BRAVO URSULEATA!!! Pufuleti 2010 (119)
Raspunsuri - Pagina 12
decenuela spune:
si noi inca suntem la capitolul nopti albe....de la 1...nici nu stiu cum si cat a dormit...si azi la fel....a reusit totusi sa adoarme de la 2 cred si eu la fel ca eram terminata. nici n-as fi crezut ca dupa o noapte alba 1-2 ore de somn...sunt de ajunse pt refacere. asta e, mergem mai departe...scapam noi si de colici.
bea te rog sa ma scuzi insa am citit povestea ta si ...

...nu inteleg care a fost motivul pt care ti-a fc anestezie totala? am senzatia ca esti suingura care a avut atata de tras la cezariana in conditiile in care bb era ok. din cate tin minte la cris.d ...i l-a dat pe bb imediat etc si ea s-a simtit f bine...ma rog in limita bunului simt..ca de, vb de cezariana.
cris.d eu fac asa.in momentul in care simt ca am surplus...colectez in recipient steril si-l bag la congelator. ieri am av 2 examene si am lipsit 4 ore. tati a luat de la cong si i-a dat il potoleste cat decat..i-a pus si pampers...modern de la juatea fundului in jos...hehe...era f sexos..
io zic sa incerci si tu daca ai cu cine lasa bebelina.
FELICITARI MAMILICOR..BB SANATOSI
BURTICILOR..RABDARE...MAI E UN PIC..
a cu lohiile...au curs abundent..apoi mi-au dat niste fiole de la spital si cnd imi aduceam aminte mai luam cate una...acu am f putin o chestie maronie...ma duc miercuri la dr...sa ved dca-mi da verde la siecs ( mama, ce-i ala???? ) si marti cu bb la dr..oricum a fc 4 kg...deci a luat 1 kg...ef bine
va pup si mai scriu cand pot...cu cititul suntem la zi
Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Mamidepuiuti, bine ai mai venit pe la noi. Hai mai des, ca se supara Cris.mario pe noi.... Lorex, cum adica n-ai nimic de spus? Oricum multumim de flori si iti dau si eu un buchet de .Cris.dogarel, eu am plecat la cumparaturi si am lipsit doua ore fara acoperire de laptic, dar am fost cu masina si foarte aproape (la Big). Insa aseara si eu am comis-o... M-am gandit ca ar fi bine sa pastrez si eu lapte (luasem recipiente sterile) si nu m-am lasat pana n-am umplut unul. Mai grav a fost ca dupa o ora s-a trezit Gargaritzu si nu s-a mai culcat trei ore, desigur de foame. Si se miorlaia ca obosea tot tragand nimic... Cris.mario, stai linistita ca pana vine Alexandra o sa ne inmultim pe aici, ca deja perioada de acomodare se cam termina la multe mamici si vor fi stapane pe situatie, iar cu un degetel vor face galerie si pt. tine, si pt. Lorex, Catalutza, Floricel, Onitza si eu sper ca pana la Rebiana sa revenim la un capitol pe zi... Eu va pup ca ma cheama gargaritzu. Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |

sper,ca sincer ...

ms de incurajare 
Andreea
36+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
AMR 3 saptamani !!!
cris_mario spune:
wow !!! alicredo ai trms mesajul la 19:00:00

Andreea
36+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
AMR 3 saptamani !!! 
doxa spune:
In ultimul trimestru de sarcina ecograful are erori foarte mari. Daca medicul a zis sa nu-ti faci griji, el stie mai bine.
Depinde foarte mult de aparat, de interpretare...
Si inca o chestie, eu din ce am vazut si la mine si la celelalte fete, saptamanile de amenoree reprezinta varsta sarcinii. Tu stii exact momentul cand a fost conceput bebe de calculezi altfel?
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
[/quote]
Mii de scuze, cred ca neuronii mei erau cam zdruncinati ieri dupa aflarea vestii
, varsta sarcinii este de 40 sapt ; oricum ma mai duc miercuri la un control sa vedem ce mai zice doc.....dar totusi mi se pare diferenta foarte mare
cris_mario spune:
fetelor eu ma duc sa-mi fac o baitza si apoi in patutz 
va pup pe toate.Noapte buna!
Andreea
36+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
AMR 3 saptamani !!! 
danyelana spune:
Salutare si de la noi, 
Bun venit noilor pufuleti iar pentru mamici multe 

si felicitari. 

Iar pentru mamicile care au revenit acasa, "Bun venit" si acomodare usoara cu puii vostrii. 

Bea, am citit povestea voastra si e super. Ai o memorie si ai redat totul cu asa de multe detalii. 
multi pt tine si bebe roz.
Si noi avem inca o noapte alba la activ si colici cat cuprinde.
Ce nu inteleg eu este ca ziua nu prea plange de colici, doarme bine iar noaptea ....
Cris.d, si eu sunt pro-alaptat si il practic la cerere. Adica daca Arthur vrea sa suga, desi a trecut doar o ora de la ultimul, ii dau iar. Si daca vrea sa stea la san o ora sau doua, il tin. Mai putin noaptea cand imi pica ochii de oboseala.
Faza naspa e ca ziua nu prea reusesc sa adorm si nu prea recuperez oboseala acumulata dar asta e.
Noroc ca e mami la noi si ma mai ajuta. 

Pupici la toti si toate 

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
lorex spune:
| citat din mesajul lui ratusca_mica Neata si de la noi (la pranz!) A, si am si eui o intrebare, ca mi-e jena sa o sun pe asistenta duminica... mi-a aparut pe un san o mica rana de la supt (in ciuda mamelonului de silicon ) care e rosie si mi-e teama ca ma un moment dat ar putea sa curga de acolo un pic de sange. Ce fac in acest caz? Mai las copilul la sanul asta sau trebuie sa ma mulg si sa il arunc??? ca ma apuca pandaliile cand ma gandesc sa imi arunc laptele... Saru-mana anticipat daca e se pricepe cineva sa imi raspunda ![]() Ratusca mami de Andrei Ioan |
Eu am auzit multe mame care povesteau cum dadeau lapte in doua cu sange la bebe...deci...desi mi se pare..mmm...cum sa spun..eu nu cred ca as da chiar asa dar atata timp cat nu e chiar "in doua cu sange", si stii ca ai sangele curat, nu cred ca e o preobl.
Dar mai asteapta si alte pareri...eu ti-am spus doar ce-am mai auzit..

Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile
cu
Bobitza
lorex spune:

FELICITARI URSULEATA!!!
BUN VENIT BB !!!

cu
Bobitza
lorex spune:
| citat din mesajul lui mariucasara Buna fetele. Am ajuns si noi azi acasa. Multumim de sustinere. Suntem ok amandoi, bebe papa si doarme. Eu am restrictie de efort de la medic ca mi-a scos firele mai devreme asa ca stau cuminte, mai mult de frica pentru ca epiziotomia nu ma mai doare deloc. Sara topita dupa bebe iar eu deocamdata plutesc undeva pe un norisor roz...sper sa tina starea asta cat mai mult. Mai citesc si eu din urma si revin. ![]() Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 39+ Sebastian Petru |

BUN VENIT ACASA!!!

cu
Bobitza

) care e rosie si mi-e teama ca ma un moment dat ar putea sa curga de acolo un pic de sange. Ce fac in acest caz? Mai las copilul la sanul asta sau trebuie sa ma mulg si sa il arunc??? ca ma apuca pandaliile cand ma gandesc sa imi arunc laptele... Saru-mana anticipat daca e se pricepe cineva sa imi raspunda