Fulgusori de nov-dec 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Monisule scuze, da esti tare comica in razboi cu autoritatile Eu nu prea reusesc sa-mi pastrez calmul ca sa terorizez functionari, desi mi-ar placea. Oricum, urasc in ce m-a transformat maturitatea respectiv mersul mai des prin spitale, mi-e foarte natural sa dau spaga la doctori, popi etc
Dymomo nu merge sa faci gargara cu putina tuica? Sa mai amorteasca durerea?

Bai fetilor, ia lasati voi mess-ul si veniti si faceti antren si voie buna si acili sha ca sa terminam si noi si capitolul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Monisule te inteleg. Cunoac senzatia. Azi dimineata era sa il apuc de ciuf pe d-nul dr care imi zicea ca aschimbarea mesei nu e o operatiune "prea agreabila". Si cand m-a sagetat pana im creer... Asa ca incep zilele "fericita".
Nu mai zic ca din cauza batistei reci pe care o tin non-stop la obraz ma doare gatul si tusesc de trezesc copilul din somn.
Mai ca as urla.

mami fericit de Dan Mihail

gata, in secunda asta am incetat. Atata vreme cat nu e o problema de sanatate, nici nu merita bagata in seama. Cand te aud, mi se zburleste parul in cap . Pup tare!

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

PRIMA PLIMBARE IN SLING....ai placeeeee

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Lili,Annabelle nu varsa,doar o vad(zilnic) ca mesteca la cate o bucatica de branzica si regurgiteaza cantitati mici de lichid incolor si bucatele de branzica...Din cate am citit,e mai rau ca nu varsa.
Pediatra a spus sa incercam cateva zile cu Motilium,sa vedem daca apare vreo modificare,apoi ne vom gandi la raze si endoscopie. Eu am facut endoscopie acum cativa ani,si la inceputul anului trecut am avut 4 incercari de endoscopie,toate esuate,cand am fost internata in spital. E teribil sa treci prin asa ceva,si ma bucur ca pediatra nu a sarit direct la endoscopie....oricum,daca se inrautateste situatia,nu vom avea incotro,din pacate,si va trebui sa trecem si prin asa ceva....

Partea buna....astazi a papat fara plansete!!! Nu a mancat mult,dar totusi,un pic mai bine! Maine voi avea si rezultatele analizelor,si mai vedem.

Many_bany, Dancutza, Ancutza,va pup si va multumesc ca va ganditi la noi!

Monis,imi pare foarte rau pt problemele cu masina si banii cheltuiti aiurea.

Dymomo,sper sa-ti treaca cat mai repede maseaua.Si multa sanatate lui Danut!

Andre,ma bucur ca ati venit cu rezultate bune de la eco!Pupam italianca frumoasa!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

fac sub nou
Diana

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

capitolul 16

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Lumi ma bucur ca ati gasit asa repede buba(asta din experienta mea lalaita de pe 17 dec si inca neelucidata). printesa sa se faca bine. Voi ati ajuns la control la cardio? Eu am uitat sa iti zic ca dupa primul dr la care am fost cu Danut ma carat socrela si la cel la care ai fost tu(ca de.. au fost colegi) si diagnosticul a fost acelasi. Acu am zis ca mergem iar la amandoi. La primul ar tebui sa mergen acuma in febr numai ca danut a avut muci iar la el in cabinet era in nov cand am fost super frig iar Danut dezbracat si plans s-a invinetit tot. Acuma insa cand sunt temperaturile astea imi e cam frica sa nu o fac lata cu o raceala adevarata. Dupa cumatrie vedem. Nu mai zic ca spre rusinea mea eu inca nu am ajuns la control la ginecolog din cauza problemelor lui Danut si acu maseaua mea... Dar o fac eu si pe asta.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput