Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *61*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Vaaaai faza cu ciresele ca sa vedeti cat de dusa cu capul am fost Si imi povesteste Laci ceva de cirese si pleaca in cursa si eu tot cu gandul la ciresele din piata ca doar era inceputul lui mai. Si vine o prietena la mine si discutie despre ciresele din piata si ii zic hai sa iti arat gradina ... si descoperim cireselu cel mai mic plin ochi cu cirese coapte Aici ultimele cirese

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Draga de ea! Ce faine sunt pozele!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Hepilica, m-am distrat bine cu socrul tau! Socrul meu are un cult pt vita de vie

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Da, Aida, jucaria aia incepe sa stropeasca cand o bagi in apa. E tare faina, se distreaza copiii mei cu ea.
Am vazut si eu pozele cu Emma si ciresele, ce fericita era ea, frumoasa matzuca...

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

mda ... foooooarte greu

Mergi la inceput

Aida, mamica incercata, te imbratisez cu drag si-ti trimit o particica din sufletul meu!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata
capucine si frapucine pentru toata lumea ca e duminica de leneveala.
Ahhhh sa nu uit
si cateva "cosuri de gunoi"

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Fetelor eu va multumesc pentru atatea cuvinte frumoase la adresa fiului meu...ce poate fi mai magulitor pentru o mamica implinita ca mine ?
Mi-ar fi placut sa spuneti ca este cel mai frumos si celmai destept si cel mai deosebit dar stiu ca superlativele le avem pastrate cu sfintenie fiecare pentru copilul ei, fiecare pentru sufletelul nostru drag din leagan sau din patut. Multumesc inca odata
De fapt de'aia nu-mi place sa pun poze prea des pentru ca voi fi sincera si va voi spune ca ma enerveaza groaznic sa stau sa multumesc pentru atentie .....dar asta e alta discutie.
Mi-a placut foarte de mult de Emma cum se tine de picioruse si ce ochi fantastici are, poate cand vor fi mari o rugam sa faca un bebelus cu David ca sa vedem ce ar putea iesi din asa combinatie de ochisori ce au copilasii nostri

Am vazut-o si pe Emma cu ciresele....si nu imi pot imagina ce o fi in sufletelul Aiducului nostru drag....nu am cuvinte pentru asa ceva, este peste puterile mele de a intelege asa durere. Dar asa o mamica incercata si curajoasa ma face sa o apreciez si mai mult cand vad cat devotament si cata dragoste are de oferit in continuare pentru Erikutul nostru drag, dovlecel plin de dinti, voios, sanatos, razacios si sociabil.

Kateryna am vazut ca mi-ai raspuns, iti doresc multa sanatate si putere pentru picia cea draguta cu ochi de vulpita. Va fi bine, nu are cum altfel. De foarte multe ori, cand rememorez momentele acelea de tensiune maxima cand cu nasterile.....stateam intr-o garsoniera minuscula, pe marginea patului la un birou langa laptop....in majoritatea timpului Adi era in tara.....si traiam fecare nastere la o intensitate greu de descris in cuvinte. Au fost cateva care mi-au ramas in suflet si in minte.....De multe ori ma gandesc ca putea fi oricare dintre noi in locul tau, cele care am ales sa nastem natural ca pe un lucru benefic.....Eu cu atat mai mult aveam sanse sa fiu lasata intr-un travaliu atat de lung ca aici nu se intervine cu prea mare devotament....totul se lasa sa decurga natural cat se poate de mult......Eu iti doresc tot binele din lume pentru ca din ceea ce scrii se simte ca esti o mamica de admirat. Sanatate maxima Raisei, recuperare pe masura, si Doamne ajuta pe toata lumea cu bebelusi si copilasi sanatosi. si am uitat sa adaug si un pumn in gura nemernicului si dobitocului care a facut ce a facut

Mergi la inceput

la pomicultura nu ma bag ca nu stiu decat sa mananc fructele si in curand sa le fac suc la storcator

Mergi la inceput

Uka am vazut si eu fetita razacioasa in hohote si mi-aplacut mult...o facea cineva sa rada, nu ?
Tu de care par aranjat vorbesti la David ? ca el are trasat doar schema/urma/conturul pe unde ii va creste parul.....e tare chelios.Acum cam de o saptamana am inceput sa-l perii seara si tare ii place. Eu astept efectele sa iasa parul

Mergi la inceput

Si mie mi-a placut postul scris de doamna cu pisica care sper ca stie ca glumesc si mai sper sa nu se supere pe mine ca-i spun asa
Hepilicacred ca ai dus prea la extrem situatia in sine cu atatea frustrari cate se aduna in sufletul parintilor ca nu pot cumpara toate jucarelele copiilor lor. E adevarat ca ne dorim multe pentru copii si oferta este extrem de mare insa cu o educatie normala, primita de la niste parinti inteligenti asa cum simt eu ca sunteti voi, iti garantez ca Maia nu se va simti niciodata inferioara Carinei, ca sa continui si eu exemplul dat de tine.
Parerea mea este ca una e sa ii dai si sa-i oferi copilului exemple de valori, de modele pe care sa aleaga sa le urmeze sau nu, sa ii citesc si sa-i dezvolt cultul pentru a descoperi singur (asta putin mai tarziu, evident) si una e sa-i ofer leagan/bouncer/paturica cu activitati/jucarii care numara in engleza, etc etc.....
Nu pretinde nimeni si nici chiar mama si pisa ca trebuie sa fim incuiati la minte ci doar ca se poate ca un bebelache de varsta alor nostri sa creasca in perfecta armonie si cu jucarele improvizate sau primite de la alti copii.
Am citit ceva care mi-a placut enorm: un bebelus are nevoie de hrana, schimburi curate, caldura si in rest dragoste din partea parintilor.

Mergi la inceput