Fulgusori de nov-dec 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 5
dienutze spune:
Buna, fetelor!
Nu mai tin pasul cu voi :(
Pot sa intreb si eu ceva?
Ce termometru folositi?
Eu am clasicul cu mercur, de cand lumea, dar l-am tinut azi 5 minute in funduletul fetei, mi s-a parut o vesnicie, bineinteles ca s-a marait si mi-a scos peri albi!
Am vazut ca sunt digitale care arata intr-un minut, oare sunt bune?
Multumesc mult!
Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)
ralu_seby spune:
Dienutze eu am cumparat si unul digital Petit Teraillon cu capul mobil, tocmai pt a nu rani bebelusul. Azi l-am folosit prima oara si am fost multumita. Nu trebuie tinut decat 10-15 sec pentru a indica temperaturasi scoate un sunet de confirmare. A fost in jur de 40-45 lei de la Sensiblu.
Fug la baitza, pupici fetelor!
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
Ancutza_Bro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui camy_pus
UITA-TE SA NU CUMVA SA FIE CASUTA PLINA....APUCA-TE SI STERGE DIN MESAJE! Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!! Flavius ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius Poveste POZE |
Camy daca nu incap decat 4 mesaje in casuta aia inseamna ca e prea plina
am verificat si cu mozilla si tot nu mergea, in schimb de la calculatorul mare a mers ...face laptop-ul asta figuri
oricum, merci
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
Ancutza_Bro spune:
dienutze si eu tot termometru digital (Minut) folosesc, dureaza cam un minut si piuie cand e gata , sunt multumita de el si l-am luat cu 12 lei de la farmacie
nicholetea salut si bine ai venit la noi...mai scrie cateva mesaje ca sa te citim in timp real, acum esti moderata
Stephy asta ma si eu, sa nu impart raceala cu Saby...ma bucur ca Stefita e mai bine ...multa sanatate tie si lui Iusti
many_bani atunci petrecere frumoasa si copilas cumintel pt 13 febr
Andre merci de raspuns, de la mine era buba cu PM
Ramonik si Simina multumesc pt mesaje
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
shtephy spune:
am revenit pt doo vorbe
Diana nasol rau cu afta aia ,sper s-o dovedesti repede.
Lylyana petrecere frumoasa duminica si Alexutz sa fie vesel si sa stranga multi banuti!Buna ideea cu lenjeria de pat.
Dienutze eu mereu am folosit termometru digital cu cap mobil pt fundulet si axila,acum la Stefi.Cele pt ureche ,frunte sau suzeta nu sunt precise.
Ramonika urechiusele le sterg dupa baie cu bete cu opritor.
Monis imi pare rau ca nu te-am citit azi,sper ca esti bine,asa-i?
Simina cred ca te-ai lamurit cu botezul,eu nu mi-am dat cu parerea ca stiu ca sunt multe si diferite traditii ,dar nu cred ca are rost sa te complici sa pui masa acasa.No way.Nici nu stiu de ce ar veni cineva acasa la voi .Cadou nu stiu,ceva pt casa ori decorativ ,ori util...n-am o idee precisa la ora asta.
Maine plecam la Sinaia sa ne aducem cateva lucruri incoace si ma oftic ca suntem bolnaviori si nu putem merge la sanius.
Va pup cu drag pe toate.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
DORIS_71 spune:
Buna, mamicilor, eu nu mai apuc sa scriu de raul lui ficior-miu, de fapt apuc sa citesc dar nu sa si scriu. Azi e mai linistit, ieri in schimb a fost toata ziua agitat si marait. Am fost la ginecolog dimineata ptr. vizita de dupa nastere, e totul ok, si se pare ca mi-ar veni CM. Dupa am fost si la pediatru ca Matteo de vreo 2 saptamani fornaie din nasuc cu toate ca mucusorii ii scot zilnic. La controlat si nu are nimic, trebuie sa cumparam umidificator ptr. camera lui, si daca nu-i trece, sa-i facem aerosol.
Distractie placuta mamicilor care isi increstineaza copii.
Andre a venit momentul sa va intoarce-ti la voi acasa, drum bun.
Doris mamica implinita de Matteo - 7.12.2009
poze
crlp spune:
petrecere frumoasa tuturor celor ce-si boteaza copiii
noi am avut po seara
Matei a urlat de la 6.30 pana pe la 8.00 cand i-am facut baita si i-am dat papa apoi am reusit sa-l adorm
s-a trezit la 23.30 si abia la 1.00 am reusit cu greu sa-l adorm
se pare ca avem niste colici fffffff urati ce nu vor deloc sa cedeze
azi am schimbat LP, am luat TOPFER, MAI FOLOSESTE CINEVA, CUM E?
pana acum am folosit NAN, dar poate nu-i face bine...nu stiu ce sa mai zic sper la zile mai bune
toate lumea si urez LA MULTI ANI sarbatoritilor
laviniablaga spune:
Multumesc mult pentru urarile de party fetelor! Va pup pe toate...
Va invit si la o scurta! Eu ma pregatesc de petrecere deja...la 11 trebuie sa vina nasii...la 9 vinbe coafeza...sper sa mai am vreme sa intru pe aici....
Monis mama, unde esti? ca imi e tare dor de tine!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
Avem 3 lunitze!!!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga Monis mama, unde esti? |
sunt la alaptat, unde sunt de obicei.
multumesc dragutzelor pentru grija , zilele astea doar am citit, mai greu cu scrisul. In rest toate bune, Santiago exerseaza cu intorsul de pe spate pe burta si nu-i iese, e la fel de zgarcit cu zambitul, iar eu... ei bine, am inceput o carte . N-am mai avut rabdare sa citesc din luna a VIII a si daca o tot tin asa, pana face copilul 2 ani, voi uita complet sa citesc . Cu alergia e ceva mai bine (si anul trecut era in episoade) dar in schimb am o migrena de 3 zile, care scoate limba si la mama paracetamolului (inainte de sarcina luam la migrena tot felul de chestii care evident ca acuma-s interzise)
sarbatoritilor de zilele astea si petrecere frumoasa celor care au nunti, botezuri, sindrofii. Si pentru toata lumea, weekend placut!
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.
dymomo77 spune:
Monisule tare imi pare rau ca te chinui si sincer stiu cum e ca am o masea umflata si ma doare de mor. De aseara iau antibiotic si farmacista mi-a dat o pastila de aulin pt ca ma dadeam cu capul de toti peretii. Ea a zis ca e ok pentru alaptat . Acu de nu e asa o bat mai tarziu dar oricum trebuia sa iau ceva ca de nu cu Danut sau cu socrela ca tati nu e acasa.
mami fericit de Dan Mihail