Fulgusori de nov-dec 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 18
lili_a spune:
Bun gasit fetelor! Sint inca in recuperari, raspund la ce-am citit:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 hello moama, in ritmul asta vom fi codasele de la scutece... pana fac fulgusorii un an, poate scriem si noi 50 de capitole Ai dreptate! Cred ca asta se intimpla si datorita faptului ca nu s-a mai aruncat demultisor "pe piata" un subiect care sa ne incite... lili_a - uite m-am apucat de o carte a unui din cei 2 frati Florian si anume www.polirom.ro/catalog/carte/si-hams-si-regretel-3582/" target="_blank">Si Hams si Regretel |
Mmmm, ma faci sa-mi doresc un drum la Carturesti. Mi-a placut Baiuteii mult ca-mi trezeste nostalgii din copilaria in fata blocului din Militari si si mai tare Zilele Regelui, a lui Filip Florian, tare frumos scrisa. Vreau si Degete mici. Marturisesc cu rusine ca dupa ce a luat Herta Mueller Nobelul mi-am cumparat si asta si nici n-am apucat s-o deschid
dankutza ai PM
dymomo saracuta!

Lumi cum ti-au diagnosticat-o pe Annabelle asa repede? Ca fi-mea varsa si se chinuie de o luna si tot a zis dr. sa mai asteptam si apoi sa-i facem investigatiile (ph-metria care arata aciditatea si endoscopia care evidentiaza posibile leziuni ale esofagului) si abia apoi tratament pt ca medicamentele au efecte secundare... Monis ai stii daca are reflux, ca se manifesta ca la adulti dar mai chinuitor: varsaturi, ii vine inapoi secretie dupa ce maninca, se chinuie etc.
Edit: vad ca ai zis cum s-a pus diagnosticul. Gastroenterologul la care am fost eu a zis ca nu pune un asemenea diagnostic fara investigatiile de care am zis mai sus.
si multa sanatate Annabellei, sa ne zici si noua cum ii merge in urma tratamentuluiLavi felicitari pt botez!
Ava la voi cum a fost?
DianaR spune:
| citat din mesajul lui coquelicot hello Andre, Diana, uite aici pozele,exact asta citeam si eu acum:http://family.webshots.com/album/576576074Onyzqx si aici descrie Kawa diverse baby carriers.http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148024&whichpage=7 gasiti si aici pozitii:http://www.calinbleu.com/baby_sling_instructions.html ![]() mami de bebe MATEI (10.11.2009) |
. Ma pun pe studiat.
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09) Filmulete
monis5 spune:
| citat din mesajul lui coquelicot hello Andre, Diana, uite aici pozele,exact asta citeam si eu acum:http://family.webshots.com/album/576576074Onyzqx si aici descrie Kawa diverse baby carriers.http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148024&whichpage=7 gasiti si aici pozitii:http://www.calinbleu.com/baby_sling_instructions.html ![]() mami de bebe MATEI (10.11.2009) |
super
m-ai salvat 
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.
DianaR spune:
Am citit asa in fuga informatiile despre wrap/sling/ mai pun un link (l-am mai pus eu, mie mi se pare fain explicat acolo cu poze ptr fiecare gest) despre diverse pozitii de purtat copilul in wrap cu poze ilustrative. Daca dati search pe you tube la diversele nume de pozitii gasiti filmulete facute de mamici.
Linkul: http://www.wrapyourbaby.com/crosscradle.htm
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
dankutza spune:
Diana ce mi-au auzit si mie urechile la coada pt prima de nastere, m-a socat de-a dreptul. Ce pot sa spun, noi suntem norocoase ca ne-am gasut una pe alta si ne ajutam. Ce afla una le spune si celorlalte. Ca nu poti sa le stii pe toate. Mare noroc cu Dc-ul asta. 
Simina cred ca esti in al noulea cer. Zbucimix a spus mama foarte clar la 4 luni si 3 zile. Deci cam peste o luna mamicile mai "mari" sa se astepte. 
Lill-a mesri de Pm. De saptaman viitoare ma bag la vorbitor cu sefii de restaurant. Deocamdata, sa treaca cu bine operatia mamei. Posibil sa fie operata duminica. Sa trecem de asta si o sa imi arda si mie de botez. PAna atunci sunt cu inima cat un purice. 
Lumi multa sanatate la papusica ta. Sper din tot sufletul ca tratamentul sa functioneze sa se faca bine. 
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank">
Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix
Rony spune:
Bine ai venit in clubul contribuabililor fara voi la primarie
mi-a mi-a ridicat-o de 2 ori deja
si au venit la usa odata - politia comunitara sect 2 sa-mi dea amenda de 15 milioane pentru ca m-am urcat ( cu o seara inainte)cu o roata pe spatiul verde- care era maro , dar nu conteaza[olala le-am spus ca nu platesc si nici nu semnez procesul verbal si nu am mai auzit de ei ![]()
| citat din mesajul lui monis5 Neatza dupa pranz si de la noi Am inceput minunat saptamana... dupa ce de 5 zile ma macina migrena (nu mi-a trecut inca, doar nu ma mai doare asa rau ca sambata), azi dimineata ne-au ridicat masina . Am simtit toate valurile migrenei cum ma lovesc din nou, asa ca dupa 5 minute m-am gandit: bine ca am bani sa am masina si bine ca am bani sa o iau inapoi de la tampitii astia... si m-am mai calmat putin... Ma intrebam eu zilele astea daca sa dau X00 lei pe tortul de botez sau Y00 lei... lasa ca am dat azi 800 de lei pe distractia cu masina si m-am linistit . Plus taxi pana la parcul de masini . Cel mai ciuda mi-e ca era parcata intr-un loc din care nu s-au ridicat niciodata masinile ca stau de 7 ani aici si stiu pe dinafara cum stau lucrurile in fata blocului... azi s-au gasit...Mda... m-am plans. In rest toate bune, si Iulian pare usor mofturos la mancare, asa ca am bagat pompa la inaintare ca sa mentinem cantitatea de laptic pe cand i-or trece nazurile... eu mi-am pus niste henna in cap ca prea mult par alb am... am facut si niste mancare fara gust ... cam asta...Andre, ai venit de la echo? Pup you all ![]() monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) poze de azi de ieri In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride. ![]() |
krelia spune:
bonsoir..in curand...
am reusit sa ies cat de cat din butoias...dupa niste zile plicticoase, dureroase, gripate....cu smiorcaieli si cu toate cele...in fine, altele or fi mai rele...
astazi, am reusit sa ma enervez...apropos de primarii...si locuri de parcare si zapezi....cred ca pana mor o sa ma intreb ca proasta...de ce nu-s fac ei treaba pana la capat..de ce nu incarca naiba zapada de pe carosabil si cea de pe margini, care s-a adunat in munti si gramezi uriase...si le e mult mai usor sa o ia dintr-o parte si s-o mute fix pe un loc de parcare (care era gol la momentul respectiv) si sa-mi obtureze mie iesirea din garaj....dupa cum spuneam...in fine, altele or fi mai rele...
pana una alta, ieri am avut o zi tare frumoasa, am facut sedinta foto cu printesu'..care s-a comportat exemplar...ca un adevarat foto-model ![]()
nu mai stiu ce sa zic..nu mai sunt la zi cu noutatile...poate sunt chiar putin iesita din schema....oricum, va doresc tuturor sanatate...sa se rezolve cat ma repede problemutele.....felicitari bb-ilor crestinati (acu'-acu' vine si randul lu' printes)......si sa treaca odata zapada asta ca nu mai pot....cat imi placea mie...acum ctred ca o urasc...
am fugit la "gustarea" de dupa-amiaza
...pupici tuturor!
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali
laviniablaga spune:
Fetele mele va pup pe toate si va multumesc de commenturi.
Liliana sa stii ca imi plac tare mult pozele de la botezul lui Alexandru.
Simina, nu ma mai satur sa o privesc pe Maya.
DianaR...esti comoara noastra!
Monis...te pupacesc!
Krelia ma bucur ca ai mai dat semne de viata...ca mai ieri spuneam ca mi-e dor de tine!
shtephy 
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!

Avem 3 lunitze!!!

MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
monis5 spune:
Diana - stiu ca trimiterea trebuie de la medicul de familie, dar medicul de familie al lui Iulian este si pediatru (medicul nostru de familie e unul de adulti). Deci trebuie s-o folosesc pe "periuta"
(desi recunosc ca nu i-am cerut vreo trimitere pana acum si m-ar fi refuzat... imi fac eu scenarii...
)
Sa stii ca si eu m-am tot minunat ca am vazut pescarusi prin Buc, pana m-a lamurit tata, ca traiesc pe Dambovita.
Eu personal nu stiu pasari mai scarboase pe lumea asta 
Andre - daca intrebi doctorul, macar intreaba de toate device-urile (sling, wrap, carrier, marsupiu, babynest). Parerea mea e ca va beli ochii la tine
, dar mai stii? 
Laurairina - m-am enervat rau initial, dar din cauza ca m-a speriat durerea de cap ce urma sa vie, am reusit sa judec: la ce-mi mai ajuta sa ma enervez, ca tot tb sa dau banii aia ca sa iau masina inapoi.
Ce ma intreb eu este cum faci daca iti ridica masina cand esti in vacanta si habar nu ai si te pomenesti dupa 2 saptamani ca ai de platit 400 lei / zi (taxa de 'gazduire') X 14 zile ??? 

Lili_a - si mie mi-a placut Baiuteii f tare
Am pricipit si cu esofagita. Multa sanatate!
Rony - imi amintesc cand ai scris povestea cu 'spatiul verde' si ce ai facut. Treaba e ca ti-au lasat masina la locul ei. Legea zice ca daca o lasi la prostovanii astia 30 de zile fara s-o ridici, ei au dreptul sa ti-o scoata la vanzare!
Nu stiu daca e confirmata sau nu stirea din primavara de pe Realitatea, care spunea ca in Buc sunt 180.000 locuri parcare si "numai" 1.700.000 soferi 
Si daca ar fi 800.000 locuri de parcare, tot ar ramane jumate din soferi pe bara...
In fiecare zi ma conving ca e buna alegerea sa traiesc in continuare in Ro si tot mai des vin tot felul de "lucruri" sa ma contrazica... 
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride. 
Rony spune:
bebelake al meu incearca sa faca kk si se screme saracutul de nu mai poate! trebuie sa ma mobilizez si sa incep sa-i dau cate un pic de suc de mar cu morcov pentru a-i regla putin stomacelul!
In rest este grasut : 7kilo si jumatate la 3 luni si fff cuminte: noaptea se culca pe la 10:00 si prima trezire pe la 4 si a doua pe la 8 sau 9- trezirea definitiva la 10- sunt fericita!!!
pentru ca Anais, fetita mea de 5 ani, se trezea fix la 6 si pana la ora 9 trebuia sa ma joc cu ea; asta a durat pana la 3 ani- si acum este ceasornicul casei ! ne da trezirea la 7 dimineata!

. Plus taxi pana la parcul de masini
. Cel mai ciuda mi-e ca era parcata intr-un loc din care nu s-au ridicat niciodata masinile ca stau de 7 ani aici si stiu pe dinafara cum stau lucrurile in fata blocului... azi s-au gasit...