Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *61*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Uka, cat de draguta e Carinuta ta! Abia astept s-o aud si pe Natalie razand in hohote.
Poza asta mi-a placut cel mai mult:
http://picasaweb.google.com/Carina.Milea/LunaA5a#5428840074603872706

de Natalia (03.09.09)

...foarte tare poza. asta mi-a placut si mie cel mai mult.
hi,hi, hi...

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Multumim frumos!
Eu nu ma omor dupa poza aia..chiar imi venea s-o sterg dar multa lume mi-a zis ca e haioasa tare ..

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:

Doamna Hepilica, doamna Hepilica, aveti si ciresi si pruni?

de Natalia (03.09.09)

ralu - am niste cirese de mori mancand - gemersdorf, pietrose de vrancea si inima de porumbel (nu stiu cum se numsc exact) + unele galbene dulci...(nici astea nu mai stiu cum se numesc). si prune la fel. am mai multe soiuri: stanley si renglote bune, bune.

eee...hai ca te astept la o cireasca la primavara . sunt primele fructe care se fac.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac
uka mie imi palce seria de poze cu 'ceva agatat de urechi'

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

uka il stiu...e rainforest jumperoo ..si asta e ok....te rog daca poti afla detalii pt mine! fetele haioase foc!

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:

Citat:

de Natalia (03.09.09)

ralu - am niste cirese de mori mancand - gemersdorf, pietrose de vrancea si inima de porumbel (nu stiu cum se numsc exact) + unele galbene dulci...(nici astea nu mai stiu cum se numesc). si prune la fel. am mai multe soiuri: stanley si renglote bune, bune.

eee...hai ca te astept la o cireasca la primavara . sunt primele fructe care se fac.

h.

Multumesc lui DD.

Eeee, daca insistati asa mult, vin, ce-am sa fac

Io stiu numai de inima de porumbel, sunt mari si buuuune rau!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Citat:

am 300 de pomi in curte - stie fata ce vorbeste.

h.

Multumesc lui DD.

300 de pomi????!!!!! Si tu ai grija de toti? Esti tare,m-ai dat gata!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Deci, daca tot ma provocati..io spun tot: la pomii fructiferi sunt necesare urmatoarele operatiuni:

- 5-6 stropiri pe an (bine, sunt necesare vreo 14...), adica ii stropim cu insecticide si fungicide. avem in dotare atomizor cu motor profi;

- taierea - care se face n fiecare primavara - asta presupune formarea coroanei si taieri de fructificare, sunt stimulate mladitele de fructicare. vine un nene priceput si "doctor" in pomicultura de la statiunea pomicola si face operatiunea asta.

- udarea - aici nu mai avem probleme pt ca avem instalatie de udat cu picatura.

- o data la 2 ani ingrasamant natural toamna.

asa ca nu e mare lucru...

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

cristina ce delicata e Emma si ce frumoasa , dar jucarica aia din cada stropeste sau mi se pare mie?

hepilica sa stii ca noi nu suntem asa dotati cu gadgeturi si anul trecut nu am plantat nimic ca nu stim inca cum sa ne impartim terenul , daca mai construim ceva langa sau mai extindem , daca vindem ... si in afara de alunii turcesti alti pomi nu am ... mmmm , cred ca am un visin , dar cum mie nu imi plac nici nu sunt curioasa de el ... si trebuie sa o luam de la capat cu plantatul si e destul de greu sa cumperi multi pomi odata + ca nu stim ce mai luccram anul asta. De gazon nici nu cred ca poate fi vorba mai ales ca nu am delimitat inca pe ce masgini punem pomi ornamentali + flori ... nu cred ca anul asta terminam curtea. Si anul trecut a fost asa un an trist ca nu am lucrat nimic ...
Nah vom vedea ce va fi.

Cat despre gradinarit , s-a intamplat demult si mai mult asa din instinct si am si avut ingrasamant bun (caca de vaca adus de la tara combinat cu paie ... ) ... asa ca tu o sa fi profesoara

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

de Natalia (03.09.09)

h.

Multumesc lui DD.

Eeee, daca insistati asa mult, vin, ce-am sa fac

Io stiu numai de inima de porumbel, sunt mari si buuuune rau!

de Natalia (03.09.09)

..da, da insist! abia astept.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Vaaaai faza cu ciresele ca sa vedeti cat de dusa cu capul am fost Si imi povesteste Laci ceva de cirese si pleaca in cursa si eu tot cu gandul la ciresele din piata ca doar era inceputul lui mai. Si vine o prietena la mine si discutie despre ciresele din piata si ii zic hai sa iti arat gradina ... si descoperim cireselu cel mai mic plin ochi cu cirese coapte Aici ultimele cirese

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

cristina ce delicata e Emma si ce frumoasa , dar jucarica aia din cada stropeste sau mi se pare mie?

hepilica sa stii ca noi nu suntem asa dotati cu gadgeturi si anul trecut nu am plantat nimic ca nu stim inca cum sa ne impartim terenul , daca mai construim ceva langa sau mai extindem , daca vindem ... si in afara de alunii turcesti alti pomi nu am ... mmmm , cred ca am un visin , dar cum mie nu imi plac nici nu sunt curioasa de el ... si trebuie sa o luam de la capat cu plantatul si e destul de greu sa cumperi multi pomi odata + ca nu stim ce mai luccram anul asta. De gazon nici nu cred ca poate fi vorba mai ales ca nu am delimitat inca pe ce masgini punem pomi ornamentali + flori ... nu cred ca anul asta terminam curtea. Si anul trecut a fost asa un an trist ca nu am lucrat nimic ...
Nah vom vedea ce va fi.

Cat despre gradinarit , s-a intamplat demult si mai mult asa din instinct si am si avut ingrasamant bun (caca de vaca adus de la tara combinat cu paie ... ) ... asa ca tu o sa fi profesoara

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

aida - sa stii ca nici nu aveam la inceput toate gadgeturile astea. dar cand am constatat ca muncim ca sclavii - una e sa uzi 20 pomi si alta e sa uzi 300 - am zis ca suntem niste boi si ca nu vrem sa devenim sclavi si daca facem ceva in gradina sa facem de placere. si in timp ne-am tot dotat. intr-un an am facut o investitie, in urmatorul alta..si tot asa pana am ajuns aici. si acum da, e o placere sa vezi totul in jur si sa constati ca toate instalatiile lucreaza in locul tau.

ooo, si sa stii ca si eu sunt nascuta si crescuta "in balcon". n-am crezut vreodata ca imi va placea atat de mult sa stau la curte, ba sa am si o gradina de care sa am grija.

bine, nu iti mai spun ca in aceeasi curte cu noi locuieste si socrul meu. si el e "pasarar". adica are gaini . la inceput ii spuneam sa le tina inchise ca io nu vreau sa le vad prin curte, ca vin si la mine prieteni.... dar pana la urma ce sa-i fac daca asta e pasiunea lui si daca toata viata a avut grija de pasari? acum e competitie intre el si alti vecini - cine are mai multe, ce rase ... -.

uite asa. sunt o taranca.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput