mana pt incurajari! Sper sa reusesc sa ma loghez in contul comun sa fac rost de un nr de telefon sa va anunt daca e pustiul grasan sau nu:) Deocamdata nu gasesc parola:))
Later edit: Gata, am notat nr lui lorex si a ratustii mici:) daca primiti un sms de la un nr neidentificabil, s-ar putea sa fie de la mine.
Ratusca, ti-am trimis zilele trecute un pm in care te intrebam daca ai aflat ceva de vreun discount daca te duci cu hartie de la medicul de familie, asa cum ziceau fetele de cmu si euroclinic, dar banuiesc ca nu ai vazut mesajul meu... Oricum de acuma cred ca e cam tarziu sa fac rost de hartii, asa ca ne trecem la tarif normal:)
Cristina
39s 
bubu_bu spune:
eu una nu mai prea rezist cata sunt vi4i ma bucur ca esti mai bine si au trecut starile de tristete mai putin si tii minunea la piept!curaj mamico mai putin si la tine
linioara curaj mamica

40+

AMR vedem noi
poze
cristies spune:

HAI LINIOARA!!!! CURAJ!!!! BEBE O SA FIE PRIMUL PUFULETE DE FEBRUARIE!!!

Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Rebiana27 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui cristies
Sigur ca-ti facem de la scutece, si daca ne-oti permite poate intram si live la odiseea de iepurasi. Pup si la voi. Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
Cu mare drag!

Hai LINIOARA!! 
Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
floricel79 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucia2000
Si eu am nascut la spital de stat si am stat in spital 2 zile de vineri dimineatza pana duminica la pranz Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
vai, mi se pare super incredibil, eu nici nu visam ca se poate asa ceva - acum sper doar sa ma refac repede si sa ma si lase repede(ii mituiesc eu cumva). mie mi-e tare degraba sa ajung acasa pt ca si data trecuta mi s-a parut super greu in spital fara ajutor iar cand am ajuns acasa mi s-a parut raiul pe pamant - l-am avut ajutor doar pe sotul meu dar a fost super. plus ca acum ma si asteapta roxi acasa si cand ii explic ca va trebui sa merg la spital sa-l scoata nenea dr pe bebe ea zice ca vine cu mine si sta cu mine scumpa de ea...
si cum e refacerea dupa ceza?
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si
36+
cristies spune:

Buna seara gagici, mamici si burtici.
Sunt cu nervii in cuie. Cumnatii mei n-au gasit de cuviinta sa treaca pe la noi decat la ora 19, adica ora de baita a lui Alexis, pe care evident am amanat-o. In timpul de amanare a plans de am zis ca ma urc pe pereti si in loc sa adoarma la 8jumate maxim a adormit la 10. Deci copilul asta e cu mult mai destept decat noi. El a inteles ca i s-a intrerupt rutina si ne-a pedepsit ca atare. Acum sa vad cand il reglez, ca oricum dupa ora 19 nu mai intra nici papa de la Roma la mine in casa.
De nervii l-am certat si pe sot (dar nu mai stiu pe ce motiv).
Decenuela, bubitele i-au aparut pe obraji si acum s-au extins si pe piept. Eu ii dau cu unguent cu galbenele, il spal cu ceai pentru baita (de la Babicina) si am ramas doar la Mustela ca il spalam si cu Denenes ca mirosea altfel. De-abia marti ma duc la medicul de familie, sa vad ce zice si ea. De la transpiratie sa fie oare? La mine in casa sunt 22 de grade si nu-l imbrac prea gros...
Saptamana viitoare te apuci de siecs?
.
Alicredo, sa stii ca nu ne-am vorbit (cu Cris.dogarel) sa fim asa
dar acum am realizat ca am spus amandoua acelasi lucru... Eu ii dau la bebe SabSimplex si trebuie sa am lingurite sterile, am patru si un stres maxim sa le am tot timpul curate si sterilizate, ca atunci cand se trezeste bebe incepe sa zbiere... Acuma... sa-i fi dat cu biberonul la ora 2 noaptea si cand se trezeste sa ma apuc sa fierb apa, s-o amestec, sa-l racesc...brrr, foarte greu mi se pare.
E mult mai comod sanul si in plus pe toate canalele ni se spune ca lapticul de mama e foarte bun.
Cris.mario, daca intri si tu in butoi promit ca-l dinamitez ca sa te scot de acolo!
Danyelana, o sa treaca colicii.
la printisor si la mamica obosita.
Doxa, am vazut pe prima pagina ca azi e DPN-ul tau... Nu te mai agita cu rezultatele la eco...
Vi4i, ma bucur ca ti-ai revenit cu moralul.
Lorex, multumim pentru prima pagina. Abia astept sa vad pozele
.
Bubu.bu, burtica nu mai creste de la 37 de saptamani, asa ca Vi4i nu e mai greu la 40 ca la 37. E doar mai grea asteptarea. Dar pentru fetele rabdatoare, un brat de 

si cate un
ca mai e putin.
Tot de pe prima pagina am vazut ca urmeaza si Danasor. Nu a nascut sau incurc eu? Lorex tu cum stii? Si cu sangele in lapte... asa se recomanda, cica cui pe cui se scoate
.
Si mai vroiam sa ma declar fanul numarul 1 al lui Cris.dogarel! Tanga rules!
Cristina,
de gargaritz Alexis.
cristies spune:
Floricel, in capitolul trecut a postat Alexutzzza cu refacerea dupa cezariana si multe chestii care au ajutat-o (coctail-uri, epidurala...). Poate te inspiri de la ea sa stii ce sa ceri.
Cristina,
de gargaritz Alexis.
cristies spune:
Iar e liniste si pace...
Buna Rebiana, n-ai somn? Ce mai face Luca? Tu cum te mai simti?
Cristina,
de gargaritz Alexis.
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu_bu fetelorrrr nimic..doar aseara cateva contractii la 8 min 5 min 7 min cam 2 ore si s-au potolit.... azi am fost la ai mei a plecat tata in spania...nu mai putea amana a stat dupa mine dar incepea sa aibe necazuri la lucru si a plecat a vrut sa-si cunoasca nepotul dar.....ce sa-i fac....azi iar ceva contractii si nevoia de kk cam de multe ori dureri rareee si cam atat...miercuri la 8 dim ne interneaza daca nu nasc pana atunci...off ca m-am saturat de dr si de asteptare...si mi ciuda ca uit de fapt ce minune ma asteapta si ma gandesc doar la cand o sa nasc odata si in loc sa ma bucur de ultimele clipe de sarcina eu am o stare tare aiurea...mi si teama sa nu se chinuie bebe si el saracul si ma tot culc cu gandul ca poate la noapte nasc si iar trece o zi si tot asa...ma duc la o baie poate il starnesc cumva 40+![]() ![]() AMR vedem noi poze |
Stai linistita cca daca bebe se chinuia iesea pana acum. Dar o baita n-are cum sa strice. Poate il atrage spumantul...
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010

azi am fost la ai mei a plecat tata in spania...nu mai putea amana a stat dupa mine dar incepea sa aibe necazuri la lucru si a plecat
a vrut sa-si cunoasca nepotul dar.....ce sa-i fac....azi iar ceva contractii si nevoia de kk cam de multe ori dureri rareee si cam atat...miercuri la 8 dim ne interneaza daca nu nasc pana atunci...off ca m-am saturat de dr si de asteptare...si mi ciuda ca uit de fapt ce minune ma asteapta si ma gandesc doar la cand o sa nasc odata si in loc sa ma bucur de ultimele clipe de sarcina eu am o stare tare aiurea...mi si teama sa nu se chinuie bebe si el saracul si ma tot culc cu gandul ca poate la noapte nasc si iar trece o zi si tot asa...ma duc la o baie poate il starnesc cumva