Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *61*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza, dragelor!

Hepilica, din cate stiu, tarc se numeste spatiul acela de joaca.

Edit: pp ca de fapt vroiai sa afli de unde e cumparat

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Lulluby, iti impartasesc ideile!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Hepilica m-ai dat gata, 300 de pomi? Imi imaginez ce gradina frumoasa aveti. Te pricepi, multumim pentru ponturi, eu mi-am ntat cate ceva.

Legat de jucarii si copii. Exista atatea jucarii, de la cele mai ieftine la cele mai scumpe, orice mamica va cumpara pentru puiul ei cele mai frumoase jucarii pe care si le poate permite. Un copil poate avea mormane de jucarii deosebite si sa fie plictisit de toate. Ceea ce cred ca l-ar poate necaji faptul ca toti din jur au o anumita jucari/bicicleta/masinuta pe care el nu o are. Daca mediul in care traieste si prietenii lui au un nivel financiar apropiat de al parintilor, probabil ca va avea si el respectiva jucarie. De aceea nu voi incerca sa-l duc la o gradinita prea fitoasa, chiar daca aparent imi permit acest lucru, pentru ca nu vreau sa sufere ca nu are aceleasi lucruri pe care le au ceilalti. Cred ca exista un loc potrivit pentru fiecare, uneori parintii doresc mai mult pentru copilul lor si atunci apare aceasta discrepanta. Poate ca este spre binele copilului pentru ca va avea un alt cerc de amici, va merge la scoli mai bune (de renume), dar eu imi doresc sa fie fericit, sa simta ca apartine acelei comunitati. Este doar parerea mea.

mami fericita de Alex

fetelor, la primavara va invit cu dovleceii vostri cu tot la o ciresica, capsunica, zmeurica...

apoi mergem la techila (ca sta aproape) sa ne instruiasca in ale ecologiei .

de acord?

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Buna dimineata, mamici dragi! Am uitat sa dau binete.

Aida .

Crocodana sa-ti traiasca Ama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Subscriu si eu la ideea ca nu e nevoie de jucarii super sofisticate, bine tb sa fie de calitate ca sa nu fie periculoase pt bebe. Pt Andreea de ex cea mai tare jucarie e Teodora . Nu a ras la nici o jucarie cum rade la Teodora cand sare sau danseaza.

In ceea ce priveste diversele jucarii care canta sotul meu nu este de acord cu ele pt ca spune ca le strica urechea muzicala. Bine el are niste urechi foarte fine ca la audiograma i-au spus ca e delfin. El prefera sa ii cante Teodorei la pian, cum se pricepe el sau sa ii puna muzica la sistemul lui (bine foarte scump de mii de Euro ca are un fix cu audio) decat sa ii dea o jucarie din aceea care canta. Eu cred ca intr-o anumita masura are dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Hepilica m-ai dat gata, 300 de pomi? Imi imaginez ce gradina frumoasa aveti. Te pricepi, multumim pentru ponturi, eu mi-am notat cate ceva.

fetelor, la primavara va invit cu dovleceii vostri cu tot la o ciresica, capsunica, zmeurica...

apoi mergem la techila (ca sta aproape) sa ne instruiasca in ale ecologiei .

de acord?

h.

Multumesc lui DD.

Nu spune de doua ori ca te trezesti cu noi acolo.
Multumim pentru invitatie.
Sa stii ca abia asteptam primavara sa mergem cat mai des la tara, ne-am creat acolo spatiul nostru, casa mai are nevoie de finisari, dar sper sa le terminam pana vine vremea calda, insa gradina ne aduce cele mai multe bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Monique cred ca are dreptate sotul tau, are David un urs care canta asa strident ca ma enerveaza si pe mine. Ca sa nu mai spun ca m-am chinuit cam 2 zile sa inteleg ce naiba spune
Multam de reteta.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Ama

LA MULTE LUNITE!!!!.

Multa sanatate si numai bucurii!

Mihnea iti trimite fierbinte si .
Cuscra da ce pregatiri ai facut!Multumim frumos !

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Lullaby - pe bune, invitatie e cat se poate de serioasa. Deja imi si imaginez o gramada de dovlecei jucandu-se prin curte .

Te-am trecut pe lista . Sa nu va asteptati insa sa fac vreun tiramisu... ca la capitotlul asta m-ati pierdut.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Ufff,reiauam pierdut ditamai mesajul ca nu eram logata

Legat de discutiile despre agricultura & Co. cand si-au luat ai mei gradina,unde si-au facut casa acum,au plantat o multime de pomi,de toate felurile...nu mai stiu dupa cat timp au rodit,dar stiu ca odata ce incepusera sa dea rod,primavara si vara era un defat sa mergi acolone-am facut chiar dulceturi si compoturi din ce-am adunat.
Apoi au inceput sa puna legume astfel incat si in zi de azi, papam din productia proprie

Noi avem langa bloc o parcele de pamant pe care o putem folosi cum vrem..pana acum ceva timp,am avut pui,de carne si de oua (dar pe care i-am mutat la ai mei intre timp) si am pus gazon,am adus nisip si am facut un fel de spatiu de joaca pt Alex
Chiar ma visez..eu,imi beau cafeaua de dimineata...Alex la nisip iar Razvi in carucior zdranganind la jucarii. Visul asta va deveni realitate de indata ce va da caldura afara

Aaa,da..mi-am amintit acum..ziceati zilele trecute ca nu e recomandat sa introducem carnea de pui (ci mai bine cea de vitel) pt e-urile pe care le contine ...ei,eu care am pui eco/natural atunci nu ar fi nicio problema,nu?
Am de gand de la 6 luni si ceva sa incepem si cu putina carnita..

Ama,sa cresi mare,papusa frumoasa
Si la multi ani si celorlalti dovlecei sarbatoriti azi

Dureri de genunchi am avut si euau trecut cam de 2 saptamani...erau atat de dureroase incat luasem deja legatura cu dr. de familie pt a-mi da o trimitere la raze.Dar m-au lasat,in cateva zile..nu-mi venea sa cred

Trimit sa nu pierd iar

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput