Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *61*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

Mai intai se cerne laptele praf impreuna cu cacao#8230;alternativ asa#8230;un pic de cacao un pic de lapte praf, etc.

Da cu ce se cerne..io n-am cernatoare
ceva idei?

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

La multi ani si pt. Maria de Carinablanca! Sanatate, fericire si numai bucurii!

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Croco tu sper ca-ti mai amintesti ca ai fost modelul meu de nastere la termen ...si cum mai numaram zilele.....Uite acum ce bogatie ai acolo in casa ta
Sa creasca mare si sanatoasa !

Mai Mimikosi juma de an....incredibil ....sa va bucurati mamica cea draga noua si sa fiti baietei faini mereu

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Gata, azi incepem si noi cu cerealele. I-am luat de la Humana 3 cutii: cu banane. cu piersici si cu vanilie. O sa incep cu cea cu piersici cred.
Pediatrul zicea sa ii damla masa de la ora 16.00. Voi cand le dati cereale, la ce ora?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Gata, azi incepem si noi cu cerealele. I-am luat de la Humana 3 cutii: cu banane. cu piersici si cu vanilie. O sa incep cu cea cu piersici cred.
Pediatrul zicea sa ii damla masa de la ora 16.00. Voi cand le dati cereale, la ce ora?

Merci de raspunsul cu genunchii .. iau si eu calciu da dejaba...
Eu ii dau seara la 9, doarme toata noaptea , am vazut pe forumuri ca muuulte mamici dau seara
Si mie mi se parea ciudat dar daca asa mi-a recomadat dr noastra, asa facem, mie imi convine la maxim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

uka nu ai o sita? mai mare din aia cu plasa? merge si necernuta dar daca o cerni iese mult mult mai bine omogenizata si afanata......

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

mimikosilor! sunteti cei mai mari si mai tari! ce surpriza ne a facut mamica voastra acu 6 luni! sa fiti sanatosi si norocosi!

luto , cum sa nu imi aduc aminte...si tot asa bine imi aduc aminte ca ma tot indemnam cu iulika , care sa nasca prima...ce emotii am avut cand a nascut si ea ...am zis gata, here i come....dar uite ca a mai stat amilici ceva la mami...

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!
La multi ani sarbatoritilor: Maria by Carinablanca, Ama by Carinablanca, Luca si Matei by Mimika! pt fiecare si pt supermamicile lor.
La ciocolata de casa puteti sa puneti unt in loc de margarina ca e mai bun si mai sanatos. Si referitor la zahar depinde cat de dulce preferati. Pt mine e prea dulce cu 500 g zahar.
Nela, sa ne mai lasi linkul cu blogul tau.
Pe mine ma termina trezitul asta noaptea de 3-4 ori. Acum nu mai e asa de infundat ca sa zic ca nu poate respira dar tot se trezeste.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Va salut dragelor!

sarutam crestetul sarbatoritilor si imbratisam cu drag mamicile!
Ama, Maria, Luca si Matei sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si cu sufletul frumos!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna ziua fetelor!

Multumesc de urarile pt soacrå..Am fost pe la ea ieri si m-am ghiftuit bine..Doamne catå mancare a putut så faca!!

Uka am vazut Video cu bebelina ce arazåcioaså..e atat de scumpå cum rade in hohote..Eu nu am putut så il prind niciodata pe Brucu pe video in momente din astea ,dar el le are mai scurte decat delicata Carina

Am vazut si poze cu gogosicaRaisa ..Este o scumpå..doamne Ajutå så fie totul bine!!Imi place ernorm de mult optimismul tau Katteryna..

La multi ani pt bebici de Mimika!!!!..De acum putem vb de ani..ce zile , ce såptamani, ce luni !!Jumåtate de an!!Så iti trpiasca puisorii si så fie sånåtosi!

La multe lunite si pt Amilici cel drågulici!! ..Croco eu imi aduc aminte cum va spuneam tie si Adelei så stati la rand cu nascutul ca io-s prima..si asa a fost..Mai le spuneam asa la fete ca incepuse så se ingrijoreze ca vor naste mai devreme..

Astept så mai scrie ceva Cristina_ana så vad si eu poze cu printesa ei.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput