Bravo Ramy77!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (87)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Oana nu fi suparata. Bebe este bine, chiar daca nu s-a intors, sanatos sa fie si sa stea cat mai aproape de termen.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 28+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Felicitari mamicilor care au vesti bune de la control.

Am intrat si eu in perioada de nesting si am pregatit hainutele pentru baietel. Saptaminile viitoare vreau sa termin organizarea si sa iau si lista cu,consumabile.

Vad ca multe mamici au aceleasi senzatii de burta coborita,bebelus care impinge,dureri de perineu. Trebuie sa ne odihnim cit mai mult posibil si sa raminem optimiste!

Va imbratisez, noapte linistita!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
32+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Michelle nu simt niciun morcov! Cred ca nici daca as avea DPN-ul saptamana viitoare n-as simti.. eu-n general iau lucrurile asa cum sunt sau le dau o nota optimista. Daaaar, serios trebuie s-o las mai moale cu efortul depus! Na, ca uitasem, ce-ti mai face socrul?
Oana nu fii trista! Bebe e bine, ti-a confirmat d-na dr, iar marti il vei vedea la eco!
Roxanel da pe "slow" activitatea, ca uite ce repercusiuni poate avea! Mai las-o pe micuta Aroa sa stea in burtica!
Un lucru e cert fete dragi, nu toate vom naste prematur, ok?

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Alina2 bine ai revenit. Ma bucur ca ti-ai reparat laptopul.

Roxana ce mai cumperi?

Andira,Miria multumesc de sfaturile cu unghiile. O sa vad cand o sa fie bebe poate ma convinge sa le tai, desi mi se par mult mai greu de intretinut mici.

Eu imi pun ser in nas ca si eu am probleme cu respiratul de cateva nopti.

Jasmine bine ai venit, nastere usoara si la termen.

Oanka trimite si la Cluj o portie de salata orientala ca mi-e lene sa fac.

Alina,Rebiana eu nu prea am avut iesiri de sensibilitate in sarcina, adica nu mai acut ca de obicei, dar azi am simtit nevoia sa plang, nu stiu de ce. In masina aveam ochii in lacrimi si abia m-am abtinut.

Eu va zic noapte buna, maine e zi de cumparaturi. Pupici.

Oana 36+ Eric Nicholas
AMR 3+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Am uitat, avem poze de la 36 de saptamani si de la incercarea de monitorizare.

Si poze cu patutul montat.

Child nu ai mai venit cu interpretarea monitorizarii.

Oana 36+ Eric Nicholas
AMR 3+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

OANA - Esti tare frumusica si ai o burtica tare frumoasa! Lasa, nu mai fi trista ca se va rezolva.

Cristina +26 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Intru si caut capitolul si nu mai gasesc "Iepurasii ..." ci "Bravo Ramy...!"Beeeey iepurashilor ce cautati voi pe imash asa devreme ca e frrrig si va ingheata coditele.
Ramy sa va traiasca iepurica , sa fie sanatoasa, iubita si iubitoare si mancacioasa!
Gaby&Joy welcome home !Asteptam poze cu aia mica "I like to move it move it!".
Eu in seara asta am luat "aleze" sper ca le zic bine,absorbante, chiloti,perie si pieptanash,servetele umede.Deja mi-am montat o chestie de-aia unde dorm sa nu ma prinda tsunami sa-mi strice patul.Azi raportez o (1) contractie toata ziua drept pt care bebeGeo a meritat o jucarie ca fost ascultator.Si la cat am circulat azi!!!!Dr mea a zis ca nu conteaza f mult faptul ca umblu , ca ma plimb, frigul (ideea e sa nu ies in fundu' gol ca oricum ma imbrac cat sa nu imi fie frig) .Daca e sa se rupa apa se rupe si a caldura si stand in pat zile in sir.Si inca ceva.Am intrebat-o eu de ce nu am colostru la tzitzi.In primul rand a zis ca poate fi o legatura si cu lipsa activitatii sexuale ca in felul asta nu sunt stimulate glandele si mi-a mai zis ca daca sta in codul meu genetic sa am lapte o sa am fara sa imi curga de acum sau daca e sa nu am ..nu o sa am si cu asta basta.Insa linia materna este cea pe care se mostenesc aceste gene (ca doar nu aia paterna) si mama a avut lapte sa deschida un icil asa ca.....let's get milk!
Pupici la toata lumea !

+34 cuGeorge-Theodor

AMR 5 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna fetelor, revin si eu sa termin de citit. Tot n-am apucat, iar voi nu faceti pauze deloc .
Noi tocmai am venit de la cumparaturi, maine flacaul pleaca la Marrakesh la maraton si-i trebuiau provizii .
Acum ma astern pe citit si raspund pe masura ce citesc, ca altfel nu ma ajuta neuronul acesta imprastiat cum zicea si Babyanghel.

Dayanara sper sa fie ok, eu la Mihai, acu 10 ani am avut o pompita simpla, dar mi se pare mai practic asta, adica tragi tu si poti regla singura cum consideri ca e bine pentru bebe.

Asteropipan bine ai revenit, ma bucur ca esti bine si asa cearta-i sa mai stea acolo ca e cald si bine. Poate ajunge si pe aci sa auda si mandra mea, desi nu prea da ea semne ca s-ar grabi, dar mai stii Si sa-ti traiasca bebelina grasuna si sa stea acolo cat trebuie .
Jasmine bine ai venit, stai cumintica in pat si o sa ajungi cat mai aproape de termen
Oana, totul e bine, doar ti-a zis doctora nu? Acu daca plangi si tu putin, fa-o si gata, apoi sus. Asteptam marti alte vesti, tot asa bune

Rebiana ai dreptate, nu toate o sa nastem prematur . Ai grija de tine .

Noapte buna burticute!

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 36+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salut

Andira: la uscatorul de rufe ai incercat sa pui un rind de rufe fara balsam? aici m-am specializat in uscatorul de rufe fiindca nu scoatem rufele afara desi vara s-ar usca mai repede la 42 C! de ce? fiindca sunt scorpioni si poti aduce unul ascuns printre rufe in casa!
deci nu pun deloc balsam, doar apa oxigenata la rufe deschise ( le inalbeste frumos)si sunt niste servetele care le pui la masina de uscat care pafurmeaza rufele si nu ies deloc sifonate, botzite, eu le pun direct pe umeras cu exceptia camasilor. se numesc fabric softner uite cum arata e de la procter and gamble: http://www.walmart.com/ip/Bounce-Awakening-Fabric-Softener-Sheets-Paradise-Thrill-100-ct/11045914

dar bumbacul, tricourile nu le calc. dupa ce le scot din uscator le sprayez cu un releaser si gata.
daca pui prea multe rufe ies sifonate, e adevarat. si mai am un spray wrinkle releaser se cheama Downy tot de la Procter http://images.google.com/images?q=wrinkle+releaser&hl=en&rlz=1R2SKPB_enUS355&um=1&sa=2&start=0

poate gasesti in Romania, acolo nu foloseam dar aici imi ajuta foarte mult munca. aici pina si barbatii fac laundry findca ai produse care te ajuta. au aparut astea green nu sunt convinsa inca.

BINE AI VENIT BRIANA. Sa ai o viata frumoasa si parintii sa se bucure de tine mereu! God bless you!

eu tot ma uit sa vad daca vreo burtica de 31 de saptamini cit am eu a nascut!

oanaiacovita: mai, aici au negresele si nu numai niste unghii asa de mari...au bebe, sot, nu stiu cum se descurca. ale lor is mari si incovoiate adica is naturale. dar albele au unghii false tot atit de mari. nu le mai zice dr. nimik! aici daca ar zice dr asa ceva, ca ai unghii mari si murdarie poti da in judecata si obtine bani de la doctor. is foarte atenti ce spun. eu zic cum te simti tu mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Am pus 3 poze noi la semnatura facute in seara asta.

+34 cuGeorge-Theodor

AMR 5 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput