Fulgusori de nov-dec 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 14
tiusca spune:
Buna dimineata, gagici!
Laurairina-si noi experimentam sculatul la 7 chiar ,dar asta din cauza ca Matei pleaca la gradi si e destula agitatie prin casa.In we se trezeste la 8-8.30.Noi am reusit performanta sa ne rostogolim de pe burta pe spate si este atat de tacticos cand o face ca-ti vine sa-l mananci.Cere foarte multa atentie cand e treaz si mai am noroc cu Matei ca se joaca cu el.E numai un zambet toata ziua si are niste balute de zici ca acum stau dintii sa iasa.Iar continui sa ma mir cat de repede cresc.Ii place la nebunie sa stea in fund dar la capitolul asta mai are de asteptat.Si inca ceva..ai vostri sunt inebuniti dupa tv.?Cand este Matei acasa cam merge tv-ul si el este cu ochii numai la el.Nu prea imi place.
Va doresc o zi buna
vias spune:
nu...nu fac sport...am incercat..o zi a fost bine...si apoi m-a luat durerea de burta 

...din pacate eu intr-un an si 3 luni...am avut 3 taieturi 

...si asta isi spune cuvantul...deci...deocamdata NUUUUUUUUUUUUU sala....dar dansez prin casa
cu Flavius in brate ![]()
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
Flavius
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
vias spune:
pluuuuuuuuuuuus...am renuntat la paine, dulciuri si suc
si alaptez ![]()
...Doamne Ajuta sa pot slabi in continuare 
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
Flavius
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
smaranditza spune:
Raportez: exact 71,3 kg. cantar nemiscat 
Si mai raportez: bebe plangacios, agitat, marait, care nu vrea sa manance decat cu mare circ...si atunci nu mai mult de 100 de ml, 5 mese pe zi. A scazut deja in greutate.
Saptamana trecuta i-am facut vaccinul si controlul pediatric si era ok. Il mai las si azi asa...si daca nu isi revine, maine mergem la neonatolog. 
DianaR spune:
Neatza.
Raport: 68,7. Nu-i fantastic dar merge
. Cami felicitari ptr raportul de astazi!
Lumi, da eram dupa alaptatul de 4. ![]()
Laurairina, ideea e ca daca au canalul nazolacrimal infundat au un exces de lacrimi si ochiul e vesnic inlacrimat si se aduna si secretii. Daca nu are lacrimutze inseamna ca n-are treaba cu canalele. Canalele astea infundate duc excesul de lacrimi de la ochisori in nas.
Monica, uitasem de intrebarea ta, dupa ce a trecut lehuzia si au incetat lohiile poti face linistita baie in cada. Dus se poate face inca la cateva zile de la operatie, doar ferit sa nu se ude pansamentul. Eu am facut dus imediat ce am ajuns acasa, aveam pansament cumparat la pachetel individual (Cosmopor) l-am dat jos pe cel vechi inainte de baie, mam spalat bine la dus si apoi dupa ce s-a uscatbine locul am pus altul. ![]()
V-am pupacit. Azi merg sa-mi iau si eu trusoul, trebuie sa vb cu medicul de familie si de vaccin...
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
DianaR spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui smaranditza Raportez: exact 71,3 kg. cantar nemiscat ![]() Si mai raportez: bebe plangacios, agitat, marait, care nu vrea sa manance decat cu mare circ...si atunci nu mai mult de 100 de ml, 5 mese pe zi. A scazut deja in greutate. Saptamana trecuta i-am facut vaccinul si controlul pediatric si era ok. Il mai las si azi asa...si daca nu isi revine, maine mergem la neonatolog. ![]() |
Offf, si asa mi-e o groaza de vaccin si de inapetenta de dupa
cand mai citesc si la voi asa un elan am...
Imi pare rau, sa va faceti bine, am patit-o si noi dupa vaccinuri asa...
Diana cu
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09) Filmulete
DianaR spune:
Tocmai am vorbit cu medicul de familie la telefon. Se pare ca din martie in schema obligatorie va intra si vaccinul antihaemophilus, si se va face Pentaximul in schema obligatorie. Asa ca acum o sa cumpar act-Hib sa-l combin cu Tetraximul si tura urmatoare intra deja in schema obligatorie (si gratuita
). Aviz celor care n-au facut inca vaccinul si opteaza ptr schema de la stat...
Diana cu
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
Lumi_Richard spune:
Laurairina
,multumesc mult!
Nici mie nu-mi place sa ma trezesc de la 7. A mea mananca in jurul orei 7,apoi doarme pana pe la 10,dar astazi nu a avut chef sa doarma,si s-a trezit de la 6:20...
Smaranditza,ai citit postarile mele? Sper sa nu aiba si al tau esofagita de reflux ca si Annabelle....Si la noi tot asa a inceput totul... Multa sanatate si te steptam cu vesti bune!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
nov.dec2009 spune:
| citat din mesajul lui smaranditza Raportez: exact 71,3 kg. cantar nemiscat ![]() |
io nu inteleg
..sa vin sa pun sare pe rana??(p.s. sunt laurairina, asta daca vrei sa stii in cine arunci cu rosii

Mamici de fulgusori 

dankutza spune:
| citat din mesajul lui cosmynik Buna, tuturor! Am si eu o intrebare: stie cineva unde se pot face teste alergologice in bucuresti? am o prietena care are probleme cu baietelul ei si nu stie unde poate face toate testele acestea... Cosmina, mami de Emma |
La Synevo Grozovici face sigur. Spune-i sa intri pe pagina lor de net. Vede acolo si tipurile de analize si preturile.

Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank">
Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix