Fulgusori de nov-dec 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

mai face cineva prevenar la copil? din cate am inteles e un vaccin optional...

eu trebuie sa ma hotarasc repede, pana la sfarsitul saptamanii, pentru ca pediatra imi propune sa-l facem la 3 luni si nu stiu ce sa fac...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de Emil-Gabriel si Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
intrebare - cum curatati urechiusele lui bebe?

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

eu folosesc betisoare cu opritor si curat atat pavilionul urechii (in toate "santuletele" unde se acumuleaza descuamari ale pielii) cat si in spatele urechii, unde iarasi gasesc multa piele descuamata... in "gaurica urechii" mi s-a spus sa nu curat pe motiv ca din ce curat mai tare, din atat se formeaza mai multa ceara, dar eu totusi curat fara sa insist...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Exact asta am avut azi in program, pentru prima data. Ore intregi am povestit asa. Pupam pe Sabinuta

Chiara Ada, vita mia

Chiara creste

oooo , felicitari, o zi importanta pt mami de Chiara

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

simina_kin eu ma gandesc sa le cumpar la nasi o lenjerie din aia bengoasa, ca in filme, din saten, care atarna si are multe perne.
Cam cat credeti ca o fi una? 6-7 milioane sau mai mult?
Spune-mi, te rog, la cat ti-a iesit meniul? AI putea sa imi spui si ce restaurant ai ales? Mersi

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank"> Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Buna, fetelor!
Nu mai tin pasul cu voi :(

Pot sa intreb si eu ceva?
Ce termometru folositi?
Eu am clasicul cu mercur, de cand lumea, dar l-am tinut azi 5 minute in funduletul fetei, mi s-a parut o vesnicie, bineinteles ca s-a marait si mi-a scos peri albi!
Am vazut ca sunt digitale care arata intr-un minut, oare sunt bune?
Multumesc mult!

Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)

Noua la curs ne-a spus sa folosim din alea cu mercur. Ce scrie pe ele, este sfant. Cele electronice te pot duce in eroare.

Mami de amazoana

www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank"> Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crlp

petrecere frumoasa tuturor celor ce-si boteaza copiii

noi am avut po seara
Matei a urlat de la 6.30 pana pe la 8.00 cand i-am facut baita si i-am dat papa apoi am reusit sa-l adorm
s-a trezit la 23.30 si abia la 1.00 am reusit cu greu sa-l adorm
se pare ca avem niste colici fffffff urati ce nu vor deloc sa cedeze
azi am schimbat LP, am luat TOPFER, MAI FOLOSESTE CINEVA, CUM E?
pana acum am folosit NAN, dar poate nu-i face bine...nu stiu ce sa mai zic sper la zile mai bune
toate lumea si urez LA MULTI ANI sarbatoritilor

cea mai fericita de MATEI

poze

Carla, eu folosesc Topfer. AM numai cuvinte de lauda la adresa lui. In primul rand nu pute precum PreNan si Nan. Este mai scump, dar merita. Fetitei mele ii merge bine cu el. Suntem pe Topfer exclusiv de vreo saptamana.
Daca vrei, iti dau niste numere de telefon, unde sa suni, ca sa iti faca un card de reducere 20% pt produsele Topfer, la farmacia Dona. Cutia costa 57 lei in mod normal, eu o iau cu 45 lei.
SA imi spui daca vrei ca iti trimit numerele prin PM.

Mami de amazoana

Mergi la inceput

lavi, petrecere frumoasa!

dankuta, ma intereseaza si pe mine sa trecem pe Topfer, poti sa-mi dai si mie datele de contact? merci

Intrebare (legat de botez): la biserica se pot servi bomboane in loc de prajituri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Azi a dormit Teodora toata ziua, nu cred ca a stat treaza mai mult de o ora in total... Si cand sugea dormea. Deci la noapte o sa avem party, eu cu ea

Ancutza, ce fain vorbeste Sabinutza cu mami

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Eu am o dilema
Se zice ca dupa slujba nasii sting lumanarea pe tocul usii si inmaneaza copilul....eu cum fac??? ca invitatii vin la biserica direct ca nu stie nimeni adr resturantului, si le-am zis ca plecam cu totii de la biserica direct la rest....biserica este in fata bloculuisa urc pana sus cu nasii sa stingem lumanarea si sa o lasam acasa????
Sau trebuie luata la local???daca o luam aprinsa pana acolo se stinge singura

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Seara buna!

Sanatate multa mamicilor si bebeilor bolnaviori!

ariadna, eu am cumparat bomboane ambalate Heidi.
"BUNICA" de la comenturile indemnizatiei e foarte...bunica

simina, daca tot sunteti acolo, lasati-o acasa, parerea mea, hic

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput