Fulgusori de nov-dec 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

As vrea si eu sa merg la ortoped (ca sa-mi spuna ca e totul ok cu forma picioarelor, ca la nastere aratau usor... straniu), dar nu stiu cum sa fac... ca aia la care vreau sa ma duc, consulta la o clinica privata la care e exclus sa ma duc ca e fix in partea aialalta de Bucuresti, iar la spital (care e aproape de mine) banuiesc ca-mi trebuie trimitere. Si pe pediatru l-am intrebat daca i se pare ceva la picioare si zice ca nu. Cum sa fac sa-i cer trimitere fara sa ma injure si sa mi-o si dea?

Diana... si mie mi-ar fi cazut urechile la asa discutie .. noroc ca atunci cand am ridicat una din cele 2 sume (ca si la noi s-au dat la fel, una intr-o luna si una urmeaza.... ) am stat f putin sa astept si nu am avut ocazia sa ascult de astea...

Andre, sper ca ai citit ce zice Kawaichan... a pus si poze cu pozitii.. poate mai gasesti acolo ce va info util legat de wrap. Cand imi scot si eu henna din par, ma apuc de exersat

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am revenit ca suna telefonul. Smaranditza, hai sa-ti spun cum am facut eu la Timeea. Dupa cum spuneam nu i-am dat cu biberonul cu doar san. Am eu problema mea cu biberoanele. Cat a supt bine, cat nu iara bine. Si daca nu vrea un san il dadeam pe celalalt apoi daca binevoia sa mai suga si din sanul cu nabadai f bine, daca nu pompa sa traiasca. Toata distractia a inceput la 2 luni cand eu inca o cantaream in draci si ma mulgeam dimineata si seara si puneam laptele in congelator. A inceput sa manance prost, cum spuneam de la 8-900 la 4-500 asa ca m-am muls frenetic si dupa ce am umplut un raft de congelator cu recipiente pe 2 straturi m-am calmat si am luat-o mai usor cu mulsul pana am renuntat de tot. Intr-o zi, dupa saptamani de mancat prost s-a hotarat fata mea sa manace bine. A sta la san cu ceasurile,a supt des si pana seara ajunsese la 800 de ml de lapte. Fara sa fiu nevoita sa-i dau completare, pur si simplu sanii mei au raspuns extrem de prompt la cererea crescuta. A doua zi a revenit la mancatul prost si am luat-o de la capat cu sanii cat bombele, muls etc.
Concluzie, evita biberonul. Lasa incolo cantaritul (pune cantarul undeva sus sau imprumuta-l pe undeva cateva zile pana iti trece mania cantaritului, eu asa am reusit sa scap) si da-i atat cat vrea sa suga, fara sa-l fortezi, din ce san vrea el. Sanul din care nu vrea sa suga mulge-l frumusel cat poti de des sa-ti menti lapticul in el, laptele baga-l la congelator asa ptr intarirea moralului (eu l-am aruncat pana la urma nu l-am folosit ca n-a fost niciodata cazul). Plimba-l in brate, canta-i, dai sa suga in timp ce te plimbi. te poti pune in fata oglinzii sau a geamului sa vada el afara sau in oglinda in timp ce suge. Stati stansi lipiti si cat mai dezbracati. Daca se opreste si se agita mai plimba-te cu el in brate sa ragaie si incerci iarasi.
Valabil si ptr tine si ptr LauraG f multi bebelusi au un san preferat. de cele mai multe ori e sanul stang, ptr ca stand la el si sugand se spune ca aud bataile inimii mamei exact ca in burtica. Nu stiu daca asa e, sunt copilasi care prefera dreptul (ca finutul meu). De obicei prefera sanul din care vine mai usor laptele si astfel au tendinta sa-l suprastimuleze si se ajunge ca din sanul care ii place sa-si ia 2/3 sau mai bine din laptelele pe care-l bea. Ideea e sa nu-i fortati, chiar si un san poate produce suficient lapte sa-i ajunga toata ziua, ganditi-va si la mamele care alapteaza gemeni. Cat vor sa suga si din sanul "lesinat" cum ii zice cumatra mea e f bine, daca vreti puteti voi sa mai mulgeti din el sa-l mentineti "in forma".

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Andre, sper ca ai citit ce zice Kawaichan... a pus si poze cu pozitii.. poate mai gasesti acolo ce va info util legat de wrap. Cand imi scot si eu henna din par, ma apuc de exersat

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Ma intereseaza si pe mine, nu dai un copy/paste aici te rog mult? (am frunzarit la dovlecei si n-am gasit asa in goana calului...)

Trimiterea nu-ti trebuie de la pediatru ci de la medicul de familie. Mergi si-i ceri trimitere ptr consult ortopedic si eco de sold si gata! daca pediatrul e medicul de familie al copilului il iei cu periuta, ca ai dori sa fi tu 100% sigura ca e totul in regula si gata!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5Andre, sper ca ai citit ce zice Kawaichan... a pus si poze cu pozitii.. poate mai gasesti acolo ce va info util legat de wrap. Cand imi scot si eu henna din par, ma apuc de exersat
Am pierdut postarea si o caut in disperare Azi mi-a reusit ceva ceva mai multe decat zilele trecute. In sensul ca am pus-o in wrap, a urlat, iar dupa 5 minute a adormit ca un sufletel mic si scump. E drept ca am legat wrapul strans si sus. Piciorusele ii erau exact asa cum imi spuneai, desfacute, cu genunchii mai sus de fundic si ca o broscuta. Dupa o vreme am incercat sa fac niste poze in oglinda si cand am vazut-o cat era de chircita si adunata acolo, am scos-o instant, desi dormea asa frumos. Cred ca mai degraba tine de siguranta mamei, decat de pozitia copilului. Ma gandeam sa il intreb azi pe nenea doctoru' la care mergem ce parere are, parca daca iti spune un medic iti da o anumita siguranta. Fetele, multumim de urari Simi Maya e tare scumpa, sa-ti traiasca! A mea nu 'zice" decat "ioi" la colici si ceva "aaaaoooooo eoooooooo" la un soricel. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Inca ceva......priviti cum vin pescarusii la geamul meu

ce tare...inca mai sunt acolo

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Citat:

ce tare...inca mai sunt acolo

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU

nu, nu mai sunt
Sunt poze facute acum 2-3 zile (nu mai stiu)

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Citat:

pescarusi in Bucuresti? Puteam sa jur ca numai la mare ii vezi (nu radeti de mine...0

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Diana si mi-e mi s-a zbarlit efectiv pielea cand am auzit ca e vb de doar un prunc de 2.5luni, mai mic decat fiimea...
Dar daca stai si te gandesti bine, noi aici am avut ocazia sa discutam despre astea, sa ne informam, sa despicam firul in patru, pe cand restul mamicilor care poate nu au acces la net si se iau dupa ce zice lumea, respectiv o asistenta 'desteapta tareeeee' sau mame/soacre/bunici/neamuri asa de devreme incep cu diversificarea..
Numai eu am primit inclusiv de la soacramea sfatu sa ii dau pe limbuta sa simta si ea diverse gusturi..bunica sotului ca ea le dadea la nepoti nu stiu ce la nu stiu cate luni..si alte alte sfaturi de astea ft ''intelepte'' Stau si ma gandesc ca pt femeile care nu isi bat capu sa faca ce e mai corect si mai bine pentru bebeii lor , procedeaza precum mamica de care povestesti tu..Si mare pacat..ca uite asa peste cativa ani se ingroasa randurile copiilor obezi/ cu probleme gastrice sau mai stiu eu ce alte problemute..

Simi
, tare scumpica Maya!! cum il spune ea asa clar pe 'M'

Monis, nasoala treaba asta cu parcarile prin Bucuresti! Doar ce vedeam si eu saptamana trecuta la stiri cum ridica masinile parcate printre blocuri.. Bine ca ai putut sa vezi si partea buna a lucrurilor!

Fetelor, bafta cu slingurile si wrapurile!

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Citat:

pescarusi in Bucuresti? Puteam sa jur ca numai la mare ii vezi (nu radeti de mine...0

Filmulete

Da, vin zilnic, ca le pune lumea paine pe aerele conditionate

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

hello
Andre, Diana, uite aici pozele,exact asta citeam si eu acum:http://family.webshots.com/album/576576074Onyzqx
si aici descrie Kawa diverse baby carriers.http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148024&whichpage=7

gasiti si aici pozitii:http://www.calinbleu.com/baby_sling_instructions.html

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput