Fulgusori de nov-dec 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Buna seara. Cred ca am trecut pe schimbul 3... Rares nu vrea sa doarma deloc. Stiu ca ii este somn, dar nu stiu ce sa ii mai fac sa il adorm. L-am pus la tzitzi, l-am leganat, l-am plimbat cu carutul, l-am tinut in brate si nu vrea deloc sa doarma...

Va pup pe toate, fara exceptie, si vreau sa va transmit un o si o imbratisare speciala, urmatoarelor fete:Monis, DianaR, Laurairina, Simina, Lumi, Ionelamaria, Ramonik,Raluci, RamoC, Ancutza, Shtephy, Camy, Ralu, MyLadyDienutze, Dankutza

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
Avem 3 lunitze!!!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Mi-e tare dor de Krelia si Simonette.

Simonette daca ne mai citesti da un semn de viata!

Avem 3 lunitze!!!
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Buna seara
In sfarsit reusesc si eu sa scriu nu doar sa va citesc. ce-i drept nu prea a mai fost miscare pe aici in ultimele zile. probabil s-a mai incalzit afara si mamicile si-au scos puiutii la aer, care au avut botezul si au fost prinse pana peste cap. puiul meu a adormit in sfarsit -cam asta e ora ei de somn- si am timp sa va si scriu.
dymomo imi pare tare rau ca ai trecut prin atat de multe si tu si puiutul tau. fii tare, lasa ca va rasari soarele si pe strada ta pana la urma. ati avut prea multe ghinioane, trebuie sa se termine
lumi imi pare rau ca ai probleme cu fetita. bebe bolnavior si asteptam vesti bune de la voi. nu ai de ce sa te simti vinovata, probabil multe dintre noi la fel am fi procedat in locul tau. tu esti o mamica buna, nu e vina ta
fetelor, am si eu o intrebare, mie dr mi-a spus sa nu fac baie (sa fac doar dus) pana la 2 luni de la cezariana. azi avem 7 saptamani, dar eu sunt disperata sa fac o baie, ador baia cu spuma si uleiuri....e cea mai mare relaxare pt mine. voi cand ati inceput sa faceti baie?
si noi avem o mica problemuta, puiul meu are canalele lacrimale infundate la un ochisor si dr ne-a spus ca trece de la sine sa o sterg doar cu ser fiziologic, dar m-am saturat sa o vad asa ca se chinuie cu ochisorul ala, asa ca maine mergem din nou la un alt oftalmolog sa vedem daca se poate face ceva, in afara de interventia clasica (pt ca nu m-as baga la asa ceva inca, aceea e cu anestezie, e mai complicat).
in rest suntem bine, ne pregatim de botez (pe 13 avem botezul), suntem vesele, radem toata ziua si abia asteptam sa ne distram si noi putin.
Felicitari tuturor bebelusilor increstinati zilele astea!
toate mamicile si asteptam detalii de la petreceri!
fetelor cu ce v-ati imbracat sau cu ce planuiti sa va imbracati la botez?

de scump Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

laviniape a mea cand nu vrea sa doarma deloc la ore din astea o imbrac bine si o scot in balcon cu geamul deschis 5-10 min, adoarme imediat. vezi poate merge

de scump Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Lumi, uite o , o imbratisare si un pupic!

Monis, chiar discutam si eu de colectia jules verne, am inteles ca seamana ca format cu cea de pe vremuri si din aia am mai mult de jumatate. Probabil o sa urmaresc titlurile care imi lipsesc. La mine juma de biblioteca e plina de jucarii si puzzle-uri iar cartile mele inca sunt pe la ai mei...

Monica, mai ai rabdare cu ochisorul ca trece. Tot asa era si Teo, vesnic cu secretii la ochisorul stg, am tot rezistat sa nu-i pun antibiotic dar auzeam aici ce bine le-a facut la alti bebei, asa ca am incercat si fix pix, nici un efect. E clar ca secretiile nu erau infectate. La 2 luni , cand ma resemnasem si eu ca ajung la 4 luni cu ea asa si incep sondajele i-a trecut brusc si dintr-o data. Acum e ok de peste 2 saptamani, curat, curat si sper sa ramana asa.
De imbracat ma imbrac cu acelasi costumas de la primele 2 botezuri, ptr ca refuz sa-mi cumpar alte haine de "grasa". Prietenii mei stiu asta deja, oricum facem botez relativ restrans doar cu prietenii la un loc de joaca ptr ca vor fi vreo 25 de adulti si 20 de copii.

Noapte buna in continuare si va pupic pe toate fara exceptie (apropo, Lalu e cea careia ii datoram copyrightul! )

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Buna ziua. Gata -ua! Eu is beata de somn!!!!!!!!!!Asa ca o beau inainte, dar pana veniti voi mai fac una!

Avem 3 lunitze!!!
RARES CRESTE

Mergi la inceput

monica, daca ti s-a cicatrizat operatia si firele ti-s scoase, poti face baiel linistita. Eu am facut baie chiar dupa ce am ajuns din maternitate, insa mi-am protejat operatia cu o funga, peste care am lipit scoch si leucoplast!La control, doctorul mi-a spus ca e totul in regula cu mine!

Avem 3 lunitze!!!
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Lavinia eu refuz galant cafeluta, pentru ca abia acum o sa ma culc (e aproape miezul noptii). Bebelul meu doarme de o ora jumate, dar n-am apucat inca sa ajung in pat.

Dymomo, imi pare rau ca ai atatea necazuri! Sper sa te simti mai bine in curand si sper ca si bebe sa fie sanatos si linistit.

Lumi, of, si voi cu probleme. Bine ca ai dat de un medic ca lumea, care s-a prins repede care e treaba. Multa sanatate!

Felicitari bebelusilor crestini! Noi inca speram sa ajungem in aprilie in Ro pt botez, dar inca nu e nimic sigur. Daca nu, vom face aici.

Monica, si Nicholas are canalele lacrimale infundate. Cateodata punem antibiotic (atunci cand are ochisorii incarcati), iar in rest facem masaj, cum ne-a invatat doctorul - cu mana f curata, cu degetul mic in coltul din interior al ochiului, se maseaza usor in sus si spre interior. Cred ca cel mai bine e sa-ti arate doctorul cum se face. Sa speram ca va trece in curand si ca nu va fi nevoie de vreo interventie.

Monis, ma bucur ca ti-ai revenit!

Fetelor, bebeii vostri au vreo preferinta intre cei doi sani la alaptat?? De cateva zile Nicholas face figuri rau de tot cand il pun la dreptul. Dar dupa ce papa cat vrea el de la stangul, papa si la dreptul. La inceput am zis ca e vreo problema (cum a fost atunci cu infectia la ureche), dar doctorul n-a gasit nimic, plus ca pana la urma mananca. Dar de ex daca il iau de la stangul cand se opreste el putin doar si il pun la dreptul, urla si cd il pun la loc la st papa fericit in continuare, dar cateodata (mai ales azi, poate si ca nu m-am simtit bine - ma incearca o raceala) nu mai iese lapte si se enerveaza, dar la dr tot nu vrea! Pana la urma, doar cd e el gata, papa si la dreptul cateva minute bune. F ciudat mi se pare! A mai patit cineva asta?

Ma duc la nani, ca in curand ne vom scula sa papam iar, probabil. Va pe toate si pe toti puiutii scumpi!

A, era sa uit. Ancutza, tare scumpa Sabinuta! A vazut-o si sotul meu cum vorbeste ea cu mami. Si noi purtam conversatii cu Nicholas , dar cum dau drumul la camera, cum se opreste. L-am mai prins, dar putin, ca e atent la camera si uita de discutie.

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze

Mergi la inceput

LauraG,

Avem 3 lunitze!!!
RARES CRESTE

Mergi la inceput

POZE bOTEZ

Avem 3 lunitze!!!
RARES CRESTE

Mergi la inceput