Fulgusori de nov-dec 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

dankutza ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

laurairina, scuze E bine cum am zis: nemiscat= 70.3. Dar, de zombie ce eram dupa o noapte de maraieli, am scris 71.
Chiar ma gandeam dimineata ca e ciudat cum am ramas exact la aceeasi greutate (chiar si zecimalele de dupa virgula). Ei, saptamana trecuta imi arata si 69.4, dar mi-am luat-o-n cap si am mancat Raffaelo si cioco sambata si duminica, plus cina la ore tarzii

Lumi, da ti-am urmarit cu sufletu' la gura postarile, iar cand ai scris ca plecati la spital, tot "refreshuiam" pagina, sa vad daca v-ati intors si cu ce rezultate.
Am vorbit si cu sotul de dimineata...si am decis ca mai asteptam si astazi, sa vedem cum e.
Problema la noi e putin mai complicata: inainte de vaccin cu vreo 2 zile, a inceput sa refuze sanul stang. M-am gandit ca ar putea fi vorba de vreo otita (cum spunea Laura G), asa ca am mai insistat putin, dar cand am vazut ca urla pana la invinetire, m-am muls si i-am dat cu sticla (atucni cand venea randul la tzatza stanga). Marti la vaccin l-a consultat, l-a apasat pe la urechiusa, s-a uitat inauntru cu un aparat, nu are nici o infectie. Ei, cand am ajuns acasa, nu mai vroia sa suga nici la dreptul Am mai schimbat pozitiile (numa-n cap nu m-am pus sa il tin la tzatza), l-am mai pacalit si a tras cate 70-80 de ml, dar asta in conditiile in care domnisorul meu si-a redus mesele la 5/zi! Deci, avand 5,500 grame greutate, lua mai putin decat minimul. Atunci am inceput sa ma mulg din nou dupa ce sugea, si sa mai incercam completare cu sticla, din care mai tragea 30-40 ml, dar nu intotdeauna.
Ciudat este ca dimineata cand se trezeste (doarme de la 21/22 seara pana la 4/5 dimineata), mananca fara circ si urlete, si cu o pofta de nedescris. Efectiv rupe tzatza. De aici am dedus eu cu sotul ca nu e destul de flamand ziua, si noi il fortam sa manance cand nu e flamand. Booon. L-am pus la tzatza la 4 ore, si asa mai maraia, dar sugea cat de cat.
Acum insa, ne-am zapacit de tot. A supt la tzatza la 4 dimineata, apoi la 8,30 (doar 80 ml la ultima masa). Pe la 10.30 a inceput maraiala si plansul. Nu stiam ce sa-i facem. Eu i-am zis la sot sa-l pun la san, el ca nu, sa-l mai lasam, ca era si somnoros si isi freca ochisorii. Pe la 11,30 nu m-au mai tinut nervii si l-am luat la tzatza...a mancat cu pofta 90 de ml si gata. Deci, ne-a demontat si teoria cu mancatul la 4 ore.

Acum suntem buimaciti, si nu stim daca problema e la copil sau la noi Chestia e ca el nu plange cand e flamand...ci doar se maraie...dar e acelasi marait ca si atunci cand vrea doar in brate, sau e ud, sau ii e somn...sau cel putin nu fac eu diferenta
Vom vedea cum se comporta azi, si asa decidem ce facem maine cu el. Oricum, multumesc mult pentru grija si sfaturi. Multa sanatate puiutei tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Eu am mai progresat putin...am 53 kg............

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
Avem 3 lunitze!!!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Da Dankutza, sunt extrem de mandra de ei, si ii iubesc enorm de mult, si cred ca acesta e ul tuturor mamicilor de la Clubul Nostru

Avem 3 lunitze!!!
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza
Chestia e ca el nu plange cand e flamand...ci doar se maraie...dar e acelasi marait ca si atunci cand vrea doar in brate, sau e ud, sau ii e somn...sau cel putin nu fac eu diferenta

Daca te linisteste, asa e si la noi cu fomita..nu prea ne dam seama cand ii e foame, atata doar ca daca vad ca se apropie 2 ore de cand nu a mancat si plange o pun la san.. Ca in rest nu prea are un plans specific..sau poate nu ne dam noi seama..
Si mai nou si a noastra e maraita, frichinita cand o pun la san, ia sanul pap o gurita, intoarce capu, se mai uita pe pereti, pe urma iar intoarce capu ia sanu papa putin, iar lasa..si tot asa..Si doar ce va citeam pe voi zilele trecute si eu imi ziceam ca a mea e tare linistita la san...Nah....ca a inceput si a noastra sa fie in trend..

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Cine imi trimite si mie PM cu parola userului comun de pe forum? Please! Multumesc anticipat!

Avem 3 lunitze!!!
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna ziua si de la noi,

Smaranditza
si eu ma confrunt exact cu aceeasi problema cu suptul.
Nu stiu ce sa mai fac. Noaptea suge de la san fara problema iar ziua nu vrea. Sunt momente cand vrea numai de la sanul drept si il refuza pe cel stang, sau le refuza pe amandoua si urla incontinuu. Am incercat toate pozitiile posibile dar el tot refuza sanul.

Daca gasesti vreo explicatie te rog sa imi spui si mie.
Chiar daca il infometez el tot refuza sanul, am incercat si asta.
Am observat ca dupa ce papa din sticluta mai reusesc uneori sa-l pun cate cinci minute la san. De foame sigur ii este foame ca altfel ma gandesc ca n-ar manca din sticluta.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
http://picasaweb.google.ro/c.borostean/Andrei#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui crlp

dankutza ai PM

cea mai fericita de MATEI

poze

si tu ai PM

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank"> Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Si eu am o problema asemanatoare, desi nu ii dau san. Noaptea papa un bibe de 100ml, de vreo 2 ori pe noapte. Apoi somn de voie de 3 ore jumate 4. Ziua nu mai e. Papa vreo 30-40 maxim 6. Daca ar papa si ea mai mul, ar fi bine. DAr nu o fortez.

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank"> Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Vad ca multe fete se confrunta cu probleme cu alimentatia bebelusilor... Stiu ca e greu, am trecut si eu prin asta, si mai ales ca vine dupa 2-3 luni in care bebelusul a manacat frumos si linistit si a luat f bine in greutate. Iti trebuie nervii tari sa vezi cum dintr-o data face nazuri si refuza sa manance, scade apetitul (Smaranditza si eu o cantaream pe Timeea si erau zile cand abia manca 400 de ml asta dupa ce la o luna si ceva manca 800-900) si evident ca nu mai iau in greutate. Cel mai bine e sa va abtineti de la cantarire, sa faceti bilantul abia la 2 saptamani sau si mai bine la o luna, sa va asteptati si la o crestere de 100 de grame/luna... Important e sa ia ceva, cat de cat. Si mai mult decat orice sa nu renuntati la san ptr ca la fel o sa va faca si pe lp. Eu am reusit sa rezist si nu i-am dat deloc cu biberonul, cat sugea era bine si gata. Mai puteti incerca suplimente care cresc apetitul gen Bonisan, Liv 52 sau vitamine ptr bebelusi asta mai mult ptr psihicul vostru, ptr ca prea mare efect nu au.
Refluxul gastroesofagian este f frecvent la bebelusi, dar in marea majoritate a cazurilor nu necesita tratament. In nici un caz nu trebuie sa constituie un motiv de a renunta la alaptatul la san ptr eu stiu ce superbiberoane sau super lapte praf, la bebelusii alaptati refluxul este mai usor. Uite si un articol fain, zic eu: http://www.babycareadvice.com/babycare/general_help/article.php?id=51

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput