Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *60*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Fetele, de luni ma bag la cura de slabit 2 saptamani sa redevin gazela ca nu se mai poate. Cine mai era la dieta? ca sa stiu cu cine imi impartasesc suferinta.

Bafta multa, e greu trust me dar daca iti tragi pe tine blugii dinainte de gravideala vei fi foarte fericita ca si mine.
Porcul de sot mi-a zis ca pana nu imi inchid nasturele fara sa sug burta nu am facut nimic DAR inainte nu ii puteam ridica mai mult de nivelul pulpitelor.....asa ca rezultatele sunt mici dar binefacatoare psihicului meu.

Intreba cineva de chec Monti dar eu nu am facut nimic dulce ca nu bag indulcitori. Eu doar am mancat friptura cu salata verde fara orez si fara cartofiori cum faceam pana acum, nu am mai pus 2 lingurite de zahar la cafea si o beau fara, nu am mai baut suc, nu am mai mancat biscuitei cu dulceata , am mancat castroane intregi de fructe, ghiveci tot la 3-4 zile....simplu...., paste integrale....
Numai cateva reguli am tinut.
Am mai mancat ceva alune ...asa un pumnisor.....
Ma rog, fiecare face cum crede, ca de fapt nu m-a intrebat nimeni ce am mancat

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

anomis, si eu am l-am cautat pe babycook. azi suna sotz la mothercare sa vedem daca il au. o sa iti zic diseara ce ci cum si cat...

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

ELLENUTA multumim de cafealuta,sper sa vina curentul si caldura repede si sa nu'ti raceasca puiutii
AIDA multumim si tie de cafea,saracu Erikutu atatia dintisori dintr'o data
ANAMARIA eu zic ca si Luto sa incerci sa nu'i mai dai fructe care constipa si incearca sa-l lasi mai mult fara sa-i bagi supozitor,e abia a doua zi seara sau a treia zi incep sa-mi fac probleme.Mie sa nu-l inveti apoi cu supozitor
LUTO felicitari pentru dieta si mai ales ca incepe sa se cunoasca,asa esti si mai motivata sa continui

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Lucia, eu am 8 kg de dat jos pana dupa pasti (consider si Pastile ca sigur ma bag in frigider atunci.... si.... fac prapad) .... sa revenim... deci.... 8kg pana pe 6 Aprilie, si am imbratisat o cura de 13 zile.... care zice ca ma slabeste si in care papa dimineata ceai cu miere.... si la pranz, diverse si seara.

eu nu beau cafeaua cu zahar niciodata, dulciuri.... numai ce gateste Elle sau ciocolata lui Croco , dar cum lenea e mare, nu fac.... mai bine bag un fruct....si acum ma chinui tare sa renunt la paine de tot, de tot.

daca am "succesuri" cu dieta va spun si o trimit si pe emailul comun pentru doritoare.

Techila, nu mai stiu in ce revista de bebei vazusem o oferta de abonare cu premii iar premiul 1 era un Babycook Beaba (in valoare de 575Ron - ca ziceau si pretul)... oferit de .... nu imi amintesc ce firma.

daca imi amintesc iti scriu, si daca afla ceva sotul tau, zi si la mine

M-am uitat pe ebay si vad ca se vinde pe la 130$ fara taxele de livrare....

hmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

eu dieta? de fapt nu e o dieta anume , am schimbat modul de a privi problema.
In prima faza am luat crom ca sa scap de foamea de dulciuri ca am casa plina cu tot felul de ciocolati si cutii cu ciocolati si acum ma uit cu scarba la ele
Apoi am mai schimbat modul de a privi mancarea. Sunt multe care imi plac eu fiind o gurmanda care mai trebuie sa si gateasca la sotior cand e acasa si care mai trebuie sa se si abtina ... azi fac musaca si ciorba de porc
Si ma gandesc cam asa , asta am mai mancat si a fost buuuun si este bun in continuare , dar stiu gustul asa ca nu are rost sa bag botul ... sau daca nu mai pot si nu mai pot iau o gura si ma gandesc ca urmatoarea imbucatura va avea acelasi gust asa ca STOP.
Asa ca stop la prajeli , faina alba , dulciuri ...

Am 3 mese pe zi si 2 gustari.
La gustari (intre mese) mananc grasimile bune fara de care cele depuse nu se elimina , adica un pumn de alune de padure sau nuci ... sau 1 fruct , ceva ca sa nu mi se faca foame.
Dimineata imi fac oua coapte (in aparatul de sendwici sparg ouale , putina sare si piper , inchid si gata ouale coapte cand e gata tura) cu o leguma.
sau iaurt normal natural cu o leguma sau fruct
sau un cotage cheese de 300ml cu o leguma
sau o felie de paine prajita unsa cu unt normal si un pahar cu lapte

Pranz si/sau cina:
gratar de pui (dezosez si pun in teflon)Vreau sa zic ca imi umplu o tigaie si tot ce e acolo mananc cu o leguma si o felie de orez bio expandat
sau peste cu legume la gratar
sau peste marinat
... am fost la niste prieteni si am mancat gratar de porc o bucata , un mic , si 2 linguri de salata de vinete cu maioneza si nu s-a intamplat nimic rau ...
sau legume congelate (evit mazarea si fasolea) cu ceva gratar
sau vinete cu ceapa ...

Mai am obiceiul dimineata pe stomacul gol beau 500ml apa si abia dupa jumatate de ora mananc

Ultima masa e la ora 19 si apoi beau o grefa stoarsa.

Nu stiu daca procedez corect , dar asa mananc si sper sa slabesc frumos ... o sa imi iau si ceva abonamente dar mai incolo sa se mai incalzeasca sa pot merge cu Erik fara sa ma tem ca raceste ...

Daca stie cineva cum sa le combin mai eficient sa imi spuna ca sunt deschisa la orice.
Am o prietena de liceu la Bucuresti care manaca lipide si proteine ... stie cum sa le combine si de ce mananca aia si nu aialalta ... trebuie sa o sun sa ma instruiasca , dar si ea are un bebelush miculush

Voi ce diete tineti fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila
anomis, si eu am l-am cautat pe babycook. azi suna sotz la mothercare sa vedem daca il au. o sa iti zic diseara ce ci cum si cat...
Fetele, daca nu va descurcati cu aparatul asta, il cautasem si eu si este in Italia, vi-l pot trimite cand ajung acolo. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Gata stiu unde am vazut Beaba.

In suplimentul revistei mami despre diversificare (foarte bun de altfel, cu multe retete faine) scrie de storcator si il recomanda, acolo dau si pretul .... si poate fi cumparat de la Imaginarium (e unul in Auchan Militari si costa 575 Ron.

Aida, imi place ca tu ai adoptat o lta viziune asupra mancarii. Cred ca una din cheile pentru slabire sau mancatul sanatos este si cum privesti mancarea.

Cura pe care o tin eu, am mai tinut-o in urma cu vai.... nu imi vine sa cred.... cu 10 ani, (uiii ce batarna sunt) si atunci chiar am dat jos 6 kg. trimit pe mailu comun ca sa iti faci o idee. eu o sa o tin acum.....dupa ce o termin.... cand mi-e foame pap alune de padure prajite, ca am aflat de la Lucia ca nu ingrasa.

Aidukule, cati dintisori zici ca are Erikutul?
noi suntem doar gingiosi

Mergi la inceput

Andre, mamai de minune Chiara, esti o draguta ca de obicei

Daca nu mai gasim la Imaginarium sau la Mothercare, apelam la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Crocodana stiu ca tu ai scris de constipatia bebelului. Cum ati scapat? De cand am inceput diversificarea ma rog sa faca caca asta micu si i-am mai pus si supozitoare din cand in cand sa nu depaseasca 24h. Nu stiu ce doamne sa mai fac. Ma apuca disperarea ce misto era doar alaptat dar asta este trebuia sa ajungem si la etapa asta.

neata fetele!

anamaria, ama face la 2 zile de cand ii dau suc de pere si de cand pap si eu mai multe fructe....medicul mi -a zis supa cartofi morcov albitura) si doar putin cartof pasat daca vrea...in nici un caz morcov, constipa..imi aduc eu aminte bine sau tu ii dadeai morcov? asa scrie in capraru ca morcovii le plac si se incepe cu ei pasati in supa dar constipa..Amei nu ii place supa si am ramas deocamdata cu sucul

eu nu i am pus niciodata supozitor, asa am simtit, dar asa mia zis si medicul....(e valabil si la adulti)....maxim sirop duphalact 5 ml si facea peste cateva ore...

nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi daca nu face 24 de ore, noi am stat si 4 zile...

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

delia79, vezi ca ne place si noua plaja?
Mnokus, ma intrebai de greutate... Eu chiar sunt stresata ca n-am cantar(si parca sa ma duc la cabinet in toti microbii doar sa-l cantareasca nu se cade ca nu-i nici chiar f slab)si in primele 2 luni n-a luat decat 1200g. L-am nascut cu 3.8kg si la 2 luni avea fix 5kg.Mai sunt 3 sapt si mergem la vaccinul de 4 luni(sper sa nu fie nevoie pana atunci) si vedem atunci cat a luat in greutate si daca e cazul sa ne diversificam mai devreme ca biberonul nu-l pre vrea. Ti se pare grasut ?Dupa masuratorile mele rudimentare ar avea 65cm si 6500g la 3 luni.

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput