Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 13
Clabuc spune:
Zau Nike de nu esti super tare! Mai poti sa faci si glume pe seama asta. Cred ca era mai speriat doctorul decat tine. Orice spui, admiratia mea fata de tine e acolo! iti tin pumnii stransi pe toata durata sarcinii (cat mai lunga)! 
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
diana09 spune:
aniast, ma bucur mult ca e totul ok cu tine si cu bebe. eu am programare maine seara si am emotii. a trecut extraordinar de greu saptamana asta. sper sa fie bine ![]()
nike, sa stii ca esti de admirat. eu am cunoscut o graviduta care se cam dadea in spectacol. de mine nu stia ca sunt insarcinata, asa ca-mi repeta intr-una "tu n-ai motive, ca nu esti gravida". dar am tacut si am lasat-o in pace. asa ca vazandu-te pe tine cu cat stoicism suporti toate aceste atacuri ale corpului tau, nici nu-mi vine sa ma plang de cate un junghi sau ca mi-e putin greata 
Arthurana spune:
Aniast, URAAAAAAAAAAAAAAAAA
, felicitari!!
Andreea, te asteptam cu vesti bune. Ai sa vezi ca o sa fie bine. Doamne ajuta. Stiu cat de greu trec orele astea oana vezi la echo ca bebe e bine.
ariciu80 spune:
Buna tuturor. Sunt noua pe aici si sper sa ma primiti in clubul vostru. Tocmai am aflat de cateva zile... ca o sa fiu mamica din nou. Adica... sper asa sa fie de data asta. Deci... UM: 25 decembrie, DPN: 1 octombrie.
Sunt acceptata sau nu? :D
Arthurana spune:
De 3 zile m-a apucat greata. Ieri mi-a fost rau de tot, azi deja am vomitat de dimineata.
Cu prima sarcina am vomitat atat de mult ca m-au pus pe un medicament putrnic. Incepusem sa slabesc rau, nu puteam sa tin nici lichide inauntru...sper sa nu fie asa si acum.
Somnolenta si molesala maxima. Am avut noroc ca sotul a avut cateva zile si a facut totul, dar de maine sunt numai eu cu Jacobitza al meu si cu toate pe cap...
Noi mai avem cateva zile bune pana la primul echo...ce emotii..
Dar ma incurajez singura: acest echo este prima emotie, urmeaza emotii, una dupa alta, toata viata atat cat suntem mame...
Pupici
mihaelka77 spune:
Multumesc tutoror fetelor pentru primire
sunteti nemaipomenite.
Sa aveti parte de sarcini cat mai usoare !!!
eu sunt intr-un stress continuu deoarece, cu fostul meu sot, am pierdut 2 sarcini intre 8 si 12 saptamani asa ca pentru mine acum e critic... cred ca sunt un pic si paranoica deoarece daca nu mi-e rau intr-o zi sau pot manca ceva ce zilele trecute nici nu doream sa vad in fata ochilor imi vin tot felul de ganduri negre.... daca ar fi dupa mine in fiecare zi m-as programa la echo numai sa vad ca puiul meu e bine....
UM 05.12.2009, DPN 13.09.2010, DN 10.12.1977
lyvy spune:

Tocmai ce am aflat ca s-a facut odiseea de sept-oct 2010 , si am aparut si eu de la scutece.
Pentru mine sarcina asta a fost o surpriza... devine din ce in ce mai placuta, inca nu imi vine sa cred.
Ince nu m-am prins cine e sefa de listutze pe aici , dar poate ma vede si pe mine si ma inregistreaza:
UM -27.12.2009
DN - 28.08.1980
DPN - 05.10.2010
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Azi am fost si eu la eco, mi-am vazut saculetzul si un embrion mic, mic, am avut ceva emotii, am 5 sapt.Ma vad cu dr peste 2 sapt.
Trebuie sa imi modific si semnatura.![]()
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Am modificat-o.![]()
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
+5 sapt
Pozele mele
Povestea nasterii