Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

macar asa nu o sa mi se spuna mereu ca-s radiografie imbracata!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo_rinutza spune:

alina_hope: Buna. si eu am incercat sa iti trimit mesaj dar mi-a spus ca tu nu primesti mesaje private incearca sa schimbi obtiunile la profilul tau nici eu nu stiu sigur cum ca si eu is noua. nu stiu daca pot sa iti scriu aici nu meu de telefon sau nu?.
flo_rinutza@yahoo.com e adresa mea de mail.
Eu maine la 9:15 am primul eco is foarte nerabdatoare si sper ca bebe sa fie ok ca ma cam doare burtica mai tot timpul.
Vam pupat pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo_rinutza spune:

flo_rinutza nu se vedea liniuta de jos din cauza ca e subliniata adresa de mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Salut burtici!!!

Vorbeati de paranoia si/sau de griji (sper) nejustificate? De ieri nu mai sunt nici balonata, nici constipata... O fi de rau? Nu mai am rabdare pana pe 17 cand ma duc la doctor...

9+

Mergi la inceput

fetele, il simt ca pe un fluturas,batai de inimioara ca aripile unui fluturas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana09 spune:

nike, cred ca alea sunt emotiile ca si eu simt fluturasi azi. dar doar pentru ca trebuie sa merg la control diseara. uf, stiu ca am mai spus asta dar nu stiu la ce sa ma astept
buburuza, eu nu am fost deloc constipata. bine, am si mancat in fiecare zi cate un iaurt, acum mananc mai mult fructe si beau apa. balonata ma simt numai dupa ce mananc
chiar ma gandeam la ceva.. nu stiu cum va simtiti voi per total, printre greturi, dureri si griji.. dar eu simt schimbarea asta ca pe o completare a corpului meu. acum inteleg ce era cu vorba aia "rolul femeii e sa aiba copii". corpul meu parca e mai.. implinit, parca s-a completat cu niste lucruri mici care ii lipseau. poate ca fabulez

Mergi la inceput

am intrebat dr si nu sunt emotii.e inimioara bebelului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

bells,arefamul se ia mult timp,cel putin pina in sapt.12,iar unii ca mine iau toata sarcina.eu am luat si cu o seara inainte de a naste!e foarte bun,e pentru uter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

p.s.bells,daca ti-a dat arefam pare un om serios doctorul tau.altii nu se ingrijesc de asa ceva desi femeile au nevoie.eu imi amintesc ca l-am rugat special pe dr.meu sa-mi prescrie odata ceva sa ma ajute si atunci mi-qa dat arefamul abia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

multumesc mult de raspuns unombun deci pot sa-l iau in continuare, m-am gandit si la situatia ca asteapta rezultatele la analize ca sa-mi prescrie si alte medicamente (multivitamine). Sper sa fie OK, sunt tare ingrijorata din cauza asta, as vrea sa am un medic care sa-mi explice ce se intampla cu mine si BB-ul meu. :(

Ioana

7+

Mergi la inceput