BRAVO URSULEATA!!! Pufuleti 2010 (119)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

lorex aici sunt nu cred ca avem vreo sansa sa umplem cap. multumim ca te-ai ocupat de noutati

Hai Linioara! nastere usoara si refacere rapida!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Alicredo, ...da...si eu vad ca sunt slabe sanse sa umplem capitolul.
Am vazut ca de ex asnoapte intre 2 si 7 dimineatza (sau 9..) nu a fost postat nici un mesaj..
Bate vantul in odiseea noastra..

Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

decenuela...acolo asa se face...................
nici nu m-a intrebat nimeni ce si cum sau cefel de anestezie vreau..............so..............asta e..............

stii de ce mi-a facut ceza?
ca asa am vrut eu, ca oricum nu il puteam naste...sunt sigura de asta.cand am vazut ce cap are, aoleuuuuu
pe unde iesea ala????????
sincer.,...........
si decat sa ma chinui sa intru in travalui ala de 7000 de ore, si sa nu poata iesi..............am zis mai bine la cutit, ca tot acolo ajungea....asa ca.............asta e

cris d..............dulce tare fetita ta...........va pup.............

il pun la san, normal ca il pun de cate ori se trezeste..............dar ii e foame, ca e un fomist si jumatate..........si mai rau sir ca poma cu compresor, ca are o tragere, de numa imi ies okiii din cap, inca se inneaca asa inghite..............dar frate, cand s-a golit nu mai vrea sa dea la pompa........ca il arde stomacu' de foame si plange de numa numa............nu il opreste nici nimic, doar mancarea................

asta e feciorul meu fomist..............

ooooooooffffffffff
lasa bine ca doarme si e bine

mai fetele eu tre sa fac subiect nou la nasterea unei stele sa postez acolo povestea?
sau cum se procedeaza??????????????

si acum daca la mine nu mai curge, e bai?
sa sun dr??????????????????
cu lohiile astea................
foarte putin vine........

noapte buna..........

l-am cantarit azi.............
are 4600 dar dupa papa.................
inseamna ca undeva in jur la 4500 sau mai putin are, ca nu la-m dezbracat..............

in prima luna tre sa ia 500-600 gr peste greutatea de la nastere??????????

Bea de bebe roz Ivan Matei

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan

Mergi la inceput

bubu_bu noi inca nu stim nume ....ce-mi place mie nu-i place lui si invers.asteptam si noi sa-l vedem! totul e bine/ nici o miscare pe la voi? cand mai mergi la dr?

ratusca mica bine ca ai depasit momentul si a inceput si lapticul sa vina mai mult! felicitari ptr reusita!

mariucasara bine ati venit acasa! asteptam povestea nasterii , noutati...cum e? laptic avem?

cris.dogarel, cristies....si eu sunt pro alaptare...si ma bucur ca ne incurajati si pe noi.daca auziti ca ma plang(ca nu am, ca nu vine, ca nu-i dea ajuns etc) ...va las sa dati cu ce vreti dupa mine ca sa-mi revin.

onitza cum a fost ultima iesire? ce film ati vazut? emotii?

decenuela , danyelana imi pare rau ca va confruntati cu nopti albe...sa vina somnicul cat mai mult la bbei vostri..

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

FELICITARI XELA!!!!!!!!!!!!!!FELICIRATI ZELMA!!!!!!!!
BRAVO PT BEBEI!!!!!!!!!!!!!SA FITI SANATOSI!!!!!!!!!!

deci eu am ramas mascaaaaaaaaaaa................................

UITATI-VA LA POZA ASTA CU TEODOR............

http://teodor.gabroveanu.ro/2010/01/prima-sedinta-foto/comment-page-1/#comment-4

SI UITATI-VA LA POZA ASTA.........CU IVAN.............

http://picasaweb.google.ro/BeaReka/IvanMatei#5432564708915499442

implicit la nasuc, ca are si ivan punctulete de alea albe pe nasuc, la gurita, la barbie, la gropita de la barbie, la par.............la urechi e leit el.............
mama ce tare seamana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lucia facusi mama un frate geaman la ivan..................sau invers??????????????

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Acum am observat sie u cat de tare seamana, mancai-ar mama pe ei.
Sunt curioasa cum se vor dezvolta in timp, daca vor mai semana la fel de mult.
Merita urmarit.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

o sa stau cu okii pe voi................fii sigura!!!!!!!!!!!

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan

Mergi la inceput

lorex....nu am fost atenta cu postarile de azi-noapte.m-am bucurat ca nu am mult de recuperat.noroc ca a aparut si bea sa ne mai povesteasca de fomistul ei scump....si mamicile incep sa intre in ciclul normal de alta data. ca burticute suntem cam putine acum. degeaba....sunt persoane (mamici acum) si cateva burtici care au tinut in picioare forumul.tot respectul meu ptr ele merita toate florile din lume.
nu vreau sa fac o lista (nu cred ca as omite pe cineva) dar nu vreau sa se simta vreuna aiurea care probabil ar fii postat mai mult dar din lipsa de timp/spatiu/net si nu mai stiu eu ce...nu au postat. oricum mi-e dor de cuvintele lasate aici de (...) si sunt cu zambetul pe buze cand vad ca cineva e bine, ca aud vesti bune despre...
iar o iau razna

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

fetelorrrr nimic..doar aseara cateva contractii la 8 min 5 min 7 min cam 2 ore si s-au potolit....azi am fost la ai mei a plecat tata in spania...nu mai putea amana a stat dupa mine dar incepea sa aibe necazuri la lucru si a plecata vrut sa-si cunoasca nepotul dar.....ce sa-i fac....azi iar ceva contractii si nevoia de kk cam de multe ori dureri rareee si cam atat...miercuri la 8 dim ne interneaza daca nu nasc pana atunci...off ca m-am saturat de dr si de asteptare...si mi ciuda ca uit de fapt ce minune ma asteapta si ma gandesc doar la cand o sa nasc odata si in loc sa ma bucur de ultimele clipe de sarcina eu am o stare tare aiurea...mi si teama sa nu se chinuie bebe si el saracul si ma tot culc cu gandul ca poate la noapte nasc si iar trece o zi si tot asa...ma duc la o baie poate il starnesc cumva

40+
AMR vedem noi
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

LINIOARA...nastere usoara si refacere rapida

39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

eu mi-am mai revenit un pic!!! si cu dispozitia sunt mai buna!!!!

Felicitari noilor mamice Ursuleata,Valiburu,Zelma,Xela<haircut,Elefanticasa va bucurati de bebeii vostri sa va fie sanatosi si papaciosi!!!!! Scuze ca vin de la mine mai greu felicitarile!!!!

Onitza si eu am vazut fatzuca de bebe supi!!! ce dulce o sa fie cand vine el!!!! tu o mami foarte frumi si ce cavaler ai tu acolo dansand cu tine!!!!

BEA ce povestesti tu acolo,asa cu detalii!!! acum sunt ca nu vreau nik din ce povestesti tu acolo!!! ca si eu am sa fac cezariana cu anestezie generala!!!
dar ce bine ca totul e bine si acum te bucuri de bebe roz,care e tare frumusel!!!!

Onitza si eu cred ca ar trebuie sa-i spui doctoritei tale adevarul adica totul asa cum este si ca vrei sa nasti natural si ca ai gasit si dr care sa te ajute si ca speri sa te sustina!!!! stiu nu e cam usor sa spui cuiva off dar daca vrei sa nasti natural atunci tre sa ii explici totul asa cum este si ea ar trebuie sa te sustina!!!! hmmmm ce-am vrut sa spun singura nu stiu,dar macar am incercat

bubu,alicredo cum rezistati voi asa cu burtile enorme,eu la 37 de sapt.si nu mai stiu de mine de abia merg,rasuflu nu mai dorm noaptea si voi tot inca in formula 2in 1!!!! multe p-u voi si poate vin repejor bb-ii vostri!!!!

trimit si revin!!!! macar in ultimele zile de burticut a sa fiu mai activa!!!!

37+ Dionisios-Ionnas

baby in burtica
hainute bebe

AMR: 3 zile!!!!da pote bb te hotarasti sa vii si singur acum ca sa nu ne taie dr ala rau!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

lorex eu am luat nr.tau de pe mail!!! sper ca e oki!!!! si ca te pot anunta pe tine ce si cum miercuri!!!! siCris Mario si al tau nr il am!!!!

vreau doar sa intreb, in fata la nr pun +40 7....... ????? sau gresesc eu ceva???

37+ Dionisios-Ionnas

baby in burtica
hainute bebe

AMR: 3 zile!!!!da pote bb te hotarasti sa vii si singur acum ca sa nu ne taie dr ala rau!!!

Mergi la inceput