Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *61*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

a fost o placere si o emotie sa va vad copilasii in poze...emotia..mai ales, pentru fetita cu cirese, ingerasul scump al Aidei..nu am cuvinte suficient de bune si frumoase ca sa-ti spun draga mamica..te imbratisez tare!
m-au fermecat ochisorii lui David, am ras cu lacrimi de veselia Carinei (mi se pare atat de emotionant sa-ti auzi copilul razand in hohote), iar micuta Emma, cu ochisorii si buzitele perfecte..este un vis frumos!
cred ca am mai vazut ceva copilasi dragalasi..imi aduc aminte pe parcurs;

Cristina iti multumesc ca mi-ai raspuns la pm..am inceput sa citesc eu pe acolo (ca sa nu vorbesc codat..am rugat-o pe Cristina sa ma indrume unde este sectiunea pt mamici care au pierdut o sarcina) si am tras o tura buna de plans..nu stiu, sper sa fie o terapie buna si pentru prietena mea..

am vazut ca ii prindeti Emmei bodyul cu o singura capsa, intre picioruse...si noi facem asa si grig spune ca Ana "poarta tanga"; iar barbatul meu a admirat cadourile lui Andrei..trusa de scule..wow! el inca mai viseaza la o bormasina din aia (bine, acum si-ar dori una adevarata..nu stie la ce i-ar folosi, dar "este buna la casa omului")..iar escavatorul cu telecomanda..ufff..cred ca daca va avea un baietel, ii va cumpara chestii din acestea numai ca sa aiba si el posibilitatea sa se joace;

revin

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Astazi este ziua Ioannei!!! eu acum mi-am dat seama!
La multi ani scumpa, sa fii sanatoasa, voioasa si sa-ti mearga bine in toate!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

La multi ani Ioanna! Multumim Dana ca ne-ai amintit.
Pt fetele care cautau jumper am gasit asa ceva pe siteul de la uka doar ca nu mai este in stoc.
http://www.strollers.ro/Leagane/Fisher-Price-Rainforest-Jumperoo_338_codeFP-K7198.aspx

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Uite ca mi-a adus aminte Iulika (sa-ti fie de bine ghiftuiala mami... sa traiasca mama soacra si sa mai faca chefuri din astea)...ca am vazut-o pe luptatoarea noastra Raisa cu ochisori frumosi; pupici pentru mami Katteryna

Cristina, mai vroiam sa-ti zic..nu stiu daca te-ai decis pana la urma la cadoul pentru nasi, dar mie mi s-a parut f faina ideea cu o lenjerie de pat mai deosebita sau niste halate de baie finute si calduroase;
a inceput sa-mi cada si mie parul..asta este! am cautat fiole cu ginseng pt masajul scalpului, dar nu am gasit decat placenta..mi-am luat o fiola, sa incerc..(bine, imi dau seama ca nu se face primavara cu o floare..); iau si un complex de vitamine si minerale..om iesi noi cumva la liman! (cu par in cap, sper)

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

seara buna duamnele,
am fost la mama azi si am mancat placinta cu dovleac. nu i-a iesit prea buna, dar vaca din mine oricum a basculat...asa...ca sa fie...
intre ispravile de azi mentionez varsatul sucului de portocale pe bebe cu ochi si mai departe in tot patul, dar tot e bine ca l-am varsat pe partea lui sotz
si mai bifez si o caruta de draci pe care ii vars pe cine imi iese in cale

la capitolul Premiul "generatoreasa anului/mama demarorului' vreau sa multumesc familiei mele, sotzului meu care imi lasa in grija incarcarea zilnica a bateriilor, sa multumesc fanilor mei care ma sustine si tuturor celor care ma iubeste
AI LOV IU RUMENIA, AI LOV IU OL!!!

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

nu mai pooootttt. Ai reusit sa ma faci sa rad in ciuda faptului ca piticotul urla

Buna, fetelor! Am intrat si eu in recuperari. Sunt ok cu sanatatea, dar piticul ma termina cu colicii!!! Plange si urla la fiecare eliminare de gaze . Nu inteleg ce se intampla, ca nu a avut pana acuma deloc probleme cu gazele. Si nu prea poate manca, pentru ca exact atunci il dor mai tare si ii vine mai tare sa le elimine. Si nu prea poate dormi, pe cand sa intre intr-un somn adanc incepe sa urle... Nu mai inteleg nimic

La multi ani Ioanna! (de asta am vrut neaparat sa intru azi)

Inainte sa termin cu recuperarile imi exprim dorinta de a o citi in paginile ce urmeaza pe Moni ca in fiecare noapte m-am gandit la ea si nu stiam de ce nu intra.

A, si am trimis un filmulet pe mailul comun cu Alex care rade

Si sa inchei cum am inceput: techila mi-ai infrumusetat ziua

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

La multi ani, Ioanna!!Iti doresc o zi minunatå!!

Noroc de Dana draga de ea ca ne-a amintit

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns skatyus007 spune:

Buna mamicilor! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu raspunsul la o intrebare. Biencuta mea a avut la nastere 3.83kg, iar la 3 luni si jumatate are 5.5 kg. Am citit diverse articole in care scria ca un bebelusi isi dubleaza greutatea la 4 luni, ceea ce la noi nu corespunde.
Bebeii vostrii cum stau cu greutatea? Pe Bianca o hranesc la san + lapte praf nan 1.

Mergi la inceput

Si la multe lunite si la multi ani sarbatoritilor zilei,

Luca si Matei (uau, 6 luni )

Ama si Maria

si de ieri Filip si Flavius

si de alaltaieri Ebru

si de rasalaltaieri Chiara

Mergi la inceput

Poate mai apuc sa scriu un mesaj (la 4 acuma trebuia sa pape si l-am abandonat la bunica-sa) ca de miercuri nu am mai scris ca lumea, joi am intrat doar sa va spun de febra mea...

Vreau sa multumesc si sa trimit pupici fetelor care m-au incurajat, m-au felicitat, si alte cele pentru febra, pentru ca am revenit miercuri in forta, pentru tati meu, etc.

Cristina, Diana, Anamaria, Angelli, Monique, Monikus, Uka, Dana, Santorini, Nela, Elle, Mada, Adinus, Selen, Anomis, Andraiulia, Ralucapaun, Moni_iulia, Uka (din nou), Mada (din nou),Elle (din nou), Diana (din nou), Suede, Selen (din nou), Luci, Santorini (din nou), Delia, Mama_si_pisa, Lullaby

Mergi la inceput

Hepilica recunosc cu mana pe inima ca ieri cand am vazut mesajul tau, eram ceva de genul acesta sau chiar asa....dar acum sunt pasnica si draguta si vreau sa-ti zic si eu parerea mea;
Eu, dupa clasificarea ta, as intra lejer in categoria mamicilor demodate, cu conceptii invechite si pe deasupra si frustrate...dar vreau sa ma crezi pe cuvant ca nu este asa!
nu ma uit cu invidie la pozele copliasilor inconjurati de jucarele..(de fapt, prima data imi atrage atentia fata copilului si apoi remarc gadgeturile din jurul lui)..nu imi spun in gand ca "uite si la astia! ce de chestii cumpara pentru copil"..nu!!! dar nici nu-i admir si nici nu-mi fac un model din ei..fiecare isi creste copilul cum doreste! chiar cred in treaba asta!

adica, eu ce-as putea sa fac acum, daca nu imi permit sa-i iau anei jumper/bouncer/salteluta de activitati Fisher price?! sa intru in depresie?! sa sar la beregata barbatului?! iti spun eu ce fac..imi zic in mintea mea, pe care mi-o doresc limpede cat mai mult timp de acum incolo..imi zic "las' ca va creste mare si fara "..ma intelegi?
nu-i voi spune copilului meu care plange in fata unei jucarii "lasa ca vei creste si fara ea"...inca nu stiu ce-i voi spune atunci, dar intr-un fel ma rog sa o pot creste frumos si sa nu fie nevoie sa-i explic de prea multe ori ca nu poate avea chiar tot ceea ce vede..mi-a placut cum a spus Diana ca il "premiaza " pe Petrut al lor.."mergem sa ne uitam la jucarii!" mi s-a parut fantastic! si, da! un copil poate sa fie fericit chiar daca il duci numai sa vada, sa admire, sa intoarca pe-o parte si pe alta o jucarie intr-un magazin..si apoi sa te ia de manuta si sa zica "putem sa mergem mami"...vai! ar fi minunat sa am si eu un copil atat de intelept!

Vreau sa cred ca si daca as avea gramezi de bani, tot nu-i voi cumpara copilului meu tot ce isi doreste...ei au nevoie sa viseze, sa invete ca in viata, de cele mai multe ori trebuie sa alegi (si mai ales, sa stii sa alegi!), ca adesea trebuie sa muncesti ca sa obtii ceva; si mai cred ca un copil crescut astfel nu este unul frustrat..ci unul care se va adapta mai usor la realitate;
cam asta este..nu am nimic cu parintii care cumpara copilasilor tot felul de gadgeturi!nu! go for it!
dar nici nu as vrea sa fiu considerata din alta lume pentru ca am decis sa procedez altfel!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput