Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *60*
Raspunsuri - Pagina 8
santorini spune:
Buna ziua dragelor!
In Constanta a nins din nou azi noapte! Uffffffffffff ca nu se mai termina odata cu zapada asta. Nu am mai iesit cu masina de doua saptamani (si bineinteles nici cu caruciorul). Ieri l-am scos pe Andrei in marsupiu si ne-am plimbat cam o ora prin cartier, dar marsupiul era la tati, ca pe mine ma rupe de spate. Asta pt ca tati e de ieri in concediu, sau ma rog un asa-zis concediu pt ca azi s-a dus un pic pe la birou (vreo 5 ore asa). Ca sa citez pe cineva de pe forum (cred ca Suede) asa imi trebuie daca m-am maritat cu un director. Ieri seara am primit si wrap-ul pe care l-am comandat de pe wrap.ro. La prima vedere nu pot sa spun ca sunt prea incantata. Arata asa ca o bucata de metraj fff lunga in care m-am incurcat toata! Mai exersam! Eu ma asteptam sa arate mai frumos! Nu mai zic ca al meu sot m-a luat la intrebari: "Cat ai dat pe chestia asta, arata ca o carpa!" La care eu tantosa: "Sa vezi tu cum o sa il port eu pe Andrei peste tot in ea" (sper sa fie asa)
Selen chiar ca ai impartit forumul in doua. Acum ca sa imi dau si eu cu parerea (ca parca nu ai primit destule opinii) mie mi-a placut ideea Andreiiulia cu bratara! Pacat ca nu iti place rochia neagra ca mie imi place tare mult combinatia negru cu rosu!
Uka ce-ai mai alegat ieri! Dar macar erai odihnita ca a fost cuminte Carinuta si a dormit! Aseara i-ai mai dat cereale?
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
anomis28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Cu rusine iti spun ca desi stieg larsson e foarte cunoscut aici si ca Millennium a fost vandut in 3,5 milioane exemplare numai in Suedia nu am reusit så cumpår volumele..Dar am inteles ca vor face un film pe baza trilogiei si cu siguranta nu il voi rata...Eu ma tin de o carte de cand avea Bruce 2 luni ( in suedeza, bineinteles) si nici acum nu am terminat-o , pt ca lu Brucu nu prea ii place sudeza.. Påi caruciorul are vreo 13 kile si cu 'pasagerul' inca vreo 10 kile.. Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
eu nu am vrut sa o iau initial, ca prea toata lumea era inebunita.... si am amanat cat am putut, dar am gasit oferta pe net sa le cumpar ieftin.... si na.... daca le aveam in casa, am zis.... hai sa ved cum e primul volum....i-am citit si lui Dinu din el, nu parea foarte impresionat dar m-a ascultat 5 min., eu sunt acum la vol2 si cred ca il voi termina repede ca ma cam tine in priza
Chiar ca esti puternica mamai cu 23 de kg pe zapada, sport nu gluma, ce dieta, doua ture cu carutul pe afara, sanatate curata.
Obelixa si Obelixul mic
happy_uka spune:
Buna fete cucuiete!
Pitica mea doarme azi foarte mult..cred ca de la vaccin.. e asa scumpa, cu ochii mereu mijiti
Santo ma intrebai de cereale; i-am dat si aseara cam 20 ml dar mai groasa combinatia, prima seara era mai apoasa..asa-mi place cum papa din lingua, bine, tati e in spatele meu si o face sa rada...lucru nu prea bun dupa parerea mea.
M-am trezit cu un inceput de mastita sper sa-mi treaca, inca nu am febra; minunat,nu?
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
santorini spune:
Suede multa sanatate pentru Mihnea! Cred ca nu se mai pune problema de antibiotic daca azi se simte mai bine! Aporpo de antibiotice, pe vremea lui Ceasca, atunci cand eram noi mici se dadeau la greu. Si de la antibioticele astea date in exces el a facut cateva alergii destul de urate (cel mai nasol a fost cand era adolescent, acum s-au mai atenuat, dar tot le are).
Mami si pisa sa stii ca sunt de acord cu tine in privinta responsabilizarii domnului tata (la noi se aplica).
Raluk multa sanatate mami! Uff tocmai cand se mai cumintise Alexutu si te mai lasa pe forum, a venit chestia asta! Sper ca azi esti mai bine!
Clodute sunt tare scumpi puii tai. I-am aratat si lui Adi poza cu diversificarea ca sa vada ce ne asteapta! A ras cu lacrimi! Poate la vara mai veniti in Cta si ne vedem!
Iulika mami da ce curajoasa esti tu cu caruciorul prin nameti. Sau poate la voi trotuarele se curata!
Monique e super site-ul ala de bijuterii! O sa imi comand si eu ceva (de Sf. valentin de ex)
Ellenuta pai nu ne pui si noua o poza sa te vedem cu ele?
Diamar multa sanatate si tie pt puiut!
Ioana imi pare tare rau ca patesti asa ceva cu bebe Carol! Mai ales ca stiu cum e! Si Andrei a avut o perioada din asta in care urla de mama mama la san (mai ales la dreptul). Ma scotea din sarite si ma gandeam la fel ca tine ca alaptatul asta pt mine nu e o cgestie faina deloc. Acum sa zic ca s-a mai linistit. Eu cred ca facea asa pt ca nu ii curgea lui in suvoaie cum ar fi vrut. Eu acum il pun intotdeauna prima data la dreptul. Suge cam 2-3 min max, incepe sa tipe il pun la stangul, suge si acolo cam 5 min, incepe sa faca urat, gata l-am scos de la tzatza. Si de saturat se satura ca sta cam 4 ore pana la urmatoarea masa si ia si in greutate (nu impresionant dar ia). Cat despre biberon crede-ma ca am incercat si cu laptele meu su cu praf si nu a vrut de nici o culoare sa se atinga de el.
BOTEZ
Clodute spune:
Citat: |
citat din mesajul lui santorini Suede multa sanatate pentru Mihnea! Cred ca nu se mai pune problema de antibiotic daca azi se simte mai bine! Aporpo de antibiotice, pe vremea lui Ceasca, atunci cand eram noi mici se dadeau la greu. Si de la antibioticele astea date in exces el a facut cateva alergii destul de urate (cel mai nasol a fost cand era adolescent, acum s-au mai atenuat, dar tot le are). Mami si pisa sa stii ca sunt de acord cu tine in privinta responsabilizarii domnului tata (la noi se aplica). Raluk multa sanatate mami! Uff tocmai cand se mai cumintise Alexutu si te mai lasa pe forum, a venit chestia asta! Sper ca azi esti mai bine! Clodute sunt tare scumpi puii tai. I-am aratat si lui Adi poza cu diversificarea ca sa vada ce ne asteapta! A ras cu lacrimi! Poate la vara mai veniti in Cta si ne vedem! Iulika mami da ce curajoasa esti tu cu caruciorul prin nameti. Sau poate la voi trotuarele se curata! Monique e super site-ul ala de bijuterii! O sa imi comand si eu ceva (de Sf. valentin de ex) Ellenuta pai nu ne pui si noua o poza sa te vedem cu ele? Diamar multa sanatate si tie pt puiut! Ioana imi pare tare rau ca patesti asa ceva cu bebe Carol! Mai ales ca stiu cum e! Si Andrei a avut o perioada din asta in care urla de mama mama la san (mai ales la dreptul). Ma scotea din sarite si ma gandeam la fel ca tine ca alaptatul asta pt mine nu e o cgestie faina deloc. Acum sa zic ca s-a mai linistit. Eu cred ca facea asa pt ca nu ii curgea lui in suvoaie cum ar fi vrut. Eu acum il pun intotdeauna prima data la dreptul. Suge cam 2-3 min max, incepe sa tipe il pun la stangul, suge si acolo cam 5 min, incepe sa faca urat, gata l-am scos de la tzatza. Si de saturat se satura ca sta cam 4 ore pana la urmatoarea masa si ia si in greutate (nu impresionant dar ia). Cat despre biberon crede-ma ca am incercat si cu laptele meu su cu praf si nu a vrut de nici o culoare sa se atinga de el. de Andrei-Alexandru (24.08.2009) BOTEZ POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN |
Daca nu plecam din tara... SIGUR venim la mare la Mamaia si de data asta nu mai ratam sa ne intilnim
santorini spune:
Uka baga repede pompa ca e tare nasol! si sa nu fie nimic grav!
BOTEZ
suede spune:
Santorini
Multumim!
Ne-am intors,totul este in regula.Nu mai face febra,nu are infectie urinara,nici in sange n-a iesit nimic.
Ramane sa mai ducem luni proba din kk...
In alta ordine de idei,cunosc sentimentul de ,,concediu" ,asa face si al meu.
No comment!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu
santorini spune:
Mada sa stii ca si eu zic de o saptamana jumate ca mergem sa vedem Avatarul si uite ca tot nu am ajuns!
Ellenuta pe tine si fetele cucuiete sa va mai incalziti un pic. Sper ca s-a rezolvat. Noi avem doua calorifere electrice unul in dormitor si unul in sufragerie cumparate tocmai cu ocazia unor astfel de defectiuni !
Aida succes mami cu dieta si un pentru Erikutu sa fie cuminte si sa nu mai vrea atata in brate!
Bine ca s-a rezolvat problema si cand ai chef sa te descarci noi suntem aici
Anomis si eu tot 8 kg. mai am de dat jos, dar deocamdata daca alaptez nu ma bag la dieta. Totusi am o mare bucurie! Desi acul de la cantar nu vrea sa se miste nici mort de 4 luni, saptamana trecuta am reusit sa intru intr-o pereche de blugi veche (ceam mai mare pe care o aveam, dar tot e un progres). Bine ca trebuie sa imi tin respiratia si im cam iese burta pe afara, dar e bine. Totusi ma intreb cum e posibil din moment ce am aceleasi kg?
La multe lunite Ebru si multumim de suberek Selen
BOTEZ
monique02 spune:
Este superb afara, am fost in Cismigiu ca tb sa ma duc la o farmacie de langa sa ii cumpar picaturile de nas Teodorei. Era asa de alb totul si cu soarele asta
Aida tine-te tare cu dieta ca esti pe drumul cel bun.