Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *61*
Raspunsuri - Pagina 14
happy_uka spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui hepilica
uka - e foarte ca lumea jumperul..., dar eu nu prea inteleg ce face un copil in el... se joaca cu toate chestiile alea...sau ce? mie mi-a atras atentia spatiul ala de joaca cu 6 laturi... n-am mai vazut pana acum. daca tot o intrebi pe prietena ta de jumper, n-ai vrea sa o intrebi si de spatiul asta ![]() h. ![]() de minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD. |
Neatz!
Infos: jumperul e cumparat de la mothercare, crede ca 550 lei da nu mai e sigura
Iar tarcul e de www.strollers.ro/Patuturi_si_Tarcuri/Tarc-de-Joaca-Playpen_346_codeDOU-TJ1.aspx" target="_blank">aici.
Sincer sincer, mie niciunul nu-mi place...tarcul e cam ozn si cam neprietenos asa, iar jumperul... nici eu nu stiu care e ideea cu el, v-am aratat pt ca intrebau fetele; oricum ea abia la 8 luni i le-a cumparat pe astea, asa ca nu e nicio graba...
Eu caut babycook-ul ala pe net, ma bate un gand s-o rog pe nasa mea sa mi-l trimita din state, dar cred ca tot acolo ajung...plus ca-mi iau castane ca nu sun, nu dau mailuri... mai bine lipsa
Hai sa aveti o duminica frumoasa, daaa?
Uka, cea mai fericita mamica de
C a r i n a - 14 septembrie 2009
danangie spune:
Fetelor multumesc de cuvinte! Sunteti tare dragute.A fost tare greu dar a trecut.diseara sper sa reusesc sa intru sa raspund la fiecare-n parte.Pupppppp
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
mary_07 spune:
vai,nici daca scriam cu picioarele nu-mi iesea "aratura" de mai sus
Nu mai stau acum sa corectez ca tre' sa fug la pici
Mai zic 2 vorbe..
Mi-e dor de Nela,dar stiu ca e in plimbarile ei de week-end
(ii citesc zilnic blog-ul
..imi place taaare mult cum scrie
)
Si de Liliac mi-e dor
Si ii trimit o
stransa Aidei...aseara m-am uitat si pe restul albumelor
...mi-au dat lacrimile...off,mami...de inteles nu pot spune ca te inteleg (nu am trecut prin asa ceva si numai gandul ma inspaimanta si ma face sa ma gandesc la faptul ca eu,una,nu mi-as putea reveni never ever
,as claca total...)..dar macar pot spune ca te cred ca iti e extrem de greu si ma gandesc ca acolo sus,aveti un INGER PAZITOR

Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
happy_uka spune:
Mi-e o pofta cumplita de cioco de casa.. Ma bag si eu sa fac daca va faceti mila si-mi dati reteta aia faina... Va rooog..
M-am gandit sa tastez pe telefon 112 si ramane sa dau "dial".. apoi vedem pe cine chem: pompierii, ambulanta, descarcerarea...![]()
Fereaaaa...uca 

crocodana spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui happy_uka
Neatz! Infos: jumperul e cumparat de la mothercare, crede ca 550 lei da nu mai e sigura Iar tarcul e de www.strollers.ro/Patuturi_si_Tarcuri/Tarc-de-Joaca-Playpen_346_codeDOU-TJ1.aspx" target="_blank">aici. Sincer sincer, mie niciunul nu-mi place...tarcul e cam ozn si cam neprietenos asa, iar jumperul... nici eu nu stiu care e ideea cu el, v-am aratat pt ca intrebau fetele; oricum ea abia la 8 luni i le-a cumparat pe astea, asa ca nu e nicio graba... Eu caut babycook-ul ala pe net, ma bate un gand s-o rog pe nasa mea sa mi-l trimita din state, dar cred ca tot acolo ajung...plus ca-mi iau castane ca nu sun, nu dau mailuri... mai bine lipsa Hai sa aveti o duminica frumoasa, daaa? Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Multumim!!!
pe mami si pe Carina cea haioasa!
,
de
Amilici CrocodilibiciMaestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
crocodana spune:
uka uite aici reteta! se face tare usor zau!
500 g lapte praf (atentie sa nu fie cu zahar adaugat, 2 pachete Darling)
2 pachete de margarina (eu folosesc unirea 2x 250g)
500 g zahar (se poate folosi zahar brun mai putin 400 si iese la fel de buna)
100 g cacao
1 fiola Esenta de rom, 2 pliculete vanilie
72 ml apa
Nuci sau alune prajite
Mai intai se cerne laptele praf impreuna cu cacao…alternativ asa…un pic de cacao un pic de lapte praf, etc.
Zaharul se amesteca cu apa pe foc mic amestencandu se in continuu. Apoi se adauga margarina taiata bucati… se mesteca pana aceasta se topeste…
Se toarna , cand este inca pe foc mic laptele praf cu cacao…amestecand incet pana la omogenizare…in final esenta, vanilia si nucile/ alunele (iese perfecta daca nucile dup ace au fost prajte sunt un pic curatate de coaja, la fel si la alune)….rezultatul este semisolid insa curge relativ usor cand o punem in tava..
Eu o pun in tava pe hartie de copt si o las la rece cam o noapte….devine si mai buna cu cat sta mai mult in frigider..
,
de
Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
mimika spune:

..asta pentru ca azi facem si noi 6 lunite
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crocodana uka uite aici reteta! se face tare usor zau! 500 g lapte praf (atentie sa nu fie cu zahar adaugat, 2 pachete Darling) 2 pachete de margarina (eu folosesc unirea 2x 250g) 500 g zahar (se poate folosi zahar brun mai putin 400 si iese la fel de buna) 100 g cacao 1 fiola Esenta de rom, 2 pliculete vanilie 72 ml apa Nuci sau alune prajite Mai intai se cerne laptele praf impreuna cu cacao#8230;alternativ asa#8230;un pic de cacao un pic de lapte praf, etc. Zaharul se amesteca cu apa pe foc mic amestencandu se in continuu. Apoi se adauga margarina taiata bucati#8230; se mesteca pana aceasta se topeste#8230; Se toarna , cand este inca pe foc mic laptele praf cu cacao#8230;amestecand incet pana la omogenizare#8230;in final esenta, vanilia si nucile/ alunele (iese perfecta daca nucile dup ace au fost prajte sunt un pic curatate de coaja, la fel si la alune)#8230;.rezultatul este semisolid insa curge relativ usor cand o punem in tava.. Eu o pun in tava pe hartie de copt si o las la rece cam o noapte#8230;.devine si mai buna cu cat sta mai mult in frigider.. , de Amilici CrocodilibiciMaestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
merci merci merci mamico sarbatorita
sa-i dai Amei un maaare pup de la mine, sa-i spui ca noi de aici ii dorim sa creasca mare frumoasa si sanatoasa, dulce si iubareata .. 5 lunitze.. ce trece timpul..

Danuta1979 spune:
La mule lunite si multi ani Matei si Luca!!!!!!!!!!!
Wow...6 luni!!!!!!!!Cum trece timpul! Deci de azi oficial e liber la pus in fundulet si la diversificare.
Sa fie sanatosi, fericiti, iubiti, norocosi si mereu aproape unul de celalalt!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
crocodana spune:
luto
! tare frumos ai scris!
cuscra, intoarcem si noi pupicul
, la fel de cald si de dulce pt Mihnea cel smecheros!
hepilica ce dragutza esti ca ai invitat toata dovlecimea, multumim, eu asa visez sa se intalneasca puii nostri si noi pe langa ei sa depanam amintiri din gravidie si despre ce galerii frumoase se faceau la nasteri!
aida..pt tine un mesaj special! am vazut de foarte multe ori filmuletul si pozele cu Emma, nu mai departe de acum 2 seri cand cautam sa vad ce miscari mai are Erikutzu! m-au impresionat enorm comentariile, ultima zapada, dansul pe mese,si nu e zi in care sa nu ma gandesc ca o asa nenorocire se poate intampla, oricui, oricand. Mami eu nu am cuvinte sa vorbesc despre asta, dar sa trec prin asa ceva
...si in toate pozele ma uitam cu drag si cu admiratie la tine si la sotul tau ca ati avut puterea sa o luati de la capat si ma bucur enorm ca Dne Dne v-a daruit un asa flacau!
,
de
Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

MATTIA