Fulgusori de nov-dec 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Il cantaresc inainte de supt si dupa supt, ca o paranoica ce sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Raport kg:
66.6kg

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Buna seara

vai Monis, Lili nu am mai ras demult asa, cu lacrimi

Many_bani ai un baietel superb, cum sta el frumusel in fundulet

dankutza l-am vazut pe zbuciumix, bine ca nu a cazut la cat s-a invartit pe pat cu perna aia

Monisule naspa rau faza cu masina, eu nu cred ca aveam taria sa privesc situatia cu calm, felicitari

Krelia Rares al tau e asa de frumos ca-i bun de luat la reclame pt copii

Lumi pupam printesica frumoasa si speram sa treaca repede perioada asta nasoala si Annabelle sa se faca bine , imi pare asa de rau ca a trebuit sa treci prin asta [imbratisare]

Simina Maya este o dulceata, cred ca te-ai topit toata cand ai auzit-o

trimit si revin ca si asa am inceput mesajul acu' o ora jumate

pupici

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Fetelor am aparut si eu. Tot umflata sunt dar sper ca pana sambata la cumatrie sa mai cedeze. Acu dimineata la 7.30 am program de plimbat pana la spital la schimbat mesa operatiune "super placuta".
Si al meu odor are preferinte el suge mai mult la sanul drept. Dar al meu copil e mort dupa tatza(probabil unde nu are ma'sa suficient) asa ca sanul nu il refuza niciodata indiferent de ora, inainte sau dupa biberon.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Andre - super (partea cu soldurile I mean ) ce fain sa ai vesti bune de luni
La mine, ca sa fie garnitura (inafara de factura de 833 lei pentru ridicat masina si amenda de parcare aiurea de 120 de lei ), mi-a venit instiintare de la administratia locala ca sunt datoare 240 de lei. Bineinteles ca tampenia asta e de la o amenda (de 120 de lei) pe care am primit-o de la politie prin mai si pe care am platit-o. Doar ca astora trebuie sa le demosntrezi tu cu hartiile tale ca ai platit, ca nu ar putea exista o baza de date comuna in care sa se holbeze si sa vada cine e datornic si cine nu . Cred ca voi pastra "demonstratia" asta pentru o zi ca asta de azi... cand n-am unde sa urlu, ma duc la administratia locala cu dovada platii amenzii si-mi descarc pe acolo niste frustrari

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5Cred ca voi pastra "demonstratia" asta pentru o zi ca asta de azi... cand n-am unde sa urlu, ma duc la administratia locala cu dovada platii amenzii si-mi descarc pe acolo niste frustrari
scuze ca rad, dar mi te imaginez. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Cred ca voi pastra "demonstratia" asta pentru o zi ca asta de azi... cand n-am unde sa urlu, ma duc la administratia locala cu dovada platii amenzii si-mi descarc pe acolo niste frustrari

scuze ca rad, dar mi te imaginez.

Chiara Ada, vita mia

Chiara creste

daca reusesc sa nu ma enervez, pot scoate usor din sarite un functionar public

hai ca m-am plans destul in public, de ce nu esti pe mess?

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5hai ca m-am plans destul in public, de ce nu esti pe mess?
Ca sa vorbesti cu mine si pe forum Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Monisule te inteleg. Cunoac senzatia. Azi dimineata era sa il apuc de ciuf pe d-nul dr care imi zicea ca aschimbarea mesei nu e o operatiune "prea agreabila". Si cand m-a sagetat pana im creer... Asa ca incep zilele "fericita".
Nu mai zic ca din cauza batistei reci pe care o tin non-stop la obraz ma doare gatul si tusesc de trezesc copilul din somn.
Mai ca as urla.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui monis5
hai ca m-am plans destul in public, de ce nu esti pe mess?

Ca sa vorbesti cu mine si pe forum

Chiara Ada, vita mia

Chiara creste

poze de azi de ieri

Mergi la inceput