Bravo Ramy77!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (87)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

am dat enter sa trec pe randul urmator si mi-a trimis mesajul
Sa continuam.....

Ella- pune sotul sa excite glanda laptoasa, se poate.
Asta cu mostenitul nu ma incanta. Mama nu a avut lapte....
Misto carutul. E omega 3 nu ?? Si patutul la fel. Si FATA.

Michelle nici mie nu mi-a facut prea bine plimbarea de azi. Defapt cred ca mersul prin zapada asta fainuoasa o fost de vina.

Denisa, 30 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

am pus jos la semnatura ce.am cumparat azi, sunt ultimele poze...
am gasit o gramada de rochite la zara kids, hm etc, dar eram prea zapacita ca sa.mi dau seama ce.mi trebuie pt cand va avea peste 4-5 luni, oricum va fi cald si astea de acum majoritatea sunt de iarna...

roxana 32 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

la mini-pat m.am hotarat la www.tienda.elbebe.com/epages/tienda_elbebe_com.sf/es_ES/?ObjectPath=/Shops/tienda_elbebe_com/Products/%22BB%20minicuna%20alover%20marr%C3%B3n%22" target="_blank">asa ceva
asta ca sa nu.l mai montez pe al lui ivan, oricum n.am loc destul si cel din link mi.e tocmai bun , si.l iau si cu mine prin casa

POZE

Mergi la inceput

Roxana - pai si fimea nu e liliac ???
Sa poarte bb sanatoasa hainutele.
Tare frumoasa patura cu dinozaurul cu ochii bulbucati ( ce explimare !!!)
Ce mari mi se par salopetele !!
Imi pare rau ca Ivan s-a lovit. Bine ca nu a fost grav

Oana - am vazut si patutul tau. Frumos!! Avem si noi legerie asa dar pe verde.. Frumoase si pozele cu burtica.

Nici eu nu am inteles cum se urca scorpionii pe haine.

Offf nu vb nimeni de barbati. Ma duc sa ma culc.

Mergi la inceput

denisa da, am vazut si eu ca ies mari in poza, datorita camerei cum fotografiez eu, ca sunt masura cea mai mica de 0-1 luna
eu am impresia ca bertoni al ellei e plasma bertoni

noapte buna

POZE

Mergi la inceput

Roxana cine stie, stie!! Plasma e caruciorul Ellei.
Dragut mini patutul. culoarea aia o vrei ?

Azi ma gandeam ca pot sa folosec cadita pe post de patut

Mergi la inceput

denisa da, vreau o culoare neutra, ca eu tot cred ca va fi baiat :)))
nu pt ca as avea preferinte, ci asa simt :)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata!!
Ce, daca nu m-am mai sculat azi-noapte inseamna ca acuma nu-s treaza? S-o credeti voi?
M-am trezit aseara ca dormeam pe spate si ma durea burtica, asa ca, repede pe dreapta, dar tot rau am stat ca era amortita de stat pe ea.

ROXANA - Ai niste lucrusoare asa frumoase pentru bebe!! Si-o sa vezi ca-i fata cu tot fillingul tau. Si eu am crezut ca am fata pana mi-a zis cu argumente doctorul la ecograf ca-i baiat.
Legat de teama ta de microbi, sa stii ca indiferent cat te agiti ca sa-l feresti pe Ivan, ei sunt peste tot. Copilul trebuie sa aiba imunitatea ridicata permanent ca sa aiba puterea de-a se autoproteja. Cu cat il vei proteja mai tare, cu atat va fi mai vulnerabil cand va veni in contact cu ei.
Nu vorbesc de virusi si bacterii grave, ci de mormolocii astia omniprezenti.

DELIA - Oo, ce bine ar fi sa mi desfunde nasul numai de la abur! E drept, ca atunci cand fac aerosoli mi se mai desfunda, dar pentru putin timp. Dar la ce deviatie de sept am si la ce rinita hipertrofica e prea putin tratamentul. Din lipsa de timp pentru mine n-am ajuns sa ma operez la nas si acuma cu atat mai mult nu voi mai ajunge.

Vorbeati de anii de liceu?

Pentru mine a fost o perioada tare urata! Pacat de anii mei de atunci. Si eu am avut foste colege de clasa generala (bune prietene), care au facut Lazarul. Si imi amintesc ca veneam de la mama-naibii din Colentina, unde imi faceam eu liceul (Sanitarul) cu troleibuzul 66 ca sa ma intalnesc cu ele in Cismigiu.

Cred ca erau cele mai faine momente la inceput. Ne regaseam, noi, copiii, acuma adolescenti si povesteam verzi si uscate facand pe inteleptii lumii.

Apoi la facultate, am pastrat legatura tot in Cismigiu. Eu veneam din Kogalniceanu de la facultate, ele de la Universitate.

Asa ca, parcul Cismigiu chiar are farmecul lui pentru mine.

Gata! Pauza s-a terminat! Merg sa mai trag o repriza de somn...daca pot!

Cristina +27 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Buna dimineata,

M-am gandit la voi toata saptamana si am incercat odata sa citesc pe telefon ce ati scris, dar mi-a fost greu ca e mic ecranul telefonului!

Sper sa am destul timp sa va povestesc pana se trezeste tati si Joy!

M-am trezit in 24 noaptea, pe la 4.15 am cu o senzatie ca fac pe mine destul de nasoala! M-am ridicat fuga din pat si la baie crezand ca poate s-a asezat Bubu pe vezica mea si poc.... am stat eu pe toaleta cateva minute uitandu-ma la pantalonii care nu erau uzi tare dar destul cat sa ma gandesc ca ar putea fi apa! L-am strigat pe Bogdan, zicandu-i ca s-ar putea sa mi se fi rupt apa! S-a trezit si el ingrijorat si discutam de sapt, o fi apa, nu o fi apa, pe cine sa sun? Am intrebat pe forum daca era cineva sperand ca poate capat un raspuns! Insa era unul singur: trebe sa mergem la spital! M-a apucta dusul si spalatul pe dinti, pe care si acuma il binecuvantez! Nu am mai apucat un dus si nici nu vad unul cum trebe pana nu ne scoate atele!

Am plecat doar cu hainele de pe mine, gandindu-ma ca ma intorc sa imi iau niste lucruri! WRONNNNGGG!!! odata ajunsa la spital, a urmat vestea: apa rupta si fisa de internare! Intre timp sotul meu suna la Clinica Eva din Brasov unde aveam programare sa nasc. Doctorul a spus ca avand in vedere graba bebelinei ar fi bine si sigur sa ramanem la Sibiu! Si uite asa, planificarile noastre in privinta datei de nastere, unde si cum s-au dus pe apa sambetei!

Aveam deja recomandarea de la medicul oftalmolog pentru operatie cezariana si cam pentru asta eram pregatita!

Mi-am trimis sotul si mama acasa sa impacheteze diverse si sa vina sa le aduca! Pe mine m-au dus spre sala de nasteri! asta era la 6 si ceva dimineata!

Revin ca s-a trezit Joy!

In 6 saptamani ne intalnim cu Joy:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

NEATA, fetele.azi pt prima oara dau eu cafeluta, sau un capuccino(mie asta imi place) sau fresh, orice doriti.

ne-a venit patutul.acum il monteaza.

sunt tare fericita. revin mai tarziu.

va pupik si sper sa auzim auzi numai vesti bune.

33 +
AMR 6
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput