Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

nike- amstocitoza?nu stiu ce e aia..dar sigur faptul ca ai eozinofile,monocite mai putine,si restul ok,adica globulele albe=leucocitele sunt ok ca nr. ele finnd o subgrupa a leucocitelor, nu intotdeauna sunt in procentele ideale, fluctueaza,dar dc ar fi crescute ar fi ca semn a unei reactii virale,infectii, sau a unei parazitoze- toxoplasmoza de ex. care se ia de la pisici..cum tu le ai scazute, nu au nici o semnificatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Saluuuut!

LoredanaB – Sper ca mai primesti urari si azi: La multi aaaaaaaaaaaaani!!! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita, sa ai o sarcina frumoasa si usoara si un bebelus minunat!!!

Maya, imi pare asa de rau… Dar sunt sigura ca bebe nu se va lasa mult asteptat! Ai incredere!!!

Nike, cum te simti azi? Inteleg ca ieri ti-a fost ceva mai bine! Ma bucur mult si ma bucur si mai mult ca ai scapat din spital. Ai de gand sa nasti la Municipal? Colectivul in care lucrezi, in frunte cu seful tau, pare a fi tare “simpatic”. Ar trebui sa te cocoloseasca, dar inteleg ca se poarta exact pe dos… In fine, nu trebuie sa pui rautatile astea la inima, ci sa te concentrezi pe sarcina si pe bebeul tau!

Laura, Mihaela, Madutza-bra si Florinutza, bine ati venit in odiseea noastra!!! Sa aveti sarcini frumoase, cele mai usoare nasteri si cei mai sanatosi si mai frumosi bebelusi!!!

Aniast72 si Anda29didi, multa bafta la echo! Va astept sa povestiti ce mai face si ce mai zice bebe!!!

Andreea82, sunt sigura ca totul va fi bine! Pana maine stai linistita si relaxata, incearca sa inlaturi gandurile negre, ca nu iti ajuta la nimic! Promit ca ma voi ruga si eu pentru tine si bebelusul tau!

Madutza-bra, fiind la prima sarcina, nu mi-a venit sa-mi cred ochilor cand am vazut cele 2 liniute (asta se intampla pe 1 ianuarie, la mai putin de 5 saptamani de la UM), asa ca a doua zi cu noaptea-n cap m-am dus la doctor ca sa imi confirme sarcina prin testul de sange. Tot atunci l-am vazut pe bebe iubit si la echo, desi era fffff mic! Indiferent daca te duci acum sau peste cateva saptamani la doctor, nu uita sa iei acid folic inca de azi!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

scuze,viss.mastocitoza sistemica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Am iesit de la echo, micutul meu e bine, varsta de la echo e exact varsta data de UM, de 9 sapt si 3 zile. Dragalasul are miscari independente, e fasnet, mi-a facut cu manuta. I'm in love. Abia astept sa-l tin in brate.
Revin pe seara sa o adaug si pe Florinutza pe listuta si sa citesc ce-ati mai scris. Acum intru putin in Mall la cumparaturi ca juniorul a facut azi 2 ani si 5 lunite.

Andreea, in 9+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

aniast,felicitari.
al meu are 6 sapt jumate si e f frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Aniast, felicitari!!! Wowwwwwwwwwww!!! Ti-a facut cu manutza!!! Trebuie sa fie minunat sa-l vezi pe bebe miscand in burtica!!! Cred ca esti atat de fericita!!! Sa dea Dumnezeu sa fie bine bebe si de acum in colo si sa creasca mare, frumos si sanatos!!!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Nike, aniast felicitari...abia astept si eu sa vad...dr mea vine abia pe 10 din concediu, din cate am inteles. Acu ma gandesc ca s-ar putea sa fie si plecata din tara dar luni am sa incerc un telefon totusi...sa vad poate la particular se intoarce inainte de 10 cand trebuie sa se intoarca la spital.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Aniast, felicitari pentru control! Asa sa fie toate de-acum, pline de emotii pozitive! sa-ti traoasca si sarbatoritul! sa ii iei ceva frumos!

Nike, nu-mi venea sa cred ce scriai. De cand am inceput sa citesc pe forumul asta, mi-a ramas gandul la tine! Esti un exemplu pentru orice femeie, pentru orice mama! Nimic nu te sperie si Dumnezeu stie ca ai o gramada de motive, saracuta! Esti atat de puternica, esti o lupatatoare ... sincer, te admir, iti admir puterea, optimismul, dragostea pentru mogaldeata din pantecul tau! Asa ar trebui sa fie orice femeie, orice mama! Iti doresc din tot sufletul , ca pentru o sora de-a mea, sa iti dea Doamne Doamne sarcina usoara, cu cat mai putine "vizite" la spital, plina de momente frumoase, de echo emotionante, sarcina fara probleme si bebe sanatos, pufos si frumos! Meriti din plin!

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_Hope spune:

Dragi burtici.Va pup si va urez multa sanatate.Va citesc in fiecare zi si sunt am gasit multe informatii folositoare.
Daca sapt trecuta imi faceam probleme ca nu am greturi sapt asta imi fac probleme sa nu vomit in metrou seara cand ma intorc de la serviciGreturile nu sunt foarte frecvente si pot totusi sa lucrez fara probleme.
Flo_rinutza bine ai venit in randul nostruMa bucur sa te anunt ca suntem in aceeasi oalaSi eu sunt departe de casa(tot in Londra)si cred ca ar fi super sa ne intalnim.
PS:am incercat sa iti dau msg pe PM dar nu am reusit

Va pup si va urez multa multa multa sanatate

Mergi la inceput

Clabuc,nu merit niciuna din frumoasele tale aprecieri,pt ca eu nu am niciun merit.

aceasta este o faza din spital,de acum 3 zile.

mi-era rau de tot si medicul a venit,nu medicul meu, si mi-a spus:linistiti-va,aveti doar balonare(era inflamarea mucoasei gastrice de la mastocitoza de fapt), stati sa cittesc ce scrie despre boala dvs,si repeta mereu:linistiti-va.apoi, mi-a spus:inchideti ochii.
desi mi-era rau,nu m-am putut abtine si l-am intrebat: de tot?

Mergi la inceput