Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *61*
Raspunsuri - Pagina 12
aidaciolac spune:
'neata dragelor si mii de scuze ...
Noi am exilat copiloiu la el in patut ca nu mai aveam loc in pat si surpriza , chiar ii place si atata a vorbit cand s-a trezit dimineata si asa voios a fost , dragu de el. Apoi dupa 2 ore l-am pus sa adoarma in patut ....neeeeh , nici vorba , a vorbit si s-a certat cu jucarelele din patut apoi ne-a descoperit in pat si nu si-a mai luat ochii de la noi ... si atat s-a sucit si s-a invartit ca era cat pe ce sa se intoarca pe burta dar nuuuu , e prea grasan si puturos asa ca mai asteptam momentul.
Si a adus tati saptamana trecuta hainute 6-9 luni ca celelalte au ramas mici si stupoare , ii sunt fixe asa ca saptamana asta a adus altele.
... revin
monique02 spune:
Buna dimineata
Reteta de la placinta cu spanac
Ingrediente:
- 250 g spanac (eu folosesc din cel congelat)
- 25g seminte de pin (din astea nu am pus niciodata)
- 115 g ricotta
- 2 oua
- 50 g migdale maruntite
- 40 g parmezan
-250 g aluat alb pufos (eu il fac in masina de paine)
Spanacul se fierbe5 minute si se scurge bine si se lasa sa se raceasca. Semintele de pin se prajesc putin.
Se combina sanacul, ricotta, si ouale batute si se amesteca bine, apoi se adauga semintele de pin, migdalele si parmezanul.
Aluatul se imparte in doua, se intind doua foi de placinta. Se pune prima foaie in tava unsa cu unt, sa acopere si marginile. Se unple cu compozita de spanac, se pune a doua foaie deasupra si se unge cu putin ou batut.
Se pune la cuptor la 200 g timp de 30 min.
Se poate pune smantana deaspra cand se serveste.
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac Vaaaai faza cu ciresele ca sa vedeti cat de dusa cu capul am fost Si imi povesteste Laci ceva de cirese si pleaca in cursa si eu tot cu gandul la ciresele din piata ca doar era inceputul lui mai. Si vine o prietena la mine si discutie despre ciresele din piata si ii zic hai sa iti arat gradina ... si descoperim cireselu cel mai mic plin ochi cu cirese coapte Aici ultimele cirese Aida ... povestea nasterii Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
..foarte dragutele pozele.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Danuta1979 spune:
citat din mesajul lui happy_uka Vreti sa vedeti o carinoasa care rade in hohote? Intrebare: are vreuna din voi dureri de genunchi? La mine e infiorator, mai ales la stangul, de cand am nascut e din ce in ce mai rau .. Luni merg la medic, nu mai suport. Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Da, eu dupa ce am nascut m-am trezit cu dureri de genunchi. Dr. la contrlul de 6 sapt. dar si dr. mea de familie au zis ca se reaseaza organismul caci am luat multe kg in timpul sarcinii (27 kg)si mi-au recomandat ca pe lang Elevit sa iau si calciu. S-au mai ameliorat dar inca nu am curaj cand fac cada sa ma asez singura sau sa ma ridic..ma ajuta sotul. Oricum vad ca e pe zi ce trece mai bine.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
crocodana spune:
neata fetele!
Ami si mami va invita la !azi facem 5 luni!acum 5 luni fetele noastre dragi si burticile lor erau cu in aer motiv pentru care le multumesc inca o data!
avem , cu si fara lapte/frisca, ceaiut, , tortulet diplomat si cioco si neaparat un !!!ar mai baga mami un tirmisu dar ca sa fim belle la primavara mai bine nu!
sa cante muzica!
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Dana15 spune:
citat din mesajul lui lutoniana Hepilicacred ca ai dus prea la extrem situatia in sine cu atatea frustrari cate se aduna in sufletul parintilor ca nu pot cumpara toate jucarelele copiilor lor. E adevarat ca ne dorim multe pentru copii si oferta este extrem de mare insa cu o educatie normala, primita de la niste parinti inteligenti asa cum simt eu ca sunteti voi, iti garantez ca Maia nu se va simti niciodata inferioara Carinei, ca sa continui si eu exemplul dat de tine. Parerea mea este ca una e sa ii dai si sa-i oferi copilului exemple de valori, de modele pe care sa aleaga sa le urmeze sau nu, sa ii citesc si sa-i dezvolt cultul pentru a descoperi singur (asta putin mai tarziu, evident) si una e sa-i ofer leagan/bouncer/paturica cu activitati/jucarii care numara in engleza, etc etc..... Nu pretinde nimeni si nici chiar mama si pisa ca trebuie sa fim incuiati la minte ci doar ca se poate ca un bebelache de varsta alor nostri sa creasca in perfecta armonie si cu jucarele improvizate sau primite de la alti copii. Am citit ceva care mi-a placut enorm: un bebelus are nevoie de hrana, schimburi curate, caldura si in rest dragoste din partea parintilor. |
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Multumesc ! Uite, prietena mea a luat de la fisher-price, sincer imi zicea ca nu e foarte incantata pitica de el ..eu una nu m-as baga sa-i iau, noi avem premergator si cred ca in ala o sa stea mai mult. Daca vrei ii cer detalii, pret, magazin,de-astea. Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
uka - e foarte ca lumea jumperul..., dar eu nu prea inteleg ce face un copil in el... se joaca cu toate chestiile alea...sau ce?
mie mi-a atras atentia spatiul ala de joaca cu 6 laturi...
n-am mai vazut pana acum. daca tot o intrebi pe prietena ta de jumper, n-ai vrea sa o intrebi si de spatiul asta?
h.
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
crocodana - la multe lunite pentru frumoasa Ama . Sa creasca mare si sa va bucurati de ea.
pentru o mamica de fetita superba.
h.
Multumesc lui DD.
Danuta1979 spune:
Crocodana, LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE pt. Alma!!!!!!!!!!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
Lullaby_2009 spune:
Hepilica m-ai dat gata, 300 de pomi? Imi imaginez ce gradina frumoasa aveti. Te pricepi, multumim pentru ponturi, eu mi-am ntat cate ceva.
Legat de jucarii si copii. Exista atatea jucarii, de la cele mai ieftine la cele mai scumpe, orice mamica va cumpara pentru puiul ei cele mai frumoase jucarii pe care si le poate permite. Un copil poate avea mormane de jucarii deosebite si sa fie plictisit de toate. Ceea ce cred ca l-ar poate necaji faptul ca toti din jur au o anumita jucari/bicicleta/masinuta pe care el nu o are. Daca mediul in care traieste si prietenii lui au un nivel financiar apropiat de al parintilor, probabil ca va avea si el respectiva jucarie. De aceea nu voi incerca sa-l duc la o gradinita prea fitoasa, chiar daca aparent imi permit acest lucru, pentru ca nu vreau sa sufere ca nu are aceleasi lucruri pe care le au ceilalti. Cred ca exista un loc potrivit pentru fiecare, uneori parintii doresc mai mult pentru copilul lor si atunci apare aceasta discrepanta. Poate ca este spre binele copilului pentru ca va avea un alt cerc de amici, va merge la scoli mai bune (de renume), dar eu imi doresc sa fie fericit, sa simta ca apartine acelei comunitati. Este doar parerea mea.