Bravo Ramy77!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (87)
Raspunsuri - Pagina 11
miria_cristina spune:
DENISA - Bilute ii spun la ZUMA.![]()
![]()
![]()
Pai, crezi ca aveam atatea bilute personale ca sa mai apuc sa ma joc seara de seara cu ele.

Cristina +26
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
oanka80 spune:
dayanara harnicuta ca o albinutza ai fost azi...vezi ce faci cu energia asta...se regasea ca un simptom pe lista rebianei 
Dianami tu pt mine esti o super mama cu adevarat eroina. sper sa ma pot descurca si eu cu 2-3-4 copilasi 
cu nasul infundat...pun si eu ser dar ca si cum ar fi apa de ploaie, nu e nici o schimbare si mi-e ciuda de mor
ca ma trezesc dormind cu gura cascata si fac un zgomot de parca vajaie vantul. singura pozitie ppt somn in care sa pot respira putin e pe partea stanga 
Oana
35+
- Maria-Emilia
AMR 4+ 
poze
*mamica unui fluturas*
stefimic spune:
FELICITARI RAMY77!
Sa va traiasca minunea, sa va bucurati de ea si sa va aduca numai impliniri.
Sa va intoarceti sanatoase acasa si asteptam pozici.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
36+
IOANA
stefimic spune:
hai OANA da mesaj sa stiu ca esti bine.
ELA ma bucur ca sunteti grasunei si sa ramaneti tot asa pana la termen.
ALINA2 ma bucur si pentru voi si daca o tineti tot asa veti avea o printesa grasunica si frumoasa.
aasteptam pozici cu camera printesei.
GABY ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa, sa va fie de bine si acomodare cat mai placuta si mai linistita.
DIANA abia astept sa vad ce ne mai povestesti din aventurile voastre in 5.![]()
eu astazi am avut o stare tare naspa, incat m-am epilat pentru orice eventualitate si am bagajele langa usa de la intrare, insa vom vedea.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
36+
IOANA
michelle_sf spune:
Buna seara, mamici vorbarete!
In primul rand 
Felicitari Ramy77!! Refacere usoara si bebe sanatos si papacios

Gaby bine ca te-ai intors acasa, sa va bucurati de Joy, sa fie cuminte si flamanzacioasa, si sa te refaci repede, repede. Nu uita sa ne arati si noua poze!!!
Ellanik felicitari pentru bebe grasun. La ce bunatati tot gatesti tu acolo, cred si eu ca e bolfosel!
Rebiana ce zici, te gadila frunzele de la morcovel pe la nas, acuma ca a nascut si Rammy? Sper ca te linistesti si tu! 
In sfarsit, maine cumpar si eu hainute pentru bebe!!! 
Bine, face mama cinste, dar de-abia astept sa ma infing intr-un stand cu hainute minuscule si frumusele
. Sper sa imi gasesc si camasuta pentru alaptat.
Azi am repetat plimbarea, mi-am facut un ceai si l-am baut din sticluta de la Tedy pe malul unui iaz inghetat, la 100 m de casa mea. A fost foarte relaxant, dar cand am ajuns acasa a trebuit sa stau intinsa o ora, simteam ca isi baga bebele mana prin duda sa vada daca e frig afara...
Va pup, o noapte relaxanta la toate burticile si mamicile!
cu bebica de 31+ 
cum creste bebelusul meu drag
michelle_sf spune:
Stefimic, sper sa te simti mai bine, dar daca totusi bebe se hotaraste sa vina, poate ne lasi un semn, sa facem si noi galerie 
Oana sa nu uiti sa ne dai vesti 
cu bebica de 31+ 
cum creste bebelusul meu drag
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ina_3040 ma apuc si eu serios in weekend de spalat hainutele si de pregatit bagajul ca nu e de gluma. Ina 32 ![]() http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna# |
Cred ca mai bine te apuci de Luni, ca maine si Duminica e sarbatoare..
Mi-am pregatit si eu cateva hainute, pt cele 3 zile (mai mult nu vreau sa stau in spital), dar tb sa le mai spal (le-am mai spalat

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
28+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
Oana nu ai venit de la Dr? Spune-ne cum a fost? 
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
28+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
oanaiacovita spune:
Am venit si eu. Stiti vorba ai "pleci bou si te intorci vaca".
Asa si la mine.
Dupa ce am asteptat 1 ora si ceva ca dra era in sala de nasteri, ma pune la aparat si dupa cateva minute se strica, nu mai inregistra pe hartie miscarile fetale
Asa ca in afara ca am aflat ca bebe nu s-a intors, nu avem noutati.
Oricum aproape am plans acolo, pentru ca dupa mine mai intrase o burtica sa faca o incercare si aveam impresia ca la ea se aude altfel si intrase panica in mine. Apoi dra cand m-a vazut cum eram, a luat foaia aia cat apucase sa inregistreze si mi-a explicat ce si cum ar trebui sa fie si m-a linistit. Atat cat a mers, totul parea ok.
Marti ne-a chemat la cabinet si macar acolo sper sa nu mai am surprize neplacute.
Incerc sa recuperez din urma.
Oana
36+
Eric Nicholas
AMR 3+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Erina spune:
Buna seara!
Bine ai venit pe lume Briana Maria! Sa ai o viata frumoasa cum iti este numele si sa fii binecuvintata cu noroc fericire si sanatate!

Felicitari Ramy, refacere rapida si bebelus mincacios!

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
32+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle