Bravo Ramy77!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (87)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

DIANA - O fi ceva cu toate aparatele din casa. Nici nu mai stii unde sa stai. Ca asa si microundele sunt interzise, si celularul, si ceasurile electrice si uscatorul de par sau hota...

Eu zic sa ne mutam in pesteri. Sau acolo e umiditatea prea mare si cine stie ce se poate intampla. Poate crescte lichidul prea mult

Denisa, 30 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Dayanara - ok, sa ma anunti ce discutam, sa ma documentez din timp

Miria - io eu oricum pun destul de mult balsam, si chiar si-asa...
Hai ca incerc sa le bag si eu mai mult la clatire, sa vedem ce iese. De sifonate nu-mi pasa ca ies, ca nu mi se par asa rau, dar ma eneveaza la culme mirosul ala de incins...

Honey - si eu, tot ce-mi doresc, e sa trec de februarie...
Numar zilele...

Asteropi - 3500g e greutatea medie la fetite, una foarte normala. Eu nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme la greutatea asta.
Sanatoase sa fiti!

Jasmine - bine ai venit!
Curaj, si eu am stat in pat cu cerclaj, si am ajuns la 38 sapt si 5 zile, desi ma durea colul non-stop...
O sa fie bine!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Eu va las pt 1h, ma duc in pat, mai vad si stirile cu ocazia asta...

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Irina anunt daca visez ceva, desi sper sa fie peste 2-3 saptamani macar!
Jasmine astazi ma gandeam cum iti mai e! (am citit postarea unei fete care avea nickname asemanator cu al tau si cateva secunde am crezut ca esti tu). Nu descuraja, cu optimism si odihna vei mai duce sarcina atatea saptamani cat sa fie bebe bine! Ma bucur ca ai decis in sfarsit sa scrii aici!
Alina2 nu lansa invitatia... ca te trezesti cu toate pe cap! Felicitari pt vestile de la eco!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Am reusit sa gasesc mesajul si alta surpriza, Gabi a ajuns cu Joy acasa. Acomodare rapida si sa fiti sanatoase amandoua. Si multumim mult pentru marea veste.
Mare Briana pentru 33 de saptamani . Asta e foarte bine.
Mai fetelor se ingroasa gluma. Chiar nu ma mai asteptam la cineva sa nasca inainte. Dar se pare ca e oficial deschis la nasteri. Burtica lui Stefimic arata foarte jos, vin fete din urma la care nu ne asteptam, ce mai e in plina ascensiune treaba cu nasterile la odiseea noastra. Doamne ajuta la toata lumea.

Ellanik traiasca grasunelul tau sanatos. Bine ca e bine, sanatos si mancacios. Si sa stapaniti sanatosi tooaate cele achizitionate

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 36+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Am reusit sa gasesc mesajul si alta surpriza, Gabi a ajuns cu Joy acasa. Acomodare rapida si sa fiti sanatoase amandoua. Si multumim mult pentru marea veste.
Mare Briana pentru 33 de saptamani . Asta e foarte bine.
Mai fetelor se ingroasa gluma. Chiar nu ma mai asteptam la cineva sa nasca inainte. Dar se pare ca e oficial deschis la nasteri. Burtica lui Stefimic arata foarte jos, vin fete din urma la care nu ne asteptam, ce mai e in plina ascensiune treaba cu nasterile la odiseea noastra. Doamne ajuta la toata lumea.

Ellanik traiasca grasunelul tau sanatos. Bine ca e bine, sanatos si mancacios. Si sa stapaniti sanatosi tooaate cele achizitionate

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 36+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

HONEYBABY primim si cu catei si cu pisoi.chiar,tu i-ai pus lui Honey cip? are si mama o pisica si o prietena care e medic veter i-a zis ca trebuie sa-i faca pasaport si sa-i puna cip ca sa poata veni cu ea la mine.pana la urma a fost mai comod sa-l lase acasa pe teritoriul lui ingrijit de o prietena de-a ei, pt 8zile.

REBIANA macar de am reusi sa ne strangem cu toatele si cu bebeii ,undeva.

33 +
AMR 6
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

multumesc pt primire

tocmai l-am vazut la TV pe prietenul nostru Boc!vorbea despre trusoul bebelusului (cei 150 RON care se dau la nastere) si cica vrea sa schimbe regula : sa nu mai dea la toata lumea ci numai la cei cu venituri mici,ca de fapt nu toata lumea are nevoie cu adevarat de banii astia!!

eventual pt cei cu venituri mici suma asta sa creasca la 200 RON.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

asteropipan- cu pisic nu vin. el e anti calatorii .
da honey are cip si pasaport.
Si eu cred ca e mai bine pt o pisica sa ramana acasa. pt ele calatoriile sunt traumatizante.
Deci la vara venim cu catel cu purcel in Grecia

Denisa, 30 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

fetelor eu am dat gata o portie de salata orientala .acum ma bate gandul sa fac niste gogosele pufoase

Oana 35+ - Maria-Emilia
AMR 4+
poze
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput