Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 11
viss spune:
aniast - am revenit si eu.pai situatia a fost cam asa.in Z9 dupa inseminare a iesit testul slab pozitiv, si tot in noaptea respectiva,adica a 21 de CM -destul de devreme , nu? m-au trezit noaptea niste dureri groaznice.si cand spun asta chiar asa erau, eu sunt medic rezident hematologie, si nu sunt sclifosita la durere, le rabd, si le duc cu bine, dar astea m-au facut sa nu pot sa stau in picioare..si am marit doza de utrogestan vaginal de la 2-4/zi,durerile treceau la scobutil supozitoare mai repede, dar reveneau in 2-3 ore.am rezistat pana in z12 dupa inseminare mi-am facut beta care a fost 83= buna, la 48h=210,deci in ciuda durerilor bebele crestea frumos.hai s-o sun pe dr. care mi-a facut isneminarea,surpriza era plecata din tara, si va fi toata luna februarie.mi-am pus singura perfuzii cu nospa/scobutil,ziua era mai ok,dar noaptea ma sculam dupa ceas la l- 2h si nu ma gandeam decat la avort..ma chinui de 2 ani cu inseminari, fertilizare..iti dai seama ca psihic,incercam sa tin un echilibru.m-a trimis o colega la elias la un dr,care mi-a pus perfuzie cu gynipral,si mi-a crescut utrogestanul 4-6,si a scris pe reteta oral(rezidenta a scris, ca el nu si-a dat interesul), mi-a facut eco la 4 sapt si 1 zi, dupa UM, SAU 4 SA SI 3 ZILE DUPA INSEMINARE SI MI-A VAZUT mogaldeata, a zis ca arata bine ptr varsta asta..eu eram sedata de perfuzia resp.care e puternica, da o stare de drogat,nu am pus prea multe intrebari..dup-aia m-am simtit chiar minunat,comparativ cu inainte, am dureri de 2x/zi,trec si fara scobutil, cu un tricou cald-tinut pe calorifer in maxim 2 minute.nu stiu de la ce sunt..o sa mai fac eco la 6 sapt si 1 zi,ptr ca urmatoarea zi am garda, pe care nu vrea s-o faca nimeni,desi am concediu medical inclusiv pe ziua aceea..si am zis macar sa ma duc in garda stiind ca bebe e bine..de-abea astept sa vina dr mea din strainatate,sa ma duc la ea..dar asta va fi in martie de-abea
m-am lungit ca o zi de vara..![]()
eveline spune:
Nike bine ca ai rezolvat, acum incearca sa ai grija de tine, sa nu te mai stresezi...mai, totusi nu-mi iese din cap cum un sef de "la stat" a putut sa debiteze asa ceva....mi-e groaza nu alta.
Andreea, totusi de ce nu incerci sa mergi azi la un eco...daca dr tau nu are de gand sa te vada azi(nu inteleg de ce nu te-a chemat imediat daca ai scurgeri..dar nici nu le stiu eu pe toate), incearca si mergi la un alt eco particular, oarecare din oras, care te primeste fara programare...doar se fac eco de sarcina la orice eco....si tot se vede ceva, macar te mai linistesti.
Eu de felul meu is mai panicara, prefer sa previn decat sa tratez...stiu ca la sarcina cealalta l-am tehuit de cap pe medicul meu...intr-una ma durea ba in stanga jos, ba in dreapta jos, ba prin spate...saracu om cred ca i se acrise de mine...in 99% din cazuri nu a fost nimic rau, m-a linistit...da o durere pana la urma tot am avut eu de la ceva. In sapt 5 de sarcina (sapt 5 de la UM) am mers la primul eco din cauza ca ma durea in stanga jos de muream si mi-a fost frica de o extrauterina...mi-a zis dr ca e prea devreme pt eco asa ca m-am dus la primul cabinet particular care mi-a iesit in fata ochilor si unde se facea ecografii...si mi-a gasit dita mai chistul pe ovarul stang...si cu pozuca in mana am mers dupa aia la dr...si mi-a dat ceva de mentinere, am luat pana in luna a 7-a (alilestrenol parca). Asa am simtit eu ca nu e OK si sfatuiesc pe toata lumea sa faca la fel...daca aveti o cat de mica indoiala, mergeti la un control...daca nu la medicul pe care-l preferati, la orcare, caci mai sunt...si apoi mergeti si la al vostru.
4+
anda29didi spune:
Salut burtici, azi e ziua cea mare, am emotii vreau sa vad daca bebe e bine, la 17.15 am programare o sa intru sa va spun ce am facut.
Maya imi pare rau, sper sa treci repede peste asta si sa te apuci de treaba.Pucici la burtici.
8
nike974 spune:
viss, pe mine colegele m-au trimis in frig cand erau -20 de grade............acum am rezolvat cat de cat.
am si eu o intrebare.
eu bazofile nu am,nu stiu daca e de la amstocitoza,deficitul de diaminoxidaza(nu o produc deloc), histamina pe care o produc in exces sau altceva.la ultimele analize mi-au iesit ff putine eozinofile si monocite.in rest,relativ ok.
ca a crescut nivelul histaminei in plasma,o simt si eu.la fel si degranularile mastocitare.
aniast72 spune:
Andreea82, e posibil sa fi fost vreo sangerare mai veche care nu s-a eliminat si se elimina acum.
O sa vezi ca o sa fie bine. Tin pumnii joi la doctor
Andreea,
in 9+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
aniast72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anda29didi Anaist nu am primit mesajul de la tine cu nr de tel de la dr, multumesc mult. |
Pai pt ca te rugasem sa-ti activezi PM ca sa ti-l dau acolo.

Andreea,
aniast72 spune:
Eu sunt pe fuga ca merg la control la Buc, o sa fac si echo, abia astept sa-mi vad mogaldeata.
Andreea,
madutza_bra spune:
Buna fetelor, acum am vb si eu cu dr.la tel, si mi-a spus sa ma programez la consult peste 1 sapt. Nu e cam devreme?
La prima sarcina tot asa devreme m-am dus si m-a chemat din nou in 2 sapt...alti bani alta distractie. N-ar fi mai bine sa mai astept 2 sapt?
Voi cand ati mers la primul control?
Mada
5+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
PS: bafta fetelor care merg azi la primul control 
nike974 spune:
eu la 6 sapt fix si l-am vazut pe bebe si inimioara lui.e cel mai frumos bebe.pe cuvant.