Fulgusori de nov-dec 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dienutze - imi pare rau, abia acum 2 zile mi-am citit mailul de la munca si am vazut ca mi-ai scris . Spune-mi daca la ora asta te mai pot ajuta cu ceva.
Noi avem un termometru cu capat flexibil pe care l-am verificat la inceput cu cel cu mercur (adica am luat cu ambele temperatura in funduletul copilului). Cum au aratat ambele aceeasi valoare, acum ii iau doar cu cel electronic.

Dymomo - of si tu. Si eu planuiesc sa-l alaptez in curand si imediat dupa aia bag ceva tare ca nu mai rezist. Trebuie sa-mi treaca pentru ca nu ma pot nici apleca sa-l iau in brate. Vezi ce faci cu soacra . Ma bucur tare in schimb ca pare sa mearga treaba cu alaptatul la voi! Multa sanatate

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata si de la mine!
Am intrat sa urez increstinare frumoasa tuturor mamicilor care isi boteaza pruncii astazi, si distractie placuta la petrecerea de dupa!
Dymomo, si eu am avut dureri ingrozitoare de masea vreo 4 zile, am luat paracetamol simplu la inceput, dar nu prea imi lua durerea decat pt scurt timp, pe urma mi-a zis Ancutza ca ea a luat supozitoare Clafen-recomandate de pe vremea cand era in spital, si am pus de alea..Cum puneam un supozitor cum imi lua durerea vreo 6 oreDesi si in prospectul lor scria ca nu sunt indicate in alaptare, eu de alea am luat, ca nu mai puteam de durere..plus ca de la farmacie la fel mi-au zis si farmacistele, ca nu prea au cum sa faca mare rau..
Eu de cateva zile ma tot documentez sa fac alt pulover la rechinasa, asta mi-e ultima indeletnicire de lipsesc de pe aici Plus ca ma ajuta si rechinasa care isi petrece din ce in ce mai mult timp in centrul de activitati, are ea un ursulet cu zdranganele pe care tot il trage tot il impinge..si uite aasa mai sta si ea cumintica.
Pup toate mamicile si va urez wee placut, acusica fug la socrela, sa mai iesim si noi din casa..ca de plimbat prin nameti cu caruciorul iese din schema, e imposibil..asa mari sunt nametii si damburile..

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Lavinia si celelalte fete care au botezul astazi, sa mearga totul struna si apoi petrecere frumoasa!

Stephy, asta e cand ai 2 copii care merg amandoi la gradi, o saptamana muci si tuse, una numai muci, apoi cateva zile pauza, mai o febra, iara muci, din nou tuse si tot asa toata iarna. Timeea deja ii f bine, febra n-a facut decat atunci odata noaptea si in rest ceva muci si un pic de tuse.

Cred si eu ca n-are nimeni chef de scris. Unele se pregatesc de botez sau chiar au botezul, alta are muci si nasul rosu, pe alta o doare capul, mai o masea, mai o afta (nu radeti ca-i tare naspa si tot nu mi-a trecut)...

Fetele care luati antiinflamatoare (gen Aulin, Clafen etc) luati cu simtul masurii numai la nevoie maxima, ptr ca scad un pic secretia lactata. In compensatie beti multe lichide, ceaiuri de alaptat sau ce vreti voi si puneti copilul cat mai des la san.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Hello people! Si noi ne luptam cu mucii..il curat pe Matei dimineata si seara dupa baitza cu batista bebelusului. Pana acum nu a facut febra, parca a tusit asa de cateva ori sporadic. O sa-i urmaresc evolutia si poate luni dau o fuga la Medlife sa-l vada pediatra, ca weekendul acesta nu e.
Imi pare tare rau ca suntem toti cam bolnaviori (si fulgusorii si mamicile), sper sa va insanatositi cat mai repede!
Petrecere frumoasa celor care sarbatoresc botezul micutilor!

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Pupici fara exceptie,
Noi suntem bine. Adica atat cat se poate. Eu am racit de la gheata tinuta pe fata pentru umflaturile de la alergia facuta in urma utilizarii unguentului pentru ochi ( facusem urcior) Aftele nu au vrut sa treaca singure. Ochii nu mai sunt umflati dar se cojeste pielea de pe pleoape... arat ca o soparla... trece de acum
Tati se pregateste de plecare si bebe imi simte starea asa ca vrea in brate... doarme in brate... el nu e asa.... ne linistim noi

Eu nu cred in superstitii dar... v-am povestit ca dupa botezul finutului meu m-au pus cu fundul pe baliuta si uite ce baietel frumos are mama.... ei bine... va povestisem ca am facut faza asta ( care mie imi pare amuzanta) si cu nasica lui Mihnea... ei bine... e insarcinata.... acum ramane sa vedem daca e si baietel. COINCIDENTE!

Nu stiu daca mai apuc sa scriu zilele astea...

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Pupici fara exceptie,
Noi suntem bine. Adica atat cat se poate. Eu am racit de la gheata tinuta pe fata pentru umflaturile de la alergia facuta in urma utilizarii unguentului pentru ochi ( facusem urcior) Aftele nu au vrut sa treaca singure. Ochii nu mai sunt umflati dar se cojeste pielea de pe pleoape... arat ca o soparla... trece de acum
Tati se pregateste de plecare si bebe imi simte starea asa ca vrea in brate... doarme in brate... el nu e asa.... ne linistim noi

Eu nu cred in superstitii dar... v-am povestit ca dupa botezul finutului meu m-au pus cu fundul pe baliuta si uite ce baietel frumos are mama.... ei bine... va povestisem ca am facut faza asta ( care mie imi pare amuzanta) si cu nasica lui Mihnea... ei bine... e insarcinata.... acum ramane sa vedem daca e si baietel. COINCIDENTE!

Nu stiu daca mai apuc sa scriu zilele astea...

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE

ionela vai de mine dar multe s-au adunat asa deodata... sa treaca

legat de superstitia asta de care zici, cand am fost nasica m-au pus cu fundul in cadita de 3 ori (ziceau ei ca nu m-am asezat bine) si la 2 luni am ramas insarcinata dar am pierdut sarcina, apoi am ramas cu Sabina la exact un an de la sarcina pierduta, iar acum ne gandim ca am vrea si un al doilea copilas (deci a 3-a sarcina )

coincidenta, nu?

ps: eu chiar nu sunt superstitioasa deloc, mie imi merge bine cand ma intorc din drum sau in zile de 13, ador pisicile negre, etc etc....

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna fetelor,
Multumesc frumos pt raspunsurile cu termometru, am luat si eu, dar imi arata cu jumatate de punct mai putin decat cel cu mercur.
Macar stiu cum sa il citesc... Nu am luat ceva scump, doar 29 de lei, e omron cu cap flexibil. Sper sa avem nevoie cat mai rar de el.

Monis, esti o dulce, multumesc frumos, inca nu am depus dosarul, astept sa imi elibereze admin financiara adeverinta minune cum ca nu am dari la stat si apoi.

Fetelor, ce bine ar fi sa fie adevarata faza cu nasa pe cadita! Nasa puiutei se chinuie de niste ani buni sa faca un bebe. Pai daca e asa cu superstitia, intreb pe nas cati copilasi vrea

Va pup, sa aveti un weekend frumos!

Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

www.youtube.com/watch?v=uNRffPPSoOw" target="_blank"> Sabina sta de vorba cu mami

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
www.youtube.com/watch?v=uNRffPPSoOw" target="_blank"> Sabina sta de vorba cu mami ANCA mamica fericita de SABINA IOANAFulgusorul meu iubit The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
Exact asta am avut azi in program, pentru prima data. Ore intregi am povestit asa. Pupam pe Sabinuta Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

ce parere aveti de asta? http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galati-_Indemnizatie_de_mamica-_4-000_de_lei_pe_luna_0_198580229.html

pe mine m-au amuzat comentariile

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de Emil-Gabriel si Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)

Mergi la inceput