Fulgusori de nov-dec 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Sa va traiasca micul crestin!!!
Ma bucur ca ati avut asa o zi frumoasa!!

ps: daca tot ai scris , puteai sa lasi si o
O astept pe Andre cu 'cafiaua"

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Mi-am luat ieri de imbracat pt botez ....o pereche de blugi...ce-i drept mai mici cu un nr fata de ce aveam in sifonier...azi iar ma duc la sa-mi finalizez costumatia

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

-ua e gata Simina, special pentru tine!!!!Pup dulce!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
Avem 3 lunitze!!!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata fetele,

ieri am umblat brambura toata ziua, cu BB dupa noi, in ikea si prin mall baneasa. Copilul a fost cel mai cuminte, l-am purtat in sling tot timpul, nu vreti sa stiti cum se uita lumea, ziceai ca am iesit cu ursul (nu exista emoticon :), unii zambeau frumos si ziceau "ia uite cum il tine pe bebe" altii "ia uite pe aia cum tine copilul" iar o doamna dragutza m-a intrebat "dar nu se sufoca?" dar cei mai simpatici erau cei care ne vedeau si cautau imediat insotitorul sa-i atraga atentia sa nu cumva sa treaca ciudatenia.

asa ca pregatiti-va pt cand veti iesi cu slingul si cu BB o sa va distrati copios

aaa si sa nu uit, ieri, am fost prima data dupa nastere, la restaurant, cu tot cu bebe, ne-a lasat sa mancam, a fost de gasca rau

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Ma bucur ca v-ati simtit bine Raluci! Te pup

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
Avem 3 lunitze!!!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Buna cafeaaa Multumesc

Ralu mie imi vine slingul maine...trebuia sa vina de ieri da n-a specificat asistenta Dianei "livrarea sambata" si- a ramas coletul la firma de curierat.Abia astept sa-l probez

Azi ma duc pe la curte ca au terminat totul in casa, asteptam maobila sapt asa, si trebuie sa merg in inspectie
Cica ai este dor lu "tata socru" de mine...vrajeala.Ai este de copil, nu de mine

Mergi la inceput

aaaa...sa va zic ca mi-am luat ieri (pe langa blugi) si un sacou, care imi venea cat de cat la maneci(ca am probat o groaza si imi veneau 3/4), dar am mituit vanzatoarea si mi-a mai dat un cordon ca sa-mi lungeasca mama manecile.Asta-i vesnica mea problema la maneci si la craci...toate imi sunt scurte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, ma prezint cu cafiaua, dar mai bine beti azi de la Lavi, ca 2 linguri de cafia am avut in casa. Ies sa cumpar de aia buna buna si va invit dupa Felicitam micutii crestini, sa va fie viata senina! Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

mai face cineva prevenar la copil? din cate am inteles e un vaccin optional...

eu trebuie sa ma hotarasc repede, pana la sfarsitul saptamanii, pentru ca pediatra imi propune sa-l facem la 3 luni si nu stiu ce sa fac...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de Emil-Gabriel si Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)

Am auzit ca Synflorix este mai bun decat Prevenarul. DAr de ce nu le face dupa ce vor fi implinit 1 an? Ai facut Rotarix?

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank"> Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatza si de la mine..asa mai pe laa pranz..
Am avut un bebe frichinos rau toata noaptea, deci sunt un pic zombi
Lavi, sa va traiasca micul crestin si asteptam cu nerabdare pozele. Cred ca a fost tare nasol sa planga toata slujba..eu am reusit si am alaptat rechinasa inainte de slujba de botez fix cu 10 min inainte..am avut mare noroc, ca pe urma pateam fix ca tine!
Raluci, si o poza cu 'ursu' in sling nu ai cumva? Iote pan s-or mai destepta si romanii nostrii, asa se uita, pacat...
Pacat..un lucru imi placea enorm in strainatate , puteai sa te imbraci cum vrei, cum nu vrei, si in chiloti cred ca sa iesi pe strada si nu s-ar fi uitat nimeni ciudat la tine..pe cand aici la noi....mai avem multi ani pana o sa fim si noi in rand cu lumea..
Simina, ce misto ca ai trecut la marimi mai mici la imbracaminte...io mai am cred mult si bine pan ajung la marimile mele de cand eram mai grasa..darmite sa ajung la marimile de cand eram sirena si sa imi iau altele si mai mici..

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput