Fulgusori de nov-dec 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 8
ariadna33 spune:
buna intrebare, simina
Si pe mine ma intereseaza, avand in vedere ca si noi voiam sa mergem de la biserica direct la restaurant...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi 
ariadna33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lylyana.ion Seara buna! ariadna, eu am cumparat bomboane ambalate Heidi. "BUNICA" de la comenturile indemnizatiei e foarte...bunica Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)pozicile noastre "Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni." Copilul de pe Marte-Menno Meyjes |
multam de raspuns
si cine a servit bomboanele? ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

simina_kin spune:
| citat din mesajul lui ariadna33 buna intrebare, simina ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** mamy de gemenasi dragalasi ![]() |
Buna, buna da nu prea are cine sa ne raspunda

.cred ca pana luni o sa bata vantul pe aiciEu zic ca urc sus cu nasii ,da ce le fac invitatilor??? Le zic"stati nitzel pe la masini sa duc si eu lumanarea"..???
fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
vias spune:
eu stau foarte departe de biserica unde l-am botezat pe Flavius...am tinut neaparat sa fie acolo unde este fratiorul lui inmormantat...asa ca nu puteam sa merg pe jos sau cu lumanarea aprinsa in masina...au fost amandoua stinse de...nu stiu cine...cand le-au bagat in masina..
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
Flavius
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
ariadna33 spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Eu zic ca urc sus cu nasii ,da ce le fac invitatilor??? Le zic"stati nitzel pe la masini sa duc si eu lumanarea"..??? fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |

da, tare faza!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
lili_a spune:
Buna seara preacinstite domnitze! ![]()
Ancutza cit de frumos vorbeste Sabinuta ta, zici ca-i o pisicuta.
Simina eu zic ca poti sa urci repede, eventual o ia inainte o masina cu invitati care stiu unde e restaurantul si ceilalti ii urmaresc. Si eu botez departe de casa asa ca o sa luam luminarile la restaurant.Stinse evident ![]()
Lavi petrecere frumoasa!
Monisule ce citesti? Si pe mine ma roade ca n-am mai pus mina pe carte nici cit sa fac un cornet din foi,vorba bancului dar fac ce fac si cind am putin timp de citit ori intru pe forum ori citesc Dr. Spock. In schimb am fost la un vernisaj asa ca macar mi-am clatit ochii 
Dankutza depinde tare de ce fel de masa alegi pt pretul de la restaurant - adica bufet suedez, 5 feluri de mincare cum e la nunti etc. La noi de ex am ales sa avem 3 feluri de antreuri(gustare calda cu pui, cascaval, ciupercute + rosie cu vinete, icre, ardei cu brinza + somon, ton, niste chestii italienesti); in afara de asta avem multe salate si apoi un singur fel principal friptura sau peste cu 2 feluri de garnitura. Mai avem saleuri,alune,fructe si tortul de botez. Cu tot cu bautura iese cam 150/om. Vreau si eu te rog frumos nr de tel pt card Topfer
Eu ieri am pus fata pe burtica in centrul de activitati sa se uite in oglinda si a fost tare comica,isi zimbea foarte frumos,probabil se intreba cine o fi fetita aia din fata ei?
Daca imi inving lenea, pun si filmuletul s-o vedeti
Diana ai dat cu glicerina pe afta nemernica?
lylyana.ion spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ariadna33
multam de raspuns si cine a servit bomboanele? |
maine am sa vad cui i le pasez
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
ariadna33 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lylyana.ion
maine am sa vad cui i le pasez Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)pozicile noastre "Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni." Copilul de pe Marte-Menno Meyjes |
Daca maine este fericitul eveniment, atunci iti doresc sa iasa perfect, bebe Alexandru sa fie cuminte, petrecere frumoasa!

many_bani spune:
Si noi dam in biserica bomboane Raffaello (imi plac ptr. ca sunt ambalate individual) probabil ca baietelul nasilor o sa le serveasca, insa nu stim cine o sa puna cruciulitele in piept invitatilor.
Cu siguranta si noi o sa stingem lumanarea de la biserica, nu putem intra cu ea in masina asa, probabil ca o aprindem la restaurant iar si vom face scena cu dat copilul de la nasi la parinti in usa restaurantului. Noi cand am botezat (am fost nasi)nu am facut asa.
Lylyana petrecere frumoasa si bebe cumintel 
mami de
Vlad (29.10.2009)
Poze
laviniablaga spune:
Salutare tuturor! Am revenit de la botez! Fetelor a fost minunat! Copilul meu a fost cuminte cuminte cuminte, la petrecere. La ceremonialul in sine a urlat de foame. Sa va povestesc. Bitezul a fost programat pentru ora 12.00. Rares al meu a dormit de dimineata de pe la vreo 10 pana la 11 jumate. Noroc ca e biserica aproape. Abia am avut timp sa il imbrac, insa de alaptat nu a putut fi vorba...asa ca am plecat flamanzi la biserica...si a urlat tot timpul slujbei..de foame bineinteles. Am tot incercat eu sa il pacalesc, dar a fost in zadar,fiindca suzeta s-a dovedit inutila. Vreau sa va zic, ca bebele nu a fost dezbracat complet. L-a dat cu agiazma pe cap, si a trebuit sa il imbrac cu pantaloni fara soseta....pentru a avea piciorusle goale-pe care le-a udat preotul tot cu aghiazma...de asemenea si camasuta a trebuit sa se deschida in fata, sa il faca si pe piept, l-a facut si pe manute, iar apoi l-a miruit, tot pe cap, pe piept, pe manute si picioruse. Apoi i-a taiat perisor si unghiute, pentru ca ulterior nasa sa il imbrace. Cat a durat slujba propriu zisa a plans non stop copilul meu, iar apoi dupa ce am iesit din biserica si ne-am urcat in masini pentru a merge la restaurant, a adormit...si a dormit pana pe la 3 cand s-a trezit, a mancat si iarasi a dormit, pana la 6. De la 6 a stat cumintel, a ras, a facut poze, a povestit cu jucariile atarnate la carut, apoi a adormit din nou. Va sfatuiesc sa luati carucioarele cu voi, pentru ca mie mi-a fost de folos.Am ajuns acasa abia la 23.30. Bineinteles ca acum nu are somn, dar sta in patut si vorbeste cu ursuletii de la carusel.
La petrecere a fost bine, invitatii s-au simtit bine, au dansat si au ras. Noi ne-am simtit cat am putut de bine, desi nu ne-am putut destinde in largul nostru, tinand cont ca suntem in doliu.
Simina, referitor la lumanare. Noua preotul ne-a zis sa o tinem aprinsa pana ajungem la restaurant si s-o stingem acolo, de tocul usii.
Revin cu mai multe detalii maine, la fel si cu poze. Daca am mancat litere in acest mesaj, va rog sa ma scuzati, dar e de vina oboseala.
Monis, ma bucur ca esti bine.
Va pup pe toate fara exceptie.
Ionela te imbratisez si ma gandesc la tine.
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!

Avem 3 lunitze!!!

MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE