Bravo Ramy77!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (87)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Oana frumoasa burtica .
Si patutul, esti gata pregatita . E o atmosfera calma la voi. da patutul langa tv? Probabil ca n-o sa functioneze.

Nopate buna

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 36+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ELLANIKA - Sunt frumoase pozele si pentru varsta pe care o ai in sarcina nu esti o graviduta grasa, ca mine.
Ce era in poza unde stateai pe fotoliu cu ceva in mana? Adica, ce aveai in fata, ca parca semana a peisaj.

Cristina +26 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Miria tocmai ce terminasem un puzzle cu pitici.
Am pus poze cu caruciorul si patutul la semnatura.Nu merge cu link pt ca cica e reclama.Pfff!

+34 cuGeorge-Theodor

AMR 5 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Hi! Hi! Pitici, deci.
Era frumos ce vedeam, desi nu traduceam prea bine ce-i.

Cristina +26 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Nu ma lasa sa pun ca cica e reclama mascata.

+34 cuGeorge-Theodor

AMR 5 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Cenia - multumesc frumos pentru sfat!
O sa incerc maine si un rand de rufe fara balsam, sa vad cum ies.

Adica poti sa te trezesti cu un scorpion in rufe chiar daca ele nu ating pamantul? Cum asa?
Mi-ai dat nitel fiori...

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

HONEYBABY va astept cu drag, cu mic cu mare, cu catel cu purcel, cu ce doriti.

ELLANIK frumoase pozele si burtica si mamica.si sa nu mai zicem de mamica ca e si haioasa(glumeata)rau. mi-au placut f mult si carutul si patutul.sa le poarte bebica sanatos.acelasi tip de pat ma gandeam sa i-au si eu,ca e f practic si pt mai tarziu.dar al meu sot nu a fost de acord,ca vrea sa-i faca dupa camera de domnisoara lui fiisa. te pup.

KOSSIR pup dulce

STEFIMIC pup si sa dai de veste daca ai ceva simptome sa facem si noi galerie,ok. eu i-am transmis lui bebe,asa telepatic , sa mai stea macar 2saptamani.sa vedem daca ma asculta pup

OANA inteleg perfect cum te simti,dar fii fara grija ca totul e ok.nu si-ar lua dr riscul de a spune ca e ok daca nu ar fi.si eu cand am facut morfofetala ma asteptam sa-mi spuna mai multe dr si am ramas putin dezamagita,pana m-a convins sotul ca dr nu si-ar lua riscul de a ne spune ca e ok totul,daca nu ar fi asa.
sa poarte bebe sanatos patutul si tu fi mandra de burtica ta ca e superba.pup

JASMINE bine ai venit alaturi de noi.

33 +
AMR 6
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Buna seara fetele! Azi n-am mai apucat sa mai intru. Am fost sa-mi iau prenatalul si m-am dus degeaba, ca abia luni mi-l poate da pt februarie, ca daca mai venea azi cineva care vroia pe ianuarie m-am umplut de nervi, ca doar ce-am sunat-o miercuri si mi-a zis sa vin azi, in fine!

Am resit sa-mi iau si eu azi torsoane Netracare, de la o farmacie Dona, ultima cutie Tre sa mai pandesc sa-mi mai iau una macar, sa fie...
Am recuperat si eu un pic, ca tare v-ati mai palavragit azi...
In primul rand: Bine ai venit Briana Maria! sa fii sanatoasa, frumoasa, fericita, sa ai parte de iubire si mult noroc in viata! Iar mamicii Ramy, sanatate si refacere rapida si mult laptic!

Greenfrog, pt bubitele de pe barbie nu e buna crema de galbenele? Si eu m-am cam iritat putin pe fata si am inceput de aseara sa-mi dau, sper sa se mai atenueze..

Ina super vesti! Ce bine ca s-a intors grasunelul si s-a mai rezolvat problema cu placenta! Acuma doar esti in asteptare

Marsy, mai ai putintel! Nastere usoara si bb sanatos tun!

Ella felicitari pt bb grasan! Sa fiti sanatosi amandoi! Frumoase achizitii! Si tu arati f bine

Gaby, ma bucur ca sunteti sanatoae amandoua si ati ajuns cu bine acasa!

Miria, multam de pont cu Olynthul galben, o sa-mi iau si eu maine unul ca nu mai rezist, o iau razna cu nasul asta..

Jasmine bine ai venit! Sarcina usoara in continuare si bebic sanatos! Avem aproape acelasi DPN.

Asteropipan asteptam poze cu camera bebelinei! Marutza si printzesa ta!

Stefimic ne dai emotii! S-auzim numai de bine! Poate totusi bebe Ioana mai sta putin la caldurica...

Oana imi pare rau ca n-ati reusit sa faceti TNS, las ca data viitoare va fi bine! F frumoasa burtica!

Kossir, excursie frumoasa lui Mihai!

Pup si celelalte fete

30+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Ramyyyy -- felicitari, sa va traiasca fetita, sa te refaci rapid si sa va bucurati de ea pana la adanci batraneti!!!

Ce surpriza!!! Pleaca omul cateva ore, doarme cateva ore si cand se trezeste, ce ii vad ochii -- a mai aparut un iepuras!!

Gaby -- bine ati venit acasa!!!

Ne-am intors de la dinner party si am picat lata -- acum e 4 dimineatza si stateam cu ochii pe pereti, asa ca am venit sa vad ce mai faceti.

Honey -- m-ai terminat cu stopurile si alte detalii, io nici nu ma uit cum arata masina pe dinafara, numai sa fie ok, incapatoare si sa ma pot baza pe ea ca ma ajuta cand vreau sa fac "prostii" (adica sa ma bag in fatza cuiva intr-un loc mic, sa stie sa schimbe vitezele cum trebuie, ca la astea automate uneori mai au "scapari").

Michelle -- din cate ma pricep eu, intoleranta la lactate nu se poate face de la ceva anume, este ceva cu care te nasti sau o sensibilitate care se dezvolta la unii copii care primesc formula in loc de lapte de la san prea repede.

Child -- sarumana, acum imi amintesc perfect!!!! O sa ii invat pe pitici, sa joace macar cand le vin copii in vizita.

Oanka -- ti se poate rupe apa si sa se declanseze travaliul, dar trebuie mers la spital, pentru ca de la ruperea apei trebuie monitorizat copilul des. Cred ca poate dura si cateva zile pana sa nasti, daca bebe este ok, dar cred ca trebuie stat in spital. SI pentru monitorizare si pentru evitarea infectiilor.

Andira -- eu am facut Sava si aveam prieteni si la LAzar, incelalata parte a Cismigiului. Eu am amintiri foarte frumoase din liceu... si despre profesori si despre colegi si despre viata de liceu in general. Ma gandesc cu nostalie la ea... exact ca in cantecul Oanei Sarbu cu "Ani de liceu"...

Si ca tot ziceai de NUtella -- aceasta este MAREA mea slabiciune. Nu cumpar decat de 2 ori pe an, o data de Craciun si o data de ziua mea (in iulie) si atunci de obicei termin borcanul in 24 de ore maxim. Ce pofta mi-ai facut!!!

Pentru nas infundat, la mine merge foarte bine aburul de la umidificator. Ma duc cu nasul chiar langa el si trag la greu si apoi suflu. Se desfunda de minune si simt cum ajunge aburul pana in creier (vorba vine). Fac chestia asa de cateva ori pe zi si e excelent. Daca nu ai umidificator, un dush fierbinte cred ca ajuta.

Gata, am terminat de citit -- ati avut spor nu gluma!!! S-a facut 5:30 intre timp, ma duc sa ma culc la loc sa mai prind cateva ore pana se scoala piticii.

Noapte buna!

34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

asteropi felicitari pt eco! bebe la 3.600 e foarte bine
ivan a avut 3.650 si a iesit usor, fetita prietenei mele a avut 2.200 si s.a chinuit rau de tot , a bagat un aparat si asa au tras.o si alt exemplu e al lui yaia care tot pe 3.600 a iesit in pozitie pelviana

denisa in pesteri sunt lilieci :))

oanka da si mie mi.e ca m.a luat repede sindromul asta...sper sa nu fie totusi vorba de asa ceva :)

oana imi pare rau ca s.a stricat monitorul, dar nu.ti face griji, ala cel mai bine reda contractiile si starea bebelusului cand tu ai contractii mari de tot, daca tu.l simti asta conteaza! dar stiu ca ti.ai facut iluzii azi, sper ca data viitoare sa fie mai bine
si chiar daca nu s.a intors si vei face cezariana totul va bine , uite la gaby si la alte fete

rebiana eu am frica sa nu nasc la 42 dar nici sub 36 n.as vrea :)
oricum te citesc ce curaj ai si,mi transmiti si mie

oana acum ma uitam la poze si.ti admiram burtica si patutul

ella sa stapaniti sanatosi lucrurile, carutul e foarte frumos, de patut nu mai zic
si tu tare moderna in ultimele poze

am fost la cumparaturi, am luat 1 body, 3 pijamale, 2 salopete, 2 caciulite o patura, blugi si raiati pt ivan si diverse pt noi, am sa pun pozele cu lucrusoarele de bebe
dar cine m.a pus?¿ am zis ca mor de oboseala, mi.am iesit din mana...alta data faceam magazinul ala in 2 ore cu tot cu probat , acum jale, abia am ajuns in 4 magazine, lume la greu
ivan a stat cu leo la locurile de joaca, a cazut pe acolo, era cu gura de sange de.mi venea sa ma iau la palme , nu de alta ci de frica virusilor, ca s.a lovit usor i.a trecut imediat el nici nu si.a dat sema...
in fine, in fata de perna o scot din spital ca eu in magazine nu stiu daca ma mai duc :))) imi venea sa.mi rup hainele dupa mine de nervi :))

roxana 32 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput