BRAVO URSULEATA!!! Pufuleti 2010 (119)
Raspunsuri - Pagina 13
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui decenuela tati i-a pus si pampers...modern de la juatea fundului in jos...hehe...era f sexos.. |
F TARE!Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile
cu
Bobitza
lorex spune:
| citat din mesajul lui cristies Lorex, cum adica n-ai nimic de spus? Oricum multumim de flori si iti dau si eu un buchet de . |
Multumesc!
E, uite cateodata n-am nimic de spus, doar va urmaresc, ca fetele de dupa cortina
Ieri am fost la sedinta foto si m-am obosit f tare..
Bobitza mea se misca intr-una si-mi deformeaza burta in cele mai ciudate feluri. Am prins-o si intr-un filmuletz cu ap foto, o sa-l incarc pe net curand..
Sapt viit primesc si pozele de la sedinta foto, au iesit misto insa nu e suta la suta ce vroiam eu, dar ma multumesc si cu astea.
Raportez tensiune usor oscilanta pe parcursul unei zile (ca am facut si eu rost de tensiometru), nu mult dar variaza intre 12 si 14 cu 8, insa pulsul e cam mare, uneori e si 100...Trebuie sa-mi fac griji?
...si mi s-au umflat degetele de la maini si ma dor falangele cam ca la reumatism. Si cel mai tare ma doare ala...stit voi...ala care arata prostii
Banuiesc ca si asta trece dupa nastere..
Azi nu am prea intrat ca am avut ca un fel de raceala si am sta mai mult in pat, am dormit si transpirat iar acum ma simt un pic mai bine...insa stau prost cu nervii

Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile
cu
Bobitza
lorex spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel fetele, rog sa nu va suparati pe mine ca dau tare din gura "pro-alaptare", sunt un pic exagerata poate, da' e spre binele bebeilor si daca deranjez, ziceti, ca nu vreau sa judec pe nimeni, ok? ![]() ![]() |
Cum sa ne suparam, te rog...ne suparam daca mai crezi asta!
Fiecare sfat e binevenit! Fiecare filtreaza apoi ce crede ca-i bun pt el.

Esti sigura ca e bine sa pui tamp intern daca spui ca sunt cheguletze? Alea pot iesi daca...este "dop"?
cu
Bobitza
lorex spune:
Am mai umblat la prima pagina. Am schimbat titlul capitolului, am trecut-o pe Ursuleata la mamici, am sters-o de la gravidute; am modificat si nr de mamici - care a crescut, si nr de gravi - care a scazut ![]()
Am trecut numele lu bebe de Blue rain si...am zambit ca era trecuta bubu la programari pe 30.01
si...am sters de acolo sa nu inducem in eroare pe cei ce intre mai rar
si maine e 1 februarie!!!!! So, am pregatit deja titlul "MAMICILE LUNII FEBRUARIE"!!
Ia sa vedem noi care-i prima pe lista?

cu
Bobitza
danyelana spune:
Lorex, asteptam poze de la sedinta foto.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
lorex spune:
A, se pare ca Linioara va fi prima pe lista!
Vad ca e programata maine!
HAI LINIOARA! CURAJ!!
cu
Bobitza
lorex spune:
| citat din mesajul lui danyelana Lorex, asteptam poze de la sedinta foto. ![]() ![]() ![]() |
Desigur!

cu
Bobitza
lorex spune:
Haideti fetelor, mai spuneti ceva ca sa incepem luna februarie cu capitol nou! ![]()
Cum sa fac eu sa trag cortina la o parte? 
cu
Bobitza
lorex spune:
Cris mario, iar ai fugit la nani? 
cu
Bobitza
analessya13 spune:
Eu va spun noapte buna. Nu am mai intrat azi ca m-a apucat o frenezie a curateniei de parca am fost pe pilot automat.
Mai avem si noi 3 zile, de-abia astept, sunt aiurea ultimele zile.
Bubu bu, nimic?
39
Edoardo si mami de
Alessandro 3.01.2007
AMR 5 zile
http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

.