*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (100)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Cherie bine ai revenit la noi!Cred ca esti prea dura cand spui ca Alex nu te suporta...bunicii poate se pun mai mult la mintea lui si de asta e numai un zambet...nu stiu zic si eu, nu da cu pietre.Incearca, ca atunci cand esti acasa sa devii si tu copil (unul mai mare), sa va jucati mai mult, sa va dragaliti, sa dansati...

Sara a rupt ciocul de la canuta Nuk...vreau sa-i iau din aceea cu pai.Ce-mi recomandati?Stiu oare la varsta asta sa bea cu paiul?
Azi noapte Sara vorbea in somn, spunea DA...s-a intamplat de vreo 2-3 ori am zis ca visez eu, dar a auzit-o si sotul si ne-am uitat la ea si era cu ochii inchisi..deci dormea
I s-a mai intamplat cuiva sa-l auda pe bb vorbind in somn?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Vorbind nu, dar razand da

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145691&whichpage=3

Nu mai stiu cine intreba de reteta de pandispan/chec, am scris la mamicile de cozonacei mai si gatesc, linkul mai sus.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Fetele, suntem acasaaaaaaaaaaaaaa! Pfuai, cand am intrat si-am simtit mirosul de `casa` am stat o clipa pe loc si doar am inspirat-expirat. Home, sweet home.
Suntem bine, stiu ca ati fost cu gandul la noi, multumesc din suflet, stiu sigur ca si gandurile voastre ne-au vindecat. Laura, Amalia, !
Toate analizele au iesit bine, pe biletul de iesire scrie Gastroenterocolita acuta, Angina acuta eritematoasa, Tulburari hidroelectrolitice.
Greu cu z duracell intre 4 pereti, spital, si tot ce implica... dar a trecut, kk inca e putin moale. Am mers ca nu mai dovedeam, oricat m-am straduit. La 2 duminica avea deja vreo 15 scaune, pe seara ajunsese la 20. Am lasat-o in casa fara nimic, ca-i era praf funduletul, si efectiv se oprea din mers si tasnea din ea, bineinteles cu plans.
Nu mai stiu ce sa scriu, inca despachetez, la 4 am exam, mai intru pe seara dupa ce citesc din urma.
Multzu inca o data ca sunteti!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!

===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

sa nu-ti inchipui, doamna, ca eu sunt zbir si ca stau cu biciul langa el....eu nu am nicio pb...umbla la vasele din bucatarie intr-o veselie...numai ca aici in casa nu prea s-a dat lumea dupa david ci, treb sa fie invers...adica pana nu a spart copilul capacul de la storcatorul de citrice u a luat nimeni aparatul de unde era....eu nu m-am bagat ca nu vreau sa se zica ca vezi doamne imi bag nasu'...le-am zis sa ia dracu ala de acolo...si....uite ca l-a spart :D:D...
are voie peste tot...atata timp cat nu se loveste...ee...eu nu am peretii mazgaliti, dar am cuverturile de pat....desenate cu pix...vreau sa-i iau si eu creioane colorate...ce ma sfatuiti sa iau, dar sa nu coste o caruta de bani....copilul meu se comporta normal...cauta, descopera, investigheaza, cotrobaie, darama (cartile din biblioteca, albumele foto, revistele etc), face balamuc in casa, jucarii peste tot, se joaca singur, iubeste masinutele, se plimba prin casa cu masina care se impinge (nu stiu cum naiba se numeste), se joaca cu tastatura stricata, inchide si deschide calculatorul atunci cand ai nevoie mai mare, se uita pe carti c animale si citeste, spune cu mine dar pe limba lui poezia PISICUTA PIS PIS PIS,etc...
ideea este ca aici conteaza f mult bunurile materiale (este adevarat ca au costat bani si acum este mai greu, dar da-le dracu' ca se repara), copilul trebuie sa fie fericit...este lasat sa se joace insa i se spune prea des...sa nu strici...ori copilul la varsta asta nu are notiunea de stricaciune, nu stie ce inseamna notiunea de A STRICA...asa ca....

Citat:
citat din mesajul lui Printesa01

Citat:
citat din mesajul lui bebecris
....ma indoiesc ca exista mame atat de calme...care permit copiilor orice....pana la urma si noi suntem oameni si mai clacam
Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

deci, e clar , ma manaca undeva
in loc sa linistesc bucataria, stau pe forum
doamna, te invit intr-o zi la mine.
nu spun ca le permit orice, dar le permit multe:
au mazgalit toti peretii din casa,
cer apa in cana ca sa se scuipe cu ea - si se tavalesc pe jos de ras facand chestia asta.
rastoarna dulapul cu fire si cabluri cel putin odata pe saptamana
scot hainele din sifonier.
numara castroanele din bucatarie ( in ultima vreme ies din ce in ce mai putine la numaratoare)

e drept ca am pus pe sus tot ce ii poate rani, si am blocat usile acolo unde am acte s.a.m.d; am pus toate cartile in cutii and so on
dar, daca o prostioara de plozi ii face fericiti, io ii las
sunt de acord cu limitele, dar incerc sa fac in asa fel incat sa le simta cat mai putin

la tine e mai greu datorita spatiului "locativ, iar pe mine ma avantajeaza clar faptul ca sunt 2, si au partener de joaca

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Azi noapte Sara vorbea in somn, spunea DA...s-a intamplat de vreo 2-3 ori am zis ca visez eu, dar a auzit-o si sotul si ne-am uitat la ea si era cu ochii inchisi..deci dormea

Pe Teodora n-am auzit-o inca dar Bogdan a vorbit in somn de mic si acum cand e foarte obosit/stresat mai are "discutii somnambule". Nu ne-a zis nici un medic ca ar fi anormal.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Fetele, suntem acasaaaaaaaaaaaaaa!

Bine ati venit acasa! Bine ca a trecut greul. Aveti grija in continuare, las-o o perioada linistita cu papica, ce, cum si cand vrea ea ca e perioada cand se prind aversiunile alimentare de lunga durata. Sanatate multa!

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Anca bine ati revenit acasa! Bafta azi la examen!

Mamiseli multzu de reteta!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

si david vb in somn...este o adevarata placere sa-l urmaresti...
anca...bine ati venit acasa...ma bucur ca sunteti bine si ca tot raul; a trecut....

printeso....ce mai fac muciosii?

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Anca, bine ati revenit si bafta la examen!
Fetelor, Sara nu sta sa-i citesc povesti...sa-i arat animalele in carte...ia cartile si pleaca cu ele undeva unde n-o vad sa le bage in gurita.Nu stie animalele...decat catelul si pisica care le vede cand iesim afara...
Animalele jucarii care le are in casa le stie, ca-i spun sa-mi aduca cate ceva si aduce...dar cartile nu au succes...ce sa-i fac?Tasu zice ca-i semn ca nu-i place cartea dar in schimb muzica...cum aude cum incepe sa dea din fund si sa faca scheme

Mergi la inceput