Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *60*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata

Ioana, si eu zic sa incerci totusi muls si bibe, macar o data sa vezi cum reactioneaza

Aida, ne-ai lipsit. Pupici lui Erik si sa-i traca deranjul de la dintisori. Saracutul..

De Monica mai stie cineva ceva?

De asemenea, Roxy80 n-a mai intrat de un veac. Sau a intrat si am ratat eu? Sper ca e ok si ea si copiii.

Noi am facut programare pt. ecografie rinichi si mergem pe 16 februarie. dar suntem calmi. oricum nu avem ce face daca mai are dilatatiile. O monitorizam cu atentie pana atunci si Doamne ajuta!

Va pup si o zi faina. Merg ca plange copilu'

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

vai cat de aiurea am scris...si ce greseli...asa imi trebuie daca ma grabesc...

ma bag ca am ceva de lucru, revin!

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna fetelor

azi a fost bine pana acuma... a papat linistit deja de doua ori. sper sa-l tina! daca nu, biberon scrie pe mine.

va multumesc tuturor

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Ioanna sa pape Carol fara probleme in continuare. Sa stii ca am o prietena al carei baietel a refuzat tatica iar ea s-a muls si 6 luni a alaptat. Baietelul are 4 ani acum si este foarte k.
Croco merci de sfat. Probabil ca am creat probleme degeaba. Dupa ce am scris mesajul a aparut un cacatel micut in pampers. M-am, panicat pentru ca difera foarte mult digestia lui acum fata de ce cunosteam iar el seara mai urla dar de la dinti se pare. Suc de pere suna oricum interesant o sa ma duc sa caut. Da am inceput cu morcov supica ca asa mi-a indicat doctorita. Cel fiert constipa probabil, cel crud nu cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

MONI_IULIA ce frumos e Tudor,eu zic ca arata perfect si nu iti fa probleme ca e slabut sau gras.Asa deci ma avem un competitor la Sofia
Vroiam sa intreb fetele care folosesc biberoane,cum D-zeu le spal cu peria aia ca eu ma umplu toata pe fata de spuma cand o scot din biberon.Ati gasit cumva o alta perie decat cea tipica sticlelor?
Mai aveam ceva de intrebat dar nu-mi aduc aminte acum

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Moni, copilutul vostru scump e perfect. Daca nu plange de foame si e sanatos, nu conteaza cate kg are.

Aidukule am trimis cura de slabire pe adresa comuna pentru referinta .

Lucia, si eu imi trag tare de burta cand pun blugii de dinainte de nastere pe mine, da' nu imi place ca simt ca si pusca pe mine , adica, pulpitze.... la greu Oricum nu pot sa ii tin pe mine mult ca ma invinetzesc daca imi tin respiratia sa de mult.

Anamaria, cu constipatia noi am avut problema mare, si am rezolvat cu lass baby, insa verifica inainte cu pediatrul tau, vezi ce spune despre ....

mai bantui pe aici pe acolo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

anomis, si eu am l-am cautat pe babycook. azi suna sotz la mothercare sa vedem daca il au. o sa iti zic diseara ce ci cum si cat...

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

si io vreaaau...imi zici si mie cand ii zici ei?

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84Vroiam sa intreb fetele care folosesc biberoane,cum D-zeu le spal cu peria aia ca eu ma umplu toata pe fata de spuma cand o scot din biberon.Ati gasit cumva o alta perie decat cea tipica sticlelor?Mai aveam ceva de intrebat dar nu-mi aduc aminte acum
Ma descurc tare bine cu peria de la Dr Brown's. Mai stropesc uneori, dar foarte putin si numai cand ma grabesc tare tare. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac
In prima faza am luat crom ca sa scap de foamea de dulciuri ca am casa plina cu tot felul de ciocolati si cutii cu ciocolati si acum ma uit cu scarba la ele

Eu niciodata, dar NICIODATA nu m-as putea uita cu scarba la o ciocolata ...ne leaga o veche prietenie

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Iulika , m-am apucat de volumul 2 din Millenium si iar am ajuns cu ochii mintii in orasul tau si te-am vazut impingand din greu la carucior pe zapada. Cate kg are?
Obelixa cu forta mare

lui Dinu Andrei (14.09)

Cu rusine iti spun ca desi stieg larsson e foarte cunoscut aici si ca Millennium a fost vandut in 3,5 milioane exemplare numai in Suedia nu am reusit så cumpår volumele..Dar am inteles ca vor face un film pe baza trilogiei si cu siguranta nu il voi rata...Eu ma tin de o carte de cand avea Bruce 2 luni ( in suedeza, bineinteles) si nici acum nu am terminat-o , pt ca lu Brucu nu prea ii place sudezamai citesc cu voce tare

Påi caruciorul are vreo 13 kile si cu 'pasagerul' inca vreo 10 kile..

Si eu cum sunt tutå am uitat så dau binete..Buna dimineata dragelor!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput