Fulgusori de nov-dec 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 10
many_bani spune:
Lavinia sa va traiasca micul crestin, sa creasca frumos si sa va lumineze viata
mami de
Vlad (29.10.2009)
Poze
dienutze spune:
Buna, dragelor!
Ava, eu i-am facut si prevenar si rotarix. Asa am considerat ca e bine. Am facut deci 2 intepaturi (prevenarul si infanrixul hexa) iar rotarixul oral.
Au avut efecte adverse cam asa:
48 de ore somnolenta,iar urmatoarele 48 agitatie mare, mancat mai putin. A luat doar 100 de grame in saptamana aia!
Apoi a revenit la normal, ba chiar si-a facut program de somn de 3-4 ore legate, ceea ce e de mirare la noi.
Sa iei hotararea cea mai buna pentru puii tai! 
Eu pt biserica am luat bomboanele mele preferate. Am pe nepotelul de 11 ani pe care o sa il solicit cu impartitul bomboanelor. Fara prajituri sau suc. De aia mergem la restaurant apoi.
Dankutza
am luat pana la urma si digital, dar arata mai putin :(
Simina, cand am botezat pe finut am carat la restaurant lumanarea, stinsa, evident, iar cand am ajuns acasa, am aprins-o in fata usii. Pe tocul usii, in dreptul unde stingi lumanarea, am pus o folie de aluminiu sa nu ramana semn de ars. 
Pup toate fetele!
Mica mea minune:
Natalia Oana
(16.11.2009)
dymomo77 spune:
Apar si eu dar sigur nu vreti sa stiti cum arat...
Ca sa fie tacamul complet ieri am pus mana pe telefon si am sunat o prietena stomatolog. A venit de urgenta la cabinet, mi-a scos coronita si mi-a gaurit maseaua. Pana azi s-a umflat si mai tare cu tot antibioticul asa ca azi la ora 12 am sunat-o si a mers cu mine la Clinica maxilo-faciale unde m-a operat. Nu pot sa va descriu cum ma simt iar dupa anestezie vreo 6 ore nu am voie sa alaptez asa ca Danut e nervos de numa, numa si cu greu a acceptat deja celebrul morcov cu carne. Eu una m-am saturat si astept sa imi revin ca de necazuri...
mami fericit de
Dan Mihail
laurairina13 spune:
off..mai Dymomo, da multe beleli mai ai...Sper sa nu iti afecteze iar productia de laptic!!
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
rechinas in pozici
DianaR spune:
Of, Dymomo, lasa ca trece! Chiar vroiam sa te intreb cum mai stai cu alaptatul, daca a mai trebuit completare. Pupici sa treaca repede!
Ancutza, tu mai dai completare?
Lavi, sa va traiasca micul crestin! Stiu cum e cu un copil urland la botez, Vlad a urlat toata slujba ca pica de somn...
Lili, m-am gandit la glicerina boraxata dar ma crezi ca n-am in casa si n-am ajuns la farmacie sa-mi iau... Tot am zis ca las ca-mi trece, nu merita efortul... Tot nu mi-a trecut si in plus ma mai deranjeaza si 2 masele 
Raluci, bravo tie! A mea tot nu prea agreaza wrap-ul, mai tot incerc dar sa foieste de numa, iar de dormit nici pomeneala!
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
cosmynik spune:
Buna, tuturor! Am si eu o intrebare: stie cineva unde se pot face teste alergologice in bucuresti? am o prietena care are probleme cu baietelul ei si nu stie unde poate face toate testele acestea...
Cosmina, mami de Emma
monis5 spune:
hello
moama, in ritmul asta vom fi codasele de la scutece... pana fac fulgusorii un an, poate scriem si noi 50 de capitole ![]()
Fetele cu necazuri cu sanatatea - aveti grija de voi si insanatosire grabnica!
(din partea cuiva care a stat 4 zile cu migrena
- nici acum nu m-am limpezit bine la cap
)
ariadna33 - eu nu fac prevenar. si de curatat curat doar la intrarea in ureche, tot cu bat cu opritor. ideea e ca tot cerumenul care se formeaza in ureche este impins in mod natural spre exteriorul ei, de aia curatarea lui in 'adancuri' este inutila si, mai mult decat atat, nerecomandata. 
Ancutza - pupam Sabinutza vorbareatza foc! 
DianaR - cum a dormit Teodora?
Ati facut sau nu party? 
lili_a - uite m-am apucat de o carte a unui din cei 2 frati Florian si anume www.polirom.ro/catalog/carte/si-hams-si-regretel-3582/" target="_blank">Si Hams si Regretel ![]()
Lavinia - felicitari pentru Rares cel crestin 
Raluci - super treaba ca te descurci cu slingul si ca ii place si lui Remus 

Simina - spor la aranjamente 
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride. 
DianaR spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 hello moama, in ritmul asta vom fi codasele de la scutece... pana fac fulgusorii un an, poate scriem si noi 50 de capitole |
Da, da, da! Haideti fetelor la scris!!!
| Citat: |
DianaR - cum a dormit Teodora? ![]() |
Nu, pana la urma a dormit binisor! Ma bucur ca ti-a trecut durerea de cap!

Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09) Filmulete
dymomo77 spune:
Monis- tot e bine ca mai ai timp sa citesti. Eu tot adun cartile de la jurnalul (pentru Danut
), nu ca nu as avea o biblioteca plina pe care a trebuit sa o mutam la socrela acum cand s-a nascut printul.
In fine, din toata colectia jurnalul foarte putine nu le-am citit printre care si Cronica de familie(sunt trei volume) si m-am apucat cand am ajuns acasa din maternitate. Spor am avut primele 2 saptamani iar acu ma aflu intepenita la vol II, dar sper ca pana merge Danut la scoala sa le termin.
mami fericit de
Dan Mihail
dienutze spune:
Cosminik, eu stiu ca se fac teste pt alergii la policlinica din curtea spitalului colentina, se intra pe str. dr grozovici. Este undeva la subsol cabinetul de alergii.
Multa sanatate!
Mica mea minune:
Natalia Oana
(16.11.2009)