Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *61*
Raspunsuri - Pagina 17
diamar78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 [A, si am trimis un filmulet pe mailul comun cu Alex care rade |
Ce scumpel este si cu ce pofta rade el. Asa face si al meu, cand vin cu camera nu mai rade. L-am auzit pe tati ca-l facea fomist dar el cred ca-si baga degetele pt dintisori. Si tu mami ce voce blanda si frumoasa ai.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
carinablanca spune:
Ola fetelor,
Dam si noi
,
,
niste tarte cu crema de nuci si stafide ,
si alte cele ca sarbatorim si noi 5 lunite. Ehei, ce morcov aveam acum 5 luni...........
Multumim mult de urari.
Danuta1979,Dana15, Diamar78, Raluk
Amalia de Crocodana
si Luca si Matei de Mimika 
La multi ani Ioanna 
Skatyus007 sa stii ca asa am citit si eu ca isi dubleaza greutatea, dar undeva pana in 5 luni. Am inteles ca depinde si de greutatea avuta la nastere. Un copil mai mic isi dubleaza mai repede greutatea decat unul nascut mai mare. fetita mea s-a nascut cu 2.900 si la 3 luni avea 5.800, iar acum la 5 luni are 7 kg. Si ea la 3 luni era hranita cu san + nan1. Acum eu zic ca fiecare copil are propriul ritm de crestere deci degeaba faci tu comparatii. Din cartile citit am inteles ca in primele 3 luni e ok si normal ca un copil sa ia in greutate intre 700 si 900 grame pe luna. 
Carina
de scumpete de
Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Dana15 spune:
yuhuu! a aparut si Raluk!
imi pare bine ca esti sanatoasa..cu puiul care plange la eliminarea gazelor..sigur de la gaze? adica intr-un final iese bashi cea rea?! si Ana mai urla asa brusc, cand noi credeam ca a adormit..eu am zis ca viseaza ceva..de obicei, nu se trezeste si nici eu nu o iau in brate..eventual o mangai pe caput pana readoarme profund..dar poate ca la Alexutul nu-i asta baiul..cu visele;
eu am vazut filmuletul
..cand se trezeste Ana si tati, il vedem impreuna cu sonor!
trebuie sa mai punem si noi pozici astazi la semnatura..ca am fost ieri in vizita la prieteni si tare am mai fost admirate![]()
fetelor, nu ma pot abtine, desi stiu ca lui Ralu nu-i va place treaba aceasta..saptamana trecuta a venit totusi curierul la noi! dar nu erau oamenii dragi de la BM, ci un cadouas pentru Ana de la ei

..
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui skatyus007 Buna mamicilor! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu raspunsul la o intrebare. Biencuta mea a avut la nastere 3.83kg, iar la 3 luni si jumatate are 5.5 kg. Am citit diverse articole in care scria ca un bebelusi isi dubleaza greutatea la 4 luni, ceea ce la noi nu corespunde. Bebeii vostrii cum stau cu greutatea? Pe Bianca o hranesc la san + lapte praf nan 1. |
ohoo! pai dileme si pitici din acestia avem si noi! dar cum vedem copilul voios si zambaret, cum mai impuscam un pitic!
lasand gluma, nici fetita mea nu si-a dublat greutatea.. a avut 3400 si acum are undeva in jur de 5600-5700..alaptata exclusiv;
cred ca de fapt, undeva la 6 luni trebuie sa-si dubleze greutatea..eu asa ma amagesc!

Thank God I'm a woman!
carinablanca spune:
Dana sunt de acord cu ce aqi scris tu mai sus.
Si sa va mai spun. azi noapte iar am imbracat bine de tot mandra si air a dormit bine. Doar cu 2 treziri scurte de bagat bibe
. Cred ca e friguroasa ca si mine. Bine ar fi ca asta sa fi fost problema ei ca asa o rezolv usor. ![]()
Raluk bine ai revenit. Poate reusesti si tu sa ii dai de capat cu strigatele. E greu sa intelegem ce vor cand ei nu stiu decat sa planga, dar pana la urma tot o rezolvam noi cumva. 
Carina
de scumpete de
Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Dana15 spune:
iau si eu tarta cu crema de nuci de la Carinablanca
, un "cos de gunoi" din ala cu ceai (vai, ce tare a fost Teodora cu treaba asta!)..si ma duc la bucatarie sa fac ciocolata lui Croco! (numai acum o fac..ieri ne-am luat cu altele);
Raluk ce mi-a placut cum ai facut urarile de "La multi ani"![]()
aa..si vroiam sa-i mai spun lui Monique care m-a intrebat cum a iesit humusul..nu am facut humus (adica nu am pisat boabele de naut..ca parca asta inseamna humus)..am fiert nautul acela pana mi s-a luat (4-5 ore?!) si parca tot mai trebuia sa stea putin si am facut un fel de mancarica (ca cea de mazare)...mie mi-a placut! grig si-a facut niste conopida cu ciuperci..din care am mancat si eu, bineinteles![]()
si mi-a placut cum ai zis tu Monique, ca pentru Andreea cea mai buna jucarie este Teodora..frumos!
Thank God I'm a woman!
skatyus007 spune:
Va multumesc pt raspunsuri. Chiar nu stiam ce sa mai cred si deja intrasem intr-o mica panica ca bebe al eu are prea putin. Cred k de vina pt fapul k nu ia mult in greutate este si faptul k este ff energica si activa. Ar mai fi o chestie dar nu stiu dak este adevarat. Fizic ea seamana ff mult cu sotul meu. Si ma gandesc ca ar putea semana si la chestia cu ingrasatul cu el. El poate manca fff mult fara sa se ingrase
monikus spune:
La multi ani Maria, Amalia, Luca, Matei si Ioana. Sa traiti si sa fiti sanatosi si fericiti.
Noi suntem ceva mai bine dar tot urlam foarte mult. Mai nou facem mari figuri la san dar inca ne zbatem.
Raluk, acum am aflat ca ai fost racita. Ma bucur ca a trecut si sanatate celui mic.
Cu rusine mare, trebuie sa va spun ca nu reusesc sa recuperez mai nimic. Vreau totusi sa va pup pe toate cele care ne-ati scris mesaje de incurajare. O sa trimit totusi un pup special pt cateva dintre voi asa cum a facut si Raluk
: Raluk, Delia, Cristina_ana, Crocodana, Anomis, Anamaria, Dana, Danuta, Santorini, Elenuta, Madalina, Selen, Moni_iulia, Suede, Mama_si_pisa, Lullaby, Luto, Techila, Iulika, Aida. Celor ce nu si-au vazut numele scris un buchet cu
.
Va urez o saptamana usoara tuturor. 
Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
povestea nasterii puiului de om Rares Andrei
Iulika29 spune:
Raluk ma bucur så te revad..Påi cu pårtzuletele si noi mai avem cate una de nu vrea så iaså si se foieste maraie pana o då.Uneori dureaza mult mai mult decat ne astepåm..Dar s-au rarit tare fata de cand era mitite.
..Må bucur ca esti mai bine
Dana ce surprizå minunata ti-au facut!!
..Påi cine meritå meritå nu??
skatyus007 cum spun si fetele eu zica ca fetita ta a luat destul de bine si nu e cazul så te ingrijorezi..Fiecare copil are ritmul lui..Daca ea e vioaie, fericita si da semne ca e multumita nu ar tb så iti faci deloc griji.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
carinablanca spune:
| citat din mesajul lui skatyus007 Va multumesc pt raspunsuri. Chiar nu stiam ce sa mai cred si deja intrasem intr-o mica panica ca bebe al eu are prea putin. Cred k de vina pt fapul k nu ia mult in greutate este si faptul k este ff energica si activa. Ar mai fi o chestie dar nu stiu dak este adevarat. Fizic ea seamana ff mult cu sotul meu. Si ma gandesc ca ar putea semana si la chestia cu ingrasatul cu el. El poate manca fff mult fara sa se ingrase |
Sa stii ca eu cred ca e posibil si acest lucru.
Carina
de scumpete de
Maria (31.08.2009)http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png