Fulgusori de nov-dec 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

laurairina si cristina, imi pare rau ca si voi va confruntati cu aceleasi probleme si nazuri la mancare

Diana, multumesc mult pentru sfaturi. Nu am de gand in nici un caz sa il trec pe lapte praf; stiu ca nu e asta o rezolvare a problemei. Eu ma tem insa ca daca tot asa o tine si ii dau din biberon lapte muls, se va obisnui si imi va refuza sanul complet
O alta temere este ca sugand asa putin, imi va scadea productia de lapte, pana voi ramane fara. Si pe cand i-or trece lui fitzele...imi trece si mie laptele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Imi pare rau ca tot mai multi pitici si pitice au problemute.
Si noua ne dau roata iar colicii, mai ales seara, insa macar doarme noaptea.
Lavinia frumusel foc micul crestin, dar si mami si tati. Sa va traiasca .
Shtephy pe unde esti, nu scoti nasucul deloc?
Lumi pupam pitica bolnavioara
Andre sa vii cu rezultate bune
Am mai pus poze cu piscotelul meu, facute la 3 luni, le puteti vedea aici
Fetelor aici ninge, eu simt ca nu mai suport vremea asta, asa ca ma bag in pat pana nu se trezeste Vlad.
Va pupicesc pe toate (fara exceptii )

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua

FATA MEA www.youtube.com/watch?v=8lC6IhnTSZM" target="_blank"> SPUNE MMM-AAA-MMM

EDIT: PENTRU CINE NU ARE RABDARE SA SE UITE LA TOT FILMUL SA DEA LA MINUTUL 2:27

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Buna ziua

FATA MEA www.youtube.com/watch?v=8lC6IhnTSZM" target="_blank"> SPUNE MMM-AAA-MMM

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

hahaha, ce tare e Maya

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neatza dupa pranz si de la noi

Am inceput minunat saptamana... dupa ce de 5 zile ma macina migrena (nu mi-a trecut inca, doar nu ma mai doare asa rau ca sambata), azi dimineata ne-au ridicat masina . Am simtit toate valurile migrenei cum ma lovesc din nou, asa ca dupa 5 minute m-am gandit: bine ca am bani sa am masina si bine ca am bani sa o iau inapoi de la tampitii astia... si m-am mai calmat putin... Ma intrebam eu zilele astea daca sa dau X00 lei pe tortul de botez sau Y00 lei... lasa ca am dat azi 800 de lei pe distractia cu masina si m-am linistit. Plus taxi pana la parcul de masini . Ce m-as mai judeca eu cu primaria asta la care am de 3 ani cerere de loc de parcare la care nu am primit nici macar un raspuns negativ . Cel mai ciuda mi-e ca era parcata intr-un loc din care nu s-au ridicat niciodata masinile ca stau de 7 ani aici si stiu pe dinafara cum stau lucrurile in fata blocului... azi s-au gasit...
Mda... m-am plans. In rest toate bune, si Iulian pare usor mofturos la mancare, asa ca am bagat pompa la inaintare ca sa mentinem cantitatea de laptic pe cand i-or trece nazurile... eu mi-am pus niste henna in cap ca prea mult par alb am... am facut si niste mancare fara gust ... cam asta...

Andre, ai venit de la echo?

Pup you all

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5Andre, ai venit de la echo?
Ce inceput glorios de saptamana! Nu-ti urez "tot asa mai departe".Deseara mergem, acum exersam pusul in wrap si bagat copila pe sub geaca, sa nu o ninga. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Simina, ii tare scumpa Maya cum mmmhmmmama-uieste ea pe acolo

Am fost sa iau alocatia si trusoul si dupa 2 drumuri ca nu era casiera acolo prima data si o coada de juma de ora mi-am luat doar alocatia. Trusoul luna viitoare. Nu va mai spun ce-mi auzeau urechile la coada ca-mi venea sa las balta banii si sa plec. Discutau 2 mamici in spate si una din ele se lauda cu diversificarea bebelusei ei de 2 luni si jumatate, si cum papa fetita 2 portocale si 3 mere mari cu 2 biscuiti plus un biberon urias de lapte cu cereale (orez ce-i drept, se gandeste fata la gluten dar biscuitii aia ma indoiesc ca-s fara gluten) intr-o zi si era mandra mamica nevoie mare! Si cum i-a spus asistenta ca i s-a "slabit" laptele la 2 luni si sa nu-i combine 2 feluri de lapte (adica LM +LP completare) ca zapaceste fetita si-i da peste cap burtica sa-i dea doar lapte praf. Care din lp dupa 2 saptamani se facu milli de 1,5%. Mda...

Monis, naspa faza cu masina...

Andre parca tu ziceai de eco de sold si eu vreau sa-i fac la Teo la vreo 3 luni. Ptr cine nu stie nu e rau sa le faceti mai ales la fetite dar si la baietei ecografie de sold, este absolut inofensiva si poate depista o tendinta la /chiar o luxatie de sold in toata regula intr-un stadiu precoce cand poate fi relativ usor corectata, inainte sa mearga in 4 labe, sa fie pusi in premergator (pe care eu il urasc, dar na alta discutie) sau chiar sa mearga.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Andre bafta cu wrap-ul
Si eu am primit slingul azi.Abia astept sa se usuce sa-l pot incerca
Am vazut pe forum ,la sling ,ca-i bine sa nu imbracam copilasii cu salopeta de fas , ca sa nu alunece

Mergi la inceput

Inca ceva......priviti cum vin pescarusii la geamul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Buna ziua

EDIT: PENTRU CINE NU ARE RABDARE SA SE UITE LA TOT FILMUL SA DEA LA MINUTUL 2:27

Super tare pritesa ta cu ochi albastrii

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput