Fulgusori de nov-dec 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata

....am intrat sa va dau raportul 78,3 kg

Lumi sanatate multa Anabellei, daca are reflux, stiu ca trebuie sa fii foarte atenta la ea dupa fiecare masa, timp de mult timp...stiu asta de la pepenasi, o mamica a patit-o...si acum la 1 an si jumatate mai are de tras cu fetita...imi pare rau

Lavi felicitari pentru micul crestin!!!am vazut si pozele

..si azi am o zi...aoleu...vai de steaua mea de umblat toata ziua

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

Flavius

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Monica,multumim pt gandurile frumoase!
Sper sa ii treaca repede ochisorul Mariei. Distractie placuta la botez,asteptam cu nerabdare pozici!

Dianamultumim frumos. Dar ce matinala,la 4 dimineata pe forum...intre alaptari?

LauraG,e intr-adevar foarte bine ca avem dr bun. Am avut noroc cu Clinica la care am facut contractul pt serviciile de pediatrie,pediatra care ne-a vazut la spital colaboreaza cu pediatra noastra si,cateodata,vine ea acasa sa ne vada.
Pupam baietelul frumos si sper sa fie ceva de moment faza cu refuzatul sanului drept.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Lavi,sa va traiasca micutul crestin. Sunteti foarte frumosi in pozici!

Camy,multumesc. O sa o ducem si pe asta,ce sa facem? Normal ca voi avea grija...oricum,imi tremura inima la fiecare biberon pe care il fac. E bine ca ea e vesela...iesim noi si din asta.
Pai de ce mai reflux are si acum fetita de la pepenasi?
Flaviusica ce mai face? Tot in brate toata ziua,sau acum te mai lasa sa-ti faci treburile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Flavius...tot in brate vrea ...dar asa drag imi e de el.. ca nu ma supar...

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

Flavius

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Camy,chiar ma intrebam daca ti-e drag de el

Fetelor,nu editez,las asa sa se vada cat functioneaza neuronul meu dimineata,inainte de cafea (nu ca mai tarziu ar functiona mai bine)

`pai de ce mai reflux are `

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata pentru toata lumea Lumi Imi pare rau ca trebuie sa trageti, dar ma bucur ca aveti un diagnostic si nu trebuie sa alergati aiurea. Multa multa sanatate! Dymomo Multa sanatate si tie. Noi azi avem ecografie de sold, incepem sa ne impretenim cu wrapul (cred). O zi usoara la toata lumea Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

multumim frumos de aprecieri!pup toate fetele

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
Avem 3 lunitze!!!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Andre.
De ce faceti ecografia de sold? Oricum,sunt sigura ca vei veni cu vesti bune dupa. Andre,mai aveti doar 2 saptamani si plecati!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata si de la mine! rechinasa mea vad ca a prins un obicei tare nasol, se trezeste pe la 7.30 dimineata..si eu asa as mai dormi....

Lumi
, si sper sa se imbunatateasca sanatatea micutei Annabelle cu tratamentul aflat!

Camy , iote in loc de una pt kg date jos! Bravo, vad ca te-ai mobilizat bine. Ai inceput sa faci si la sala miscare?
Eu...sunt o nesimtita..tot atatea kg am ca si saptamana trecuta..

Lavinia, am vazut pozicile, ati avut super distractie la petrecere, iar tortuu..si acu cu gandu la el..Micul crestin a iesit tare bine in poze, si tare dragalas mai e!

Mai fetelor, tot se discuta de canale lacrimale infundate..Pun si io o intrebare, rechinasa mea nu a plans niciodata cu lacrimi, da niciodata...e posibil sa aiba si ea canalele alea infundate????Ca nu am vazut nici o lacrima .. A avut in prima luna o secretie la ochisorul stang, da a trecut in 3 zile de tratament..si de atunci are ochisorii curati.

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
Andre.De ce faceti ecografia de sold? Oricum,sunt sigura ca vei veni cu vesti bune dupa. Andre,mai aveti doar 2 saptamani si plecati!!!
Asa ne-a zis pediatra, ca e bine de facut, chiar daca nu prezinta semne ca ar avea probleme. Mai bine o fac aici, ca sa nu umblam acolo aiurea. Da, a venit si momentul asta, de azi in 2 saptamani suntem pe drum deja catre casa. Tot nu cred, inca mi-e frica sa nu ma trezesc ca am visat. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput