Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *60*
Raspunsuri - Pagina 9
santorini spune:
Lucia succes cu diversificarea, desi eu nu cred ca o sa ia probleme ca Davidutu pare genul papacios! Ce storcator iti iei?
Andre esti o draguta! Ma bate si pe mine gandul sa-mi iau Baby cook-ul asta ca prea e laudat. O sa studiez problema!
Am si eu o intrebare pt fete: Voi faceti supita in fiecare zi sau poti sa ii dai si doua zile la rand din aceeasi supita?
Moni Iulia cum sa fie mami slab???????????? Pai Andrei are 6,7 kg la cinci luni si pediatra a zis ca e f ok! Tudor este un scump si un dragut!
Gataaaaaaa am terminat de citit!
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
Iulika29 spune:
La multe lunite si multi ani scumpa Ebru!!Så fii sånåtoaså si så aduci numai bucurii celor dragi! Brucu iti trimite un pupic pufos
Santorini se curåtå la noi trotuarele ff des si arunca cu nisip de am peste tot in caså, adus de afarå, dar atunci cand ninge ff tare nu apuca så curete zåpada ca se si depune la loc si e mai greut dar nu asta e..de iesit tot iesim
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
suede spune:
La multe lunite Ebru!!![bum]
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu
anomis28 spune:
Ce varza sunt !
La multe lunitze EBRU! Sa cresti mare si sanatoasa ca frumoasa esti!
Acum inteleg ce era cu suberek-ul.
Selen multumesc frumos, iau 2 ca asta nu ma ingrasa.
Laura, pupam Mihnea sanatos si voios si sportiv.
santorini spune:
Inca o intrebare pt fetele cu experienta: vi se pare util castronelul asta .reclama ilegala - avertizare.ro/farfurii,-castroane/castron-termic-aiutabimbo-chicco--149
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
anomis28 spune:
Santo, cred ca la tine s-a redistribuit greutatea de la mijloc... cred
Mada, mie mi se parte destul de ieftin tratamentul tip contur de care spui. Eu mai stau pana prin primavara, vara... sa imi fac curaj. Am vazut poze cu Iri cel "paros" (asta ca sa laudam baiatul la socru din Canada), e o scumpete si frumos ca mami si ca nasa. (care btw sunteti faine tare, voi 2)
crocodana spune:
i'am back...
Ebru, sa cresti frumos, vesela si fericita! Mult noroc! Imi aduc aminte ce emotii aveam cand a trimis mami mesaj ca ai venit pe lume si ca se simte bine! Dne cum trece timpul!
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
suede spune:
Moni Mihnea la 3 luni avea 6.4kg,deci este foarte bine Tudorita!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu
Iulika29 spune:
Un zåmbet Pt Scumpa Ebru
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå