Fulgusori de nov-dec 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Ia uitati ce poata sa faca Zbuciumix cu perna mea de alaptat

http://www.youtube.com/watch?v=5J_WWUVCzWI

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank"> Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_80
fetelor, am si eu o intrebare, mie dr mi-a spus sa nu fac baie (sa fac doar dus) pana la 2 luni de la cezariana. azi avem 7 saptamani, dar eu sunt disperata sa fac o baie, ador baia cu spuma si uleiuri....e cea mai mare relaxare pt mine. voi cand ati inceput sa faceti baie?

Mie mi-a zis dr ca nu am nici o restrictie cita vreme cicatricea este sudata bine, nu supureaza etc deci eu zic ca poti sa faci baita dorita
Citat:
citat din mesajul lui monica_80
fetelor cu ce v-ati imbracat sau cu ce planuiti sa va imbracati la botez?

Eu mi-am luat o rochita neagra simpla, tip sarafan de la Zara.Nu m-am hotarit inca daca pun o camasa pe dedesubt sau o pun pe piele si-mi pun ceva dragut deasupra
Andre sigur o sa iasa ecografia bine, Mariuca a facut si pipi cind i-am facut-o
Laura Garner am mai auzit de bbei care au preferinta pt unul dintre sini. Parca tu aveai un fel de consiliera pt alaptare, ea ce zice?
Camy cred ca esti tare draguta cum dansezi tu cu Flavius, ma bucur tare pt tine
Diana multumesc tare pt articolul despre reflux
Simina ce tare e Maya. Brrr,mie mi-e cam frica de pescarusi
Many-bani ce baiat mare si frumos ai

de scump Maria
[/quote]

Mergi la inceput

Monisule oof, cu masina. Si mie mi-au ridicat-o din fata de la MTR cind m-am dus la Filantropia la control dupa nastere . Zilele astea mi-a venit si amenda acasa , asta ca sa te pregatesti sa rotunjesti suma la 10 milioane
Diana aolica ce discutii, bietii copii cu stomacelul dat peste cap de mici. Eu am fost azi sa depun dosarul de CIC (care la sect 2 se depune la decese) si am auzit alte chestii horror: “trebuie sa aveti si buletinul mortului! Pai e mort, n-are buletin :) Atunci mergeti la politie sa va dea adeverinta cu ultimul domiciliu. Pai n-are nici casa! Pai acolo unde l-ati gasit mort”

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

hello
Andre, Diana, uite aici pozele,exact asta citeam si eu acum:http://family.webshots.com/album/576576074Onyzqx
si aici descrie

Marsupiul ala - Ergo il am si eu, la sling inca nu m-am incumetat
Kreliutza iesi din butoi sa nu te inzapezesti acolo Hai vino la noi sa mai ne plingem de primarii, mai dezbatem o rochitza de botez, un moft de-al printzesilor si printeselor, e tare fain
He, he ,mi-a scapat din greseala semnatura Monicai80 si se potriveste

Mergi la inceput

Si raportul de kg, lauriciule sa traiti! Vreau si saptamina asta: 54.3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

Diana aolica ce discutii, bietii copii cu stomacelul dat peste cap de mici. Eu am fost azi sa depun dosarul de CIC (care la sect 2 se depune la decese) si am auzit alte chestii horror: “trebuie sa aveti si buletinul mortului! Pai e mort, n-are buletin :) Atunci mergeti la politie sa va dea adeverinta cu ultimul domiciliu. Pai n-are nici casa! Pai acolo unde l-ati gasit mort”

adica, ma scuzati, pot sa rad?!?!

(am patit si eu una de asta, nu chiar la acelasi nivel calitativ, dar... am sunat la sectia de politie - acum multi ani, dar nu ca asta ar fi o scuza de care apartine casa in care urma sa-mi fac mutatia - eu neavand nici o calitate atunci, adica nu eram nici nevasta, nici proprietareasa, pur si simplu ma mutam definitiv in casa cuiva - si l-am intrebat pe ofiterul de serviciu ce acte imi trebuie; si aflu ca imi trebuie buletinul proprietarului cu adresa la care urma sa stau eu. Ii spun frumos ca omul sta in alta parte. Intrebarea care ma nauceste: de ce? Imi revin si zic: pentru ca are si alta casa. Ihi, zice el... sta putin si-mi zice: asta e, va trebuie buletinul lui cu adresa la care vreti mutatia... Ma enervez si-l intreb ce face in cazul in care are 5 case. Rapsunsul raspicat a fost: isi face mutatie in toate )

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Inca ceva......priviti cum vin pescarusii la geamul meu

ce tare...inca mai sunt acolo

[font=Book Antiqua]Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)

nu, nu mai sunt
Sunt poze facute acum 2-3 zile (nu mai stiu)

lool, in sensul ca stiam ca aveti la bloc pescarusi, dar ma gandeam ca intre timp (de cand nu i-am mai vazut) au plecat

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5
adica, ma scuzati, pot sa rad?!?!

(am patit si eu una de asta, nu chiar la acelasi nivel calitativ, dar... am sunat la sectia de politie - acum multi ani, dar nu ca asta ar fi o scuza de care apartine casa in care urma sa-mi fac mutatia - eu neavand nici o calitate atunci, adica nu eram nici nevasta, nici proprietareasa, pur si simplu ma mutam definitiv in casa cuiva - si l-am intrebat pe ofiterul de serviciu ce acte imi trebuie; si aflu ca imi trebuie buletinul proprietarului cu adresa la care urma sa stau eu. Ii spun frumos ca omul sta in alta parte. Intrebarea care ma nauceste: de ce? Imi revin si zic: pentru ca are si alta casa. Ihi, zice el... sta putin si-mi zice: asta e, va trebuie buletinul lui cu adresa la care vreti mutatia... Ma enervez si-l intreb ce face in cazul in care are 5 case. Rapsunsul raspicat a fost: isi face mutatie in toate )

Pai poti sa rizi, ca si pe mine ma luase. Oricum, era ca la nebuni acolo,auzeam numai fragmente de conversatie al caror subiect era "mortu'" sau "decedatul", si parca toti murisera in niste conditii d-astea gen CSI, n-aveau acte, n-aveau certificat de deces, rudele nu stiau sa citeasca la avizier deci n-aveau hirtoagele la ei...
Tare si politistul tau, saracul improviza si el
Mie mi-a mai trecut risul cind mi s-a rastit tanti la mine: "2 luni, 2 luni jumate" si din off se auzea corul cu "mortu" si "decedatu"
Ca sa-mi incep saptamina cu sadism m-am dus si la faimosul sediu din Hambarului ca sa depun extrasul de cont sa-mi vireze si alocatia pe card. Cica din aprilie si asta... oare le ia 2 luni ca sa copieze un IBAN intr-o baza de date?
Ca bine ziceai tu cu tara asta...
Ma duc pe paturica de activitati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

smaranditza cum iti dai seama cat mananca el la san (cati ml)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Gata, am revenit. Copila e "perfecta, cu alura de fotomodel". Are soldurile dezvoltate ca un bebe de 3 luni, asa ca pot sta perfect linistita. Recomanda un control ortopedic la 4 luni jumate la orice copilas. Monisule Sa stii ca am intrebat de toate carryer-urile fara sa citesc postarea ta, m-a ascultat vreo 3 minute, dupa care mi-a zis asa "doamna, copilul va da de stire cand ii faceti vreun rau, daca in wrap urla, il aruncati, daca in carucior urla, il aruncati". (emoticonul ala care ne e antipatic). Coqu Saru mana (ca sa va dati seama cata minte am, citisem postarea lui Kawa, dar nu am gasit wrapul care ma interesa, asa ca am citit pe diagonala). Oricum, vorba lui Raluci se uita lumea ca la felul 15 cand vede copilul in wrap. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

nici eu nu-mi dau seama cum stiti voi cati ml mananca bebe la san (in afara cand mulgeti laptele).

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput