Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Bun venit noilor burtici!
Anaist, felicitari! :)
Eu ajung la echo vineri la pranz - abia astept! Am doar tensiune in sani, somnolenta... o greata foarte, foarte vaga. Pumnii stransi sa fie bine tuturor!
Seara frumoasa!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katerinaa spune:

Salutare burtici,

Vi s-a intamplat sa aveti intepaturi pe langa buric? Eu de exemplu aseara mi-am facut un ceai de sunatoare cu miere si lamaie si l-am baut cald cu mare pofta; dupa care m-am asezat in pat; Ei si de nu au inceput niste intepaturi un cm mai la stanga de buric ca niste sageti ce se repetau din minut in minut...au tinut vreo ora jumate; Am citit pe net si nu am gasit nici o legatura intre ceai si intepaturi...dar alta pista de investigare nu am avut;

Sa fi fost de la faptul ca se mareste uterul? Oi fi fost balonata? - nu stiu, cert este ca barbate-miu tocmai ce plecase in delegatie si se intoarce azi...deci eram singurica acasa...sa vedeti scenarii...ma duc singura la urgenta, o sun pe doctora...insa pana la urma am luat un no spa si am papat activia si-am adormit, pana acum cand m-a cuprins un dor de voi si va scriu...ce-i drept cam mult;
da da, cred ca e paranoia, dar ce sa fac cui sa ma plang, daca nu voua;

a venit din nou somnelul...va pup

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata burtici, poftiti la un ceai cald...imi e un dor de cafea... dar ma abtin
De ieri am un somn pe mine, abia astept ca se culce cupilul sa dorm si eu putin

Intepaturile langa buric nu cred ca sunt influentate de sarcina mai ales ca uterul mai are pana ajunge in dreptul buricului. Eu am niste crampe, asa ca o greutate in partea de jos. La prima sarcina nu am avut nimic, sper sa fie ok acum, mai iau cate un no-spa.

Pupici

Mada 5+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda29didi spune:

Neata burtici, aseara am fost la eco si l-am vazut pe bebe cum ii batea inimioara, iar dr mi-a aratat mugurasii la manute si picioruse, mi-a dat poza acasica nu mai putem de fericire, m-am uitat la ea pana am adormit, este frumos rau de tot bebe.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dimineata tuturor, va doresc o zi minunata!

Madutza, multumim de ceiut, eu totusi am sa servesc o cafea mica altfel dorm pe mine...si am inchidere de an. Tin minte ca si la cealalata sarcina daca nu beam o cafea dimineata n-aveai ce discuta cu mine...ma uitam la omul din fata mea si mi se inchideau ochii...
Anda, felicitari, nu-i asa ca-i cel mai frumos bebe din lume? Sa creasca mare si sa fie sanatos!
Katerinaa, exact dureri de care spui tu am mai avut si eu dar nu acum, inainte sa raman insarcinata...uite ca nu mi-am pus niciodata problema de la ce ar fi...cu siguranta acum daca ar aparea cred ca m-ar interesa si pe mine....nu cred sa fie ceva grav.
Am avut siu eu vreo doua zile la rand niste dureri in partea de jos a burtii, ca la ciclu...ma tineau maxim juma de ora, cam de doua ori pe zi. M-am cam speriat, sincer....Cred c-ar trebui sa iau si eu no spa insa parca n-as lua fara recomandarea unui dr...sa vad daca gasesc alt doctor azi pana vine a mea din concediu.
Anca iti tinem pumnii sa fie totul OK la eco.
lyvy felicitari pentru samburelul din burtica....uite tu macar nu iti iesi din ritm daca vii de la "scutece"...eu trebuie sa-mi aduc aminte de tot.
mihaelka usor de zis greu de facut...incearca sa nu te mai stresezi, gandeste pozitiv si ai grija de tine!
ariciu bine ai venit, iti doresc o sarcina usoara si o nastere asemenea!
Arthurana imi pare rau de greturile pe care le ai...sper sa nu fie ca prima data... cu toate ca intr-un final se merita fiecare rau pe care-l avem cand ne tinem in brate puiul...el sa fie sanatos. Cat despre emotii, ai dreptate...toata viata le avem.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Katerina,
eu sunt balonata de zici ca-s in 5 luni.bine, la mine e si d ela mastocitoza,dar medicul meu a spus ca balonarea si intepaturile sunt ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Lyvy, am vazut pozele cu Iris. E atat de scumpa, iti vine s-o mananci. Si, spre rusinea mea, de-abia acum am reusit sa citesc povestea nasterii minunii tale ... foaret impresionanta. Te pup mult si ma bucur ca suntem de 2 ori colege de odisee: la Randunici cu galustile noatre si aici cu bebe 2.

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

vreau sa ma joc cu bebe.asta e clar.mi-e dor de bebe.si asta e clar.

trebuie sa ajung la stomatolog.cine ma va consulta, e f neclar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Neata, eu sunt la servici si mi-e lene rau.

Laly, hai mah ca ma emotionezi,si eu te pup dulce

Nike, si eu sunt balonata de zici ca am 5 luni, de fapt de asa am inceput sa banui ca sunt insarcinata, eram mereu balonata, asa a fost si la prima sarcina.Si tot asa o tinem vreo 9 luni

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
+5 sapt

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Neata burtici,

Sunt noua aici, am aflat de curand ca o sa fiu mamica, Dumnezeu ne-a facut mie si sotului meu un MARE dar, data conceptiei a fost 26 sau 27 decembrie 2009. Sunt atat de fericita si as vrea sa spun asta lumii intregi. Am citit toate mesajele voastre si gandurile si temerile fata de sarcina si de BB-ul vostru, va admir pe toate si sper sa fac parte din acest grup, imi doresc foarte mult, pentru ca sunt la prima sarcina si astept acest BB de 5 ani. BB-ul meu are 7 sapt si 8,7 mm, inimioara lui bate. As vrea sa intru si eu pe listuta voastra DN: 17.11.1983; UM: 14.12.2009; DPN: 20.09.2010.
Singura mea problema este urmatoarea, sunt din Campina_PH si am mers la dr. Cristina Radu, care nu m-a tratat asa cum ma asteptam eu, am facut echo. si am primit si un tratament cu Arefam si Acid folic, dar atat, mi-a dat analizele care sa la fac, si m-a progamat la alta echo pe 9 martie, dar nu mi-a spus daca sa mai continui tratamentul sau nu. Nu prea sunt multumita de ea si as vrea sa ma duc la un alt medic, poate ma ajutati. Multumesc mult burtici. Pupici dulci la burtici

Mergi la inceput