Fulgusori de nov-dec 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 11
Ancutza_Bro spune:
buna seara...
haideti mai fetelor ca numai in week-end e asa liniste la noi, in cursul saptamanii suntem mai vorbarete...
pe mine cel putin nu ma prinde nici o zi din week-end pe'acasa ![]()
Diana ii mai dau completare doar la masa de seara, vreo 40 ml...atat
Monis 
nu am apucat sa citesc decat ultima pagina...revin, va pup pe toate fara exceptie (parca lili era cu dreptul de autor, sper sa nu gresesc)
ANCA mamica fericita de
SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
Lumi_Richard spune:
Buna seara!
Felicit toti proaspetii crestini si pe parintii lor!
Dymomo
,e groaznic ca suferi atat,sper sa scapi de toate problemele si sa te linistesti,ca prin multe a trebuit sa mai treci!
Danut e bine? Va pup si te asteptam cu vesti bune!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
Noi am fost la spital si am venit acasa cu un diagnostic: esofagita de reflux! Am inceput tratament cu Motilium si asteptam rezultate....
Saracuta nu plangea de alintata,ea plangea de durere si de foame!
Sper sa trecem cat mai repede si de asta.
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Noi am fost la spital si am venit acasa cu un diagnostic: esofagita de reflux! Am inceput tratament cu Motilium si asteptam rezultate.... Saracuta nu plangea de alintata,ea plangea de durere si de foame! ![]() Sper sa trecem cat mai repede si de asta. Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 Poze Alexa Annabelle Denise |
of, ca multe mai aveti si voi de tras
... cum au diagnosticat-o? adica cum afli ca are asa ceva? (eu citesc pe la voi si ma mai apuca scenarita cateodata...
). Multa sanatate rapida! 

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.
Lumi_Richard spune:
Monis,datorita crizelor de plans,refuzul meselor,faptul ca mananca putin...si faptul ca aceste simptome persista de 3 saptamani. Bineinteles ca am venit acasa si am inceput sa `google-esc` si totul capata un sens acum.
Acum ma simt foarte rau ca am incercat sa bravez,sa demonstrez ca nu sunt o mamica `paranoica` si mi-am lasat copilul sa sufere atat de mult timp... Sper ca medicamentul va functiona si nu va fi nevoie de endoscopie sau alte investigatii invazive.
monis5 spune:
| citat din mesajul lui dymomo77 Monis- tot e bine ca mai ai timp sa citesti. Eu tot adun cartile de la jurnalul (pentru Danut In fine, din toata colectia jurnalul foarte putine nu le-am citit printre care si Cronica de familie(sunt trei volume) si m-am apucat cand am ajuns acasa din maternitate. Spor am avut primele 2 saptamani iar acu ma aflu intepenita la vol II, dar sper ca pana merge Danut la scoala sa le termin. mami fericit de Dan Mihail |
sa stii ca m-am gandit si eu la colectia Jules Vernes, ca tare mi-au placut in copilarie si le-am si citit pe toate, dar am auzit ca e intr-o traducere cam slaba
... in rest la fel si la noi... probleme cu depozitarea lor (nu mai zic cu cititul iar cu timpul... ai doar daca iti faci, valabil de cand lumea si pamantul... nu am deloc dar ma screm, poate ma reobisnuiesc
poze de azi de ieri
monis5 spune:
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Monis,datorita crizelor de plans,refuzul meselor,faptul ca mananca putin...si faptul ca aceste simptome persista de 3 saptamani. Bineinteles ca am venit acasa si am inceput sa `google-esc` si totul capata un sens acum. Acum ma simt foarte rau ca am incercat sa bravez,sa demonstrez ca nu sunt o mamica `paranoica` si mi-am lasat copilul sa sufere atat de mult timp... Sper ca medicamentul va functiona si nu va fi nevoie de endoscopie sau alte investigatii invazive. Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 Poze Alexa Annabelle Denise |
stiu ca oricine orice ti-ar spune acum nu te va face sa te simti altfel, insa ce ai hotarat in trecut, in trecut ramane, important este ce se intampla de acum. Imi lipseste f tare acest emoticon: >:d< sper ca-l stii
Si acum la spital i-au facut ceva analize? Sau doar 'interogatoriu' (ca nu-sh cum sa ma exprim mai bine...)
poze de azi de ieri
Lumi_Richard spune:
Offf, si eu visez,inca din copilarie, la o biblioteca imensa.... Ca si voi, imi doresc sa citesc o carte,dar e foarte greu sa-mi mai fac timp si pt asa ceva...Cat doarme bebelusa trebuie sa si lucrez,sa fac ce mai e de facut prin casa,sa mai petrec si ceva timp cu Richard pe net(doar asa ne vedem si noi pana vine),sa stau si cu ea cat e treaza(nu o pot lasa doar pe mama).Iar acum trebuie sa o tin pe Annabelle in brate,pe verticala,cate o ora dupa fiecare masa. Ma gandeam sa-i citesc si ei,in loc de povesti,dar nici cand ii citesc povesti nu sta linistita!
Lumi_Richard spune:
Nu i-au facut analize,doar `interogatoriu`
. Ar fi trebuit sa vina pediatra noastra acasa,dar ne-a trimis la o colega de-a ei,in cazul in care trebuiesc facute analize. Nu a fost cazul,datorita siptomelor descrise de mine si a competentei doamnei dr,a fost posibila o diagnosticare imediata.
I-am facut,oricum,coprocultura,coprocitograma,coproparazitozic si proba digestiva la un lab,voi avea rezultatele marti.
Citeam pe un forum despre cazuri asemanatoare si o biata mamica spunea ca a vazut 4 medici,dar abia al cincilea a fost in stare sa dea un diagnostic si un tratament adecvat.
monis5 spune:
Lumi - e bine ca nu ati umblat creanga la o multime de pareri si sper sa va mearga bine tratamentul si sa scapati de necaz. Pupam Annabella 
Plec si eu la somn si poate
la 2 pagini din carte. 
poze de azi de ieri

Dan Mihail